Hodnocení uživatele dep

dep

dep zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
Car a Matilda (Mathilde)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.8.2019
Cash (Ca$h)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.11.2012
Casino Royale
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.5.2010
Cellular
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.5.2010
Cena lidské duše (The Humanity Bureau)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.11.2018
Cesta bojovníka (Pathfinder)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.8.2012
Cesta samuraje (The Warrior's Way)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.7.2019
Cesta smrti (Born to Raise Hell)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.4.2011
Cestující (Passengers)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.5.2012
Cincinnati Kid (The Cincinnati Kid)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2018
Cinka Panna (Kady čhajori hin le Devlestar, Dívka s darem od Boha)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.1.2011
Cizinec (The Foreigner)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.5.2010
Cizinec ve vlaku (The Commuter)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.5.2018
Cliffhanger
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.2.2017
Co je šeptem... (Rumor Has It)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.5.2010
Co ta holka chce (What A Girl Wants)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.6.2010
Cobra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.5.2010

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:56

14 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběhy zvědavých přírodovědců...

19:00 - 19:25

14 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Hospoda (1996) [TV seriál]

18:50 - 19:30

24 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - HLAVNÍ ZPRÁVY

18:55 - 19:55

19 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166419
Osobností: 661097
Fotografií: 647502
Plakátů: 311531
Obsahů a biografií: 153147
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Zlatovláska (1973) [TV inscenace...

Zlatovláska
Myslím že Jitka Molavcová   mohla klidně zahrát   Zlatovlásku,když ji   nazpívala,a zajímalo by mě   jestli zpíval Jiří Holý   nebo byl také nahrazen   některým, hádám operním   pěvcem.

Autor: pacoš

Rolničky, kam se podíváš (1996)

Rolničky, kam se podíváš
Z mého pohledu hodně   šedivý a nevýrazný film. K   rodinné komedii jak je   označován má asi nejblíž   i když já osobně mám o   komedii trochu více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Hogo fogo Homolka (1970)

Hogo fogo Homolka
I když budu ve svém názoru   asi dost osamělý považuji   tento díl za vrchol celé   trilogie. I když ten první   byl výborný tenhle se mi   zdá více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Minority Report (2002)

Minority Report
Typická americká   bláznivina, která nám   ukazuje nepříliš vábný   až děsivý obrázek možné   budoucnosti. Děj je jako   obvykle předvídatelný více >

Autor: Misantrop | Hodnocení: 2 / 10

Ecce Homo Homolka (1969)

Ecce Homo Homolka
Úvodní díl trilogie o   rodině Homolkových.   Životní dílo režiséra   Jaroslava Papouška   nepotřebuje podrobnější   komentář. Dokonale   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.046/0.032
Partneři:
Hyperreality.cz | BigZoom.cz | Hyperinzerce.cz | Bleskove.cz | IQport.cz