Hodnocení uživatele Franta1000

Franta1000

Franta1000 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Franta

Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
88 minut (88 Minutes)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.2.2008
Apokalypsa (Apocalypse Now)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.8.2018
Avatar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.10.2014
Čelisti (Jaws)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2015
Exploze (Live Wire)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.1.2018
Forrest Gump
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.10.2014
Hafan hasičem (Firehouse Dog)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.2.2008
Jeptiška (La Monja)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.2.2008
Jonah Hex
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
5.12.2015
Kmotr (The Godfather)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.10.2014
Konzultant (The Counselor)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.9.2018
Mzda strachu (Le Salaire de la peur)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.1.2017
Mzda strachu (Sorcerer)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.1.2017
Nedotknutelní (Intouchables)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.10.2014
Patrola (End of Watch)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
26.4.2018
Planeta opic (Planet of the Apes)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.3.2008
Polibek draka (Kiss of the Dragon)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2015
Quinnův případ (The Mighty Quinn)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.2.2015

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

20 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce

ČT2 - Bohemia Incognita

12:45 - 13:05

5 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Malý Sheldon (2017) [TV seriál...

12:40 - 13:00

10 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

12:35 - 13:35

15 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 163587
Osobností: 658247
Fotografií: 629347
Plakátů: 302598
Obsahů a biografií: 149810
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Zahrada (1968)

Zahrada
Umělecká podobenství nejsou   zrovna moje hobby ale faktem   je že tahle filmová alegorie   renesančního kumštýře   Jana Švankmajera dokáže   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Sportovní hry na Kozím Hrádku (1...

Sportovní hry na Kozím Hrádku
Tak já nevím. Je to pouze   geniální nebo geniální   blbina? Já jsem se bavil, ale   musím uznat, že tohle pro   každého nebude.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Sedm písní a pochybnost (1967) [...

Sedm písní a pochybnost
Bylo tohle velkému mistrovi   třeba. Snad ho donutili ne?   Už nikdy více vidět něco   podobného. Kdyby tam byla   alespoň jedna jediná   slušná písnička.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Jára Cimrman ležící, spící (1983...

Jára Cimrman ležící, spící
Rovnou se přiznám že tady   budu nekritický   "cimrmanologové" i s jejich   divadlem ksou totiž moje   velká srdcovka (hlavně z   období než více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 10 / 10

Lev je v ulicích (1972) [TV film...

Lev je v ulicích
Povedená "velkoplošná"   inscenace uznávaného   režiséra Jaroslava Dudka.   Děj tohoto dramatického   příběhu který vrcholí   nájemnou vraždou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.017/0.007
Partneři:
Hyperreality.cz | Hyperslevy.cz | Hyperinzerce.cz | Bleskove.cz | IQport.cz