ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Abraham Lincoln

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 47.7% (13 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.6.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
19.5.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.8.2009
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.4.2009
stixman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.5.2009
michaela11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2008
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2009
Grassel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.10.2009
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih15771minih15771Phantasm (1979) 
Phantasm n
minih55135minih55135Labyrinty vášně (1999) [TV seriál] 
Laberintos de pasión n
minih33321minih33321Spy Kids 2: Ostrov ztracených snů (2002) 
Spy Kids 2: The Island of Lost Dreams n
minih43016minih43016Hrdinové (2006) [TV seriál] 
Heroes n
minih2556minih2556Advent (1956) 
n
minih7515minih7515Falešná hraběnka (1994) 
The Counterfeit Contessa n
minih8364minih8364Hluboký spánek (1946) 
The Big Sleep n
minih3318minih3318Linka 84 na dovolené (1950) 
Le 84 prend des vacances n
minih7428minih7428Eva tropí hlouposti (1939) 
Eva tropí hlouposti n
minih66711minih66711Věc: Počátek (2011) 
The Thing n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

47.7 % (13)
7   - pataamat
4   - Agostino
2   - T800
7   - kamil.ice
6   - Zdenek13
1   - stixman
10 - michaela11
3   - deatdavid
4   - Grassel
4   - Alfpaseka
5   - jura1973
3   - CESTA11573
6   - hrncir20
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 163530
Osobností: 658200
Fotografií: 629102
Plakátů: 302450
Obsahů a biografií: 149743

Poslední komentáře

Společnost mrtvých básníků (1989...

Společnost mrtvých básníků
Mladí si asi potrebujú   prejsť vlastným peklom a nie   peklom okolia. Preto každá   autorita je v niečom   prospešná a zároveň   prekážkou. Strieľať sa ale   preto, že mi nevyšlo divalo,   je blbosť.

Autor: Manučao | Hodnocení: 6 / 10

13. okrsek (2016) [TV seriál]

13. okrsek
Ano, je arogantní, avšak   zásadový a má prachy. Má   prachy v takovém množství,   že si může dovolit vše, co   si umane. A na takovém   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Pan Dupont (1975)

Pan Dupont
Tohle je skutečně moc dobrý   film s hned několika   společenskými přesahy.   Primární je zde problematika   rasismu ale k zamyšlení se   tu více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Smrt v labyrintu (2014)

Smrt v labyrintu
Spise prumer.Ustredni dvojice   hercu ale dobra.Takovy   krimi/thriller,kde nechybi ani   akce ani napeti.Jinak vcelku   dobre.Mozna by to chtelo více >

Autor: 100000052556420 | Hodnocení: 6 / 10

Covington Cross (1992) [TV seriá...

Covington Cross
Povedený historický seriál.   Obrázek života Británie   14.století s dramatickými i   romantickými zápletkami.   Určitě dobrá rodinná   oddechovka.

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.103/0.09