Hodnocení uživatele MetelskuBlesku

MetelskuBlesku

MetelskuBlesku zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Petra

Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
...a zase ta Lucie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.11.2015
101 dalmatinů (101 Dalmatians)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.11.2014
102 dalmatinů (102 Dalmatians)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.11.2014
105% alibi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.11.2014
2001 maniaků (2001 Maniacs)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.11.2015
7 trpaslíků (7 Zwerge)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.11.2014
Agent v sukni (Big Momma's House)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.10.2015
Agent v sukni 2 (Big Momma's House 2)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.10.2015
Agenti dementi (La gran aventura de Mortadelo y Filemón)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.12.2014
Agenti dementi 2 (Mortadelo y Filemón. Misión: Salvar la Tierra)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
9.12.2014
Akumulátor I.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.2.2015
Alena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.12.2018
Alf
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.11.2015
Alfréd Veliký (Alfred the Great)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.7.2017
Ali G Indahouse
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
15.11.2014
Alibi na vodě
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.11.2014
Aljaška (Alaska)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.11.2015
Amadeus
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.11.2014
Anastázie (Anastasia)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.9.2011
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 163712
Osobností: 658327
Fotografií: 629837
Plakátů: 302782
Obsahů a biografií: 149887
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Bílá paní (1965)

Bílá paní
Tuhle tu perlu "trezorové   klasiky" je radost si znovu   připomenout. Je to de fakto   nemilosrdná politická satira   nekompromisně   více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Třicet případů majora Zemana (19...

Třicet případů majora Zemana
Jako komedie na pobavení to   jde. Jako vážně míněné   krimi povídky fakt hrůza.   Herecké výkony tragické,   režie asi neexistuje a Zeman?   více >

Autor: Rastaman33 | Hodnocení: 3 / 10

Metropie (2009)

Metropie
Európa neďalekej   budúcnosti; Prírodné zdroje   boli vyčerpané, globálne   finančné trhy sa zrútili,   korporačná skupina Trexx   vynašla více >

Autor: whack | Hodnocení: 7 / 10

Zlatá léta I, II (1992) [TV mini...

Zlatá léta I, II
Zatím jeden z lepších   zpracování Kingova díla. Za   mě super kousek, který   rozhodně stojí za   zhlédnutí

Autor: satyrycon | Hodnocení: 10 / 10

Andělé a démoni (2009)

Andělé a démoni
Volné pokračování filmu   "DA VINCI CODE" se mi zdá   být o poznání slabší. Tom   Hanks coby Robert Langdon je   (jako obvykle) velice dobrý a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.014/0.005
Partneři:
Hyperreality.cz | Hyperslevy.cz | Hyperinzerce.cz | Bleskove.cz | IQport.cz