Hodnocení uživatele mirda_007

mirda_007

mirda_007 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
...a zase ta Lucie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
1 + 1/2 policajta (Cop and Half)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
10 000 př.n.l. (10,000 B.C.)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.11.2007
101 dalmatinů (101 Dalmatians)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
102 dalmatinů (102 Dalmatians)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
105% alibi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
11/9 (9/11)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
12 opic (12 Monkeys)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
13 duchů (13 Ghost)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
13 mrtvých mužů (13 Dead Men)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
13. okrsek (B13 - Banlieue 13)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007
15 minut (15 Minutes)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
16 Bloků (16 Blocks)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.10.2007
1941
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.10.2007
1942
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
1984 (Nineteen Eighty-Four)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
200 cigaret (200 Cigarettes)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
2001 maniaků (2001 Maniacs)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

17:00 - 17:30

28 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Jeden den v Itálii

17:10 - 18:45

18 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:20 - 18:15

8 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

16:50 - 17:50

38 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166335
Osobností: 661020
Fotografií: 646152
Plakátů: 311013
Obsahů a biografií: 152996
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Láska s vůní pryskyřice (1984)

Láska s vůní pryskyřice
Dnes by se řeklo, že jde o   autorský projekt Jiřího   Hanibala. V polovině 70.let   napsal knihu, pak svořil   scénář a nakonec si to i   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Godzilla (2014) [2k digital]

Godzilla
Tohle je třetí filmová   verze Godzilly, kterou jsem   viděl a je bezpečně   nejslabší. Možná je to   technicky vyspělé ale to je   tak asi více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

My holky z městečka (1986) [TV m...

My holky z městečka
Poměrně velmi otravný   seriál a velmi otravné   hlavní hrdinky, na kterém je   krásný snad jen ten Mikulov   kde se to natáčelo. Místy   je více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Ostrov pokladů (1990) [TV film]

Ostrov pokladů
Jedno z nejpřesnějších   zpracování Stevensonova   románu. Tedy ne na sto   procent, ale většina scén   je ponechána v původní   podobě.

Autor: Rastaman33 | Hodnocení: 10 / 10

Dva muži ve městě (1973)

Dva muži ve městě
Přiznám se, že režiséra   Jose Giovanniho neznám ale i   kdyby nic jeného než tento   film nenatočil tak tímhle po   sobě nechal hodně výraznou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.016/0.008
Partneři:
Hyperreality.cz | BigZoom.cz | Hyperinzerce.cz | Bleskove.cz | IQport.cz