ohodnotit

Bláznivá střela 33 1/3: Poslední trapas

Naked Gun 33 1/3: The Final Insult

Další název:
Bláznivá strela 33 1/3: Posledný trapas
Žánr:
Rok:
1994
Délka:
85 minut
Premiéra v ČR:
16.6.1994
„Oscar za nejlepší film bude pořádná bomba a zlikvidovat ji dokáže pouze jediný muž.“

Komentáře k filmu Bláznivá střela 33 1/3: Poslední trapas

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 19
rankinfitch
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.2.2010
Sice poslední, ale na trojku   víc než solidní filmek.   Báječná zábava, sice už   tak trochu člověk může   člověk předvídat co ho asi   potká, ale u tohohle filmu se   přece nepřemejšlí. :-))
kali.4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.10.2007
Nikdy nezapomenu na   namíchnuté pošťáky,   Fešáka Magora a Phila   Donahueho zvracejícího do   tuby. Nikdy.
Prorok_Mysterionu
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.7.2013
Třetí a poslední díl   Bláznivé střely mě opět   nenechal odpočinout od   válení se smíchem po zemi.   Pravda, některý vtípky už   překročily hranici trapnosti   (třeba ten ve spermobance)   ale když je trapas i v   podtitulu tohoto filmu, tak co   čekat jinýho žejo..
Ajkir
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.3.2010
Bývá zvykem, že různá   pokračování filmů nejsou   schopna konkurovat dílům   předchozím, ale to u   bláznivé střely naprosto   neplatí. Ikdyž u mě vede   jednička, tak dvojka s   trojkou vás dostanou do kolen   stejně tak dobře jako již   zmiňovaná jadnička.
Cyrda
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.11.2007
Zase skvělá bláznivá   komedie, která si na nic   nehraje. Cílem je jenom bavit   a bavit. Nudit se určitě   nebudete, pokud ano, pak jste   suchar
curil
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.10.2010
Bombu v oblálce při   předávání Oscarů může   zneškodnit jenom Frank   Drebin. Mě nejvíce pobavila   scéna ze sperma-kliniky, kdy   utahaný Frank plní příkazy   nemocničního personálu.
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.8.2012
DREBIN- potřetí:-)
Třetí pokračování není   vůbec špatné,ba   naopak,malinko vtipnější   než dvojka,viděl jsem opět   vícekrát a stále se   bavím.Slušná a vtipná   parodie+komedie!
Pecik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.10.2011
I přesto že potřetí,   stejně nepředvídatelný,   ujetý, přehnaný, ale   přesto vtipný. Nielsenovým   kopancům se pokaždé   zasměju.
Naomi21
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.5.2009
I poslední díl série   potvrzuje, že tvůrci mají   plno nápadů. Sice je trojka   trošku slabší než   původní film, ale pořád   dokáže vytřít zrak   ostatním komediím-parodiím,   které se na ni musí dívat z   pohledu mravence, stojícího   u nohy Leslieho Nielsena.   Skvělý je flashback do 70.   let a hlavně Nordbergův   afroúčes, u téhle scény   prostě nekontrolovatelně   vyprsknete smíchy ani nevíte   jak.
AlCapone
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2007
Bláznivá komedie s Leslie   Nielsnem.Film je ftipný a   když ho uvidíte poprvé,tak   vás dostane :)
volam.sa.pistik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.9.2014
Zapíšte si, až ho nabudúce nevoláme
Ja si myslím, že z tých   troch najpodarenejšia.   Udeľovanie oskarov sa   vydarilo a samozrejme nesmieme   zabudnuť na niekoľko   brutálne vydarených   hlášiek (ty nechceš deti -   veď som chcel adoptovať tú   osemnásťročnú Kórejku /   iste a ja som Robert De Niro -   pán Niro musíme dovnútra /   pred miliardami rokov bola Zem   iba žeravou masou
cynik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.6.2008
Asi nejslabší díl celé   série, která se odehrává   na předávání Oscarů, ale   i tak má pořád úroveň.   Vynikající a vlastně   samostatně vtipnou rovinou   jsou ukázky s filmů   nominovaných na zlatou   sošku.
Nannar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.8.2009
I do třetice všeho dobrého   se to povedlo a vydařilo.   Leslie Nielsen se role opět   ujal na výbornou a film   splnil to, co by komedie plnit   měla.
veverka-zrzka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.4.2008
Opravdu výstižný nadpis,   protože tohle je opravdu   bláznivá střela! Humoru   mraky, budete se popadat   smíchy za břicho!
Ostrovan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.11.2011
"Vrchol" trilogie   šlape po stopách svých   mladších sourozenců. Jde o   ten nejjednodussi humor v tom   nejlepšm možném vydání, v   čele s Lesliem Nielsenem.
petrusmev
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.7.2014
Trilogii dochází dech, a tak   si vypomáhá stále méně   vtipnými parodiemi na scény   z jiných filmů a nakonec i   křečovitou parodií na   předávání oscarů.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.9.2016
Kulometná palba skečů. Až   moc kulometná. Je toho tolik,   že za chvíli otupíte a už   vás to tolik nebaví.
Out-Of-Way
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.1.2010
Určitě to není žádný   trapas, moc povedená komedie,   Leslie Nielsen je stále   výborný a vtipů je zde   stále dost.
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.6.2011
Stejná střelenost jako   předchozí díly. Překvapila   mě A. N. Smith - sexbomba,   že si ze sebe takhle udělala   srandu. Ale ani její silikon   (a že mi obecně nevadí) mé   hodnocení nezvedne. Spíš   něco jiného...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih42346minih42346Zastav a nepřežiješ (2006) 
Crank n
minih40716minih40716Ukradené Vánoce Tima Burtona (1993) 
The Nightmare Before Christmas n
minih27621minih27621Toy Story 2: Příběh hraček (1999) 
Toy Story 2 n
minih47464minih47464Umění války: Zrada (2008) [Video] 
Art of War: The Betrayal n
minih46316minih4631627 šatů (2008) 
27 Dresses n
minih22985minih22985Všichni prezidentovi muži (1976) 
All the President's Men n
minih49225minih49225Fantastický pan Lišák (2009) 
Fantastic Mr. Fox n
minih42970minih42970Harry Potter a Fénixův řád (2007) 
Harry Potter and the Order of the Phoenix n
minih48427minih48427Milk (2008) 
Milk n
minih49180minih49180Pod dozorem (2008) 
College Road Trip n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu (1991)

 Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu (1991)
Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu n
The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear
Žánr: komedie / crazy
Země: Spojené státy americké
Režie: David Zucker

(pokračování)

Bláznivá střela (1988)

 Bláznivá střela (1988)
Bláznivá střela n
The Naked Gun: From the Files of Police Squad!
Žánr: parodie
Země: Spojené státy americké
Režie: David Zucker

(pokračování)

Hodnocení filmu

74.1 % (369)
3   - SvoKar
8   - curil
9   - clara.bow
6   - veverka-zr
7   - Angelika28
8   - pataamat
8   - FLA
6   - Edward52
3   - Hugin
8   - PROCESOR
7   - Agostino
8   - Lienocka22
3   - georginaa
5   - LenC2
5   - petrusmev
3   - ignac1
5   - Kuvik
8   - Chrustyn
5   - Bara.40
8   - Serpentina

TV Program

ČT1 - Kluci v akci

18:25 - 18:55

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Afrika

17:50 - 18:45

54 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

NOVA - Mumie se vrací (2001)

17:10 - 19:30

94 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Kam čert nemůže (1959)

16:55 - 18:55

109 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 163487
Osobností: 658158
Fotografií: 629090
Plakátů: 302419
Obsahů a biografií: 149739

Poslední komentáře

Pan Dupont (1975)

Pan Dupont
Tohle je skutečně moc dobrý   film s hned několika   společenskými přesahy.   Primární je zde problematika   rasismu ale k zamyšlení se   tu více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Smrt v labyrintu (2014)

Smrt v labyrintu
Spise prumer.Ustredni dvojice   hercu ale dobra.Takovy   krimi/thriller,kde nechybi ani   akce ani napeti.Jinak vcelku   dobre.Mozna by to chtelo více >

Autor: 100000052556420 | Hodnocení: 6 / 10

Covington Cross (1992) [TV seriá...

Covington Cross
Povedený historický seriál.   Obrázek života Británie   14.století s dramatickými i   romantickými zápletkami.   Určitě dobrá rodinná   oddechovka.

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Iron Man 2 (2010)

Iron Man 2
Nevím, jak jste (nebo budete)   na tom vy, ale mě Tony ve 3/4   filmu přišel protivnej a   trvalo mi, než jsem mu začal   fandit, ať toho Gagarina   rozmázne.

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Iron Man (2008)

Iron Man
Úvod Avangers ságy a   zrození Iron mana, aneb jak   se z protivního a   narcistického Tonyho stal   superhrdina. Pokud znáte   blockbustery od Marvelu,   nebudete jistě zklamaní. :)

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.116/0.096