ohodnotit

A Broken Life

Žánr:
Země:
Rok:
2008
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu A Broken Life

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.3% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.1.2010
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
2.10.2017
do12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.1.2010
anitram13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.1.2010
Peter24
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.1.2010
barbora11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8357minih8357Hlubina (1977) 
The Deep n
minih5630minih5630Čintamani a podvodník (1964) 
Čintamani a podvodník n
minih4484minih4484Borsalino (1970) 
Borsalino n
minih39970minih39970Dámská volenka (1980) 
Dami kaňat n
minih17223minih17223Před deštěm (1993) 
Before the Rain / Pred doždot n
minih25176minih25176Postav dom, zasaď strom (1979) 
n
minih56352minih56352Výměna manželek (2004) [TV pořad] 
Výměna manželek n
minih57682minih57682The Devil's Dominoes (2007) 
The Devil's Dominoes n
minih55691minih55691Prokletí domu Slunečnic 2 (2009) [Video] 
Messengers 2: The Scarecrow n
minih51459minih514594 ženy a pohřeb (2005) [TV seriál] 
Vier Frauen und ein Todesfall n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.3 % (8)
7   - Justik66
4   - Agostino
7   - Kuvik
1   - miroslav22
4   - do12
5   - anitram13
7   - Peter24
10 - barbora11

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

18:00 - 18:25

18 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Poslední lovci v Ekvádoru

17:50 - 18:45

28 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Comeback (2008) [TV seriál]

18:15 - 18:50

3 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:50 - 18:55

28 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166938
Osobností: 662250
Fotografií: 652429
Plakátů: 313753
Obsahů a biografií: 153903

Poslední komentáře

Jumanji: Další level (2019)

Jumanji-hra s vajciami...

Jumanji: Další level
Tak pokračovanie je ešte   vačšia hlúposť ako som   čakal.Prvú polovinu filmu   som nechápal kto je kto   vďaka zámene postáv.Skoro   som si to více >

Autor: pigal | Hodnocení: 2 / 10

Crusoe (1988)

Crusoe
Taková Modrá laguna mezi   různými zpracování   klasické knihy. S předlohou   to nemá nic moc společného.   Snad jen jméno Crusoe. Tady   více >

Autor: Rastaman33 | Hodnocení: 4 / 10

Jumanji: Další level (2019)

PROCESOR!

Jumanji: Další level
Tak a máme tady další díl   ze kterého je patrno, že   penízky jsou a budou vždy na   prvním místě a divák má   smůlu. Čekal jsem to teda   mnohem dobrodružnější,   více akce a méně kecání.

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Případ mrtvého nebožtíka (2020)

Případ mrtvého nebožtíka
Pro mne skvělá zábava.   Vizuální gagy   střídají slovní, a to je   něco pro mne. Za mne   spokojenost. Velmi dobrý   oddechový film.  
 

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Pravidlo č. 1 (2008)

Pravidlo č. 1
Je to rozsekané, a jak je   dnes moderní, museli do toho   vtlačit i těhotnou babu.   Naštěstí se o tom jen   kafrá. Nebavilo, protože to   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.153/0.138