Hodnocení uživatele Pardal

Pardal

Pardal zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Jaroslav Pernica

Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
...a bude hůř
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.8.2008
12 opic (12 Monkeys)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.11.2005
2046
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.5.2008
21 gramů (21 Grams)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.8.2008
28 dní poté (28 Days Later...)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.11.2005
3-iron (Bin-Jip)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.5.2006
5x2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.5.2006
60 sekund (Gone In 60 Seconds)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.8.2006
Abeceda (The Alphabet)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.2.2006
Adaptace (Adaptation)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.1.2008
Akumulátor I.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.1.2008
Alexander Veliký (Alexander)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.12.2005
Amadeus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.4.2006
Anatomie pekla (Anatomie de l’enfer)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.2.2006
Andaluský pes (Un chien andalou)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.4.2007
Anděl Exit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.9.2008
Angel Heart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.4.2007
Animatrix (The Animatrix)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.10.2006
Anténa (La Antena)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.3.2009

TV Program

ČT1 - Případy detektivní kanceláře O...

16:25 - 17:25

5 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

ČT2 - Neobyčejná mláďata

16:10 - 16:55

20 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Prázdniny pana Beana (2007)

15:55 - 17:40

35 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce

Prima - Čtyři vraždy stačí, drahoušku!...

14:20 - 16:45

130 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 161859
Osobností: 655599
Fotografií: 623383
Plakátů: 299604
Obsahů a biografií: 148584
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

O princi, který měl smůlu (1989)...

O princi, který měl smůlu
Je možné, že Gajerová byla   tak krásná? Evidentně   ano!
I další obsazení tady   sedlo dokonale - ňouma   Šťastný, bratři Bruderovi,   více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 6 / 10

Blázni ve vězení (1980)

Blázni ve vězení
Tuhle komedii jsem kdysi   dávno viděl jako teenager v   kině a i po létech kdy jsem   si ji připomenul neztratila   skoro nic ze své   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

The Cottage (2008)

The Cottage
Marně vzpomínám, kdy jsem   se u splatteru naposledy   místy tak řehtal. Nevím.   Nu, zde je trochu vidět   inspirace u pana Jacksona.   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Otčím (2009)

Otčím
Herecké výkony otčíma a   nejstaršího syna naprosto   výborné, ale to je tak   všechno... Ano, bylo to   napínavé, to neříkám. Ale   proč, více >

Autor: Ramilie | Hodnocení: 4 / 10

Tanec s vlky (1990)

Tanec s vlky
Tady se nedá mnoho napsat.   Tohle je v podstatě dokonalý   film jakých není mnoho.   Strhující vyprávění   kterému se nedá vůbec nic   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.017/0.006
Partneři:
Hyperreality.cz | Hyperslevy.cz | Hyperinzerce.cz | Bleskove.cz | IQport.cz