Hodnocení uživatele Charlie01

Charlie01

Charlie01 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
10 000 př.n.l. (10,000 B.C.)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.5.2009
10 přikázání (The Ten Commandments)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.5.2009
101 dalmatinů (101 Dalmatians)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.5.2009
101 dalmatinů (One Hundred and One Dalmatians)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.5.2009
11/9 (9/11)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.5.2009
12 opic (12 Monkeys)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.5.2009
13. okrsek (B13 - Banlieue 13)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.5.2009
16 Bloků (16 Blocks)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.5.2009
21 gramů (21 Grams)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.5.2009
28 dní poté (28 Days Later...)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2009
A proč já? (Undiscovered)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2009
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166297
Osobností: 660975
Fotografií: 645590
Plakátů: 310769
Obsahů a biografií: 152933
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Dobrodruzi (1967)

Dobrodruzi
Prvně jsem tenhle film viděl   někdy..jako junior..v   sedmdesátých letech,a už   tenkrát ve mě zanechal   veliký dojem.Možná to bylo   tím,že více >

Autor: zelenyraul

Hitlerův kruh zla (2017) [TV ser...

Hitlerův kruh zla
Zajímavě udělaný   dokumentární seriál. Nový   úhel pohledu, nové   souvislosti a dokonce a   některé nové (aspoň pro   mě) autentické záběry. více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Na nože (2019)

Na nože
Prima detektivka, zajimava   zaplatka, moc se mi libilo   obsazeni i spad filmu.   Rozuzleni taky prekvapive   takze doporucuji ;) ale je to   tip filmu ktery jednou staci   videt :)

Autor: Pecik | Hodnocení: 8 / 10

Zúčtování v zóně 51 (2007)

Zúčtování v zóně 51
Málokdy je k vidění ve   filmu žánru sci-fi tolik   nesmyslů. Autoři si   vystačí se ztvárněním   "vetřelce" přidáním   očních čoček a ve více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Dobrodruzi (1967)

Dobrodruzi
Tři notoričtí flákači se   vydávají najít poklad. Nic   jiného jim nezbývá. Umí   prd a do práce se jim nechce.   Poklad najdou, ale štěstí   více >

Autor: Rastaman33 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.016/0.009
Partneři:
Hyperreality.cz | BigZoom.cz | Hyperinzerce.cz | Bleskove.cz | IQport.cz