Hodnocení uživatele Minnie

Minnie

Minnie zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Uživatel
Hodnocení
Hodnoceno
Bod zlomu (Point Break)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.9.2009
Bohemian Rhapsody
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.12.2018
Bounty (The Bounty)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.9.2009
Bouřlivé srdce (Thunder Heart)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.1.2010
Božská Ema
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.9.2009
Bruno (Brüno)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.1.2013
Březový háj (Brzezina)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.9.2009
Byron
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2010
Carrie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.6.2013
Cartouche
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.10.2009
Casablanca
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.1.2017
Casanova
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.9.2009
Casino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.5.2013
Cindy (Cenerentola '80)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2012
Cizinec (The Tourist)
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2012
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166426
Osobností: 661102
Fotografií: 647651
Plakátů: 311588
Obsahů a biografií: 153159
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Mrtvá a živá (1940)

Mrtvá a živá
Ke své hanbě se musím   přiznat, že až dodnes jsem   tento Oscary ověnčený film   Alfreda Hitchcocka znal jen z   doslechu. O to víc si to   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Kopretiny pro zámeckou paní (198...

Kopretiny pro zámeckou paní
Celkem příjemná   prázdninová komedie bez   nějakých uměleckých či   jiných ambicí. Z dnešního   pohledu je zajímavá dvěma   okolnostmi. Předně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Noc oranžových ohňů (1974)

Noc oranžových ohňů
Zbyněk Brynych je určitě   dobrý režisér ale tohle   normalizační drama snad   mohlo někoho zaujmout v   70.letech ale dnes je jenom   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Zlatovláska (1973) [TV inscenace...

Zlatovláska
Myslím že Jitka Molavcová   mohla klidně zahrát   Zlatovlásku,když ji   nazpívala,a zajímalo by mě   jestli zpíval Jiří Holý   nebo byl také nahrazen   některým, hádám operním   pěvcem.

Autor: pacoš

Rolničky, kam se podíváš (1996)

Rolničky, kam se podíváš
Z mého pohledu hodně   šedivý a nevýrazný film. K   rodinné komedii jak je   označován má asi nejblíž   i když já osobně mám o   komedii trochu více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.021/0.01
Partneři:
Hyperreality.cz | BigZoom.cz | Hyperinzerce.cz | Bleskove.cz | IQport.cz