Hodnocení uživatele Stegr

Stegr

Stegr zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
12 opic (12 Monkeys)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2008
21 gramů (21 Grams)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.6.2008
6. den (The 6th Day)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2008
Afrika
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2008
Americká krása (American Beauty)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2008
Apokalypsa (Apocalypse Now)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.10.2008
Auta (Cars)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2008
Babel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2008
Barbar Conan (Conan the Barbarian)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2008
Batman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2008
Batman a Robin (Batman and Robin)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.3.2008
Batman navždy (Batman Forever)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2008
Batman se vrací (Batman Returns)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2008
Batman začíná (Batman Begins)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.3.2008
Beowulf
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2008
Běžící muž (The Running Man)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2008
Big Lebowski (The Big Lebowski)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.4.2008

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

15:55 - 16:45

13 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - Křídla války

15:50 - 16:35

18 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Dr. House (2004) [TV seriál]

15:55 - 16:57

13 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:30 - 16:30

38 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 162046
Osobností: 655869
Fotografií: 624096
Plakátů: 299933
Obsahů a biografií: 148779
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Když přestala hrát televize (198...

Když přestala hrát televize
No, mně to tedy nijak   zábavné nepřipadalo a tak   dávám dvacet jen hereckému   ansámblu, který tuhle   kočičinu vyhnal o level   výše.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zločin Arthura Savilla (1984) [...

Zločin Arthura  Savilla
Okamžitě mínus šedesát za   to stupidní třískání do   klavíru. Dalších mínus   dvacet je za rozvláčnost   děje a odbočné větve.   Celkem více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Zločin lorda Savila (1967) [TV i...

Zločin lorda Savila
Nemám rád anglický humor,   protože mne neumí rozesmát.   Zde však musím složit hold   hercům a celkově svižnému   pojetí. Originál neznám. Od   pana Wilda jsem nečetl skoro   nic.  
  

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Ocelová pěst (2011)

Ocelová pěst
Nic extra. Taková ubulená   limonáda pro děti i   dospělé. Souboje robotů? No   dobrá. Taneční kreace s   roboty? Něčím to musí   ozvláštnit. Dál už to je o   ničem.

Autor: Rastaman33 | Hodnocení: 3 / 10

Opory společnosti (1972) [TV ins...

Opory společnosti
Tak napoprvé to pro mne bylo   s velmi málem plusů. Když   jsem při druhém pokusu   dívat se až do konce   pochopil kdo je kdo, vcelku se   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.021/0.008
Partneři:
Hyperreality.cz | Hyperslevy.cz | Hyperinzerce.cz | Bleskove.cz | IQport.cz