ohodnotit

Brankář bydlí v naší ulici

Další název:
The Goal-keeper Lives in Our Stree
Rok:
1958
Délka:
81 minut
Premiéra v ČR:
6.12.1957
„Veselé soupeření dvou hokejových mužstev - a co všechno z toho vzešlo.“

Celkové hodnocení filmu Brankář bydlí v naší ulici

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.9% (16 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.2.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.9.2013
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.8.2011
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.4.2018
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.6.2006
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2014
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.1.2014
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.7.2018
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.11.2010
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.5.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.2.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.3.2009
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.6.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.7.2009
soukupp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.1.2014
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih159676minih159676Vdovy (2018) 
Widows n
minih38659minih38659Na dotek (2004) 
Closer n
minih62607minih62607Hodina stínů (2000) 
Shadow Hours n
minih26554minih26554Rychlé ponoření (1943) 
n
minih23973minih23973Zlomyslnost 2000 (1991) 
Malizia 2000 n
minih45473minih45473Velká Northfieldská loupež (1972) 
The Great Northfield Minnesota Raid n
minih42371minih42371Příběh zrození (2006) 
The Nativity Story n
minih7248minih7248Deset malých černoušků (1974) 
Ein Unbekannter rechnet ab n
minih20414minih20414Tajemná zahrada (1993) 
The Secret Garden n
minih54370minih54370Big Ben (1996) [TV seriál] 
Der Bulle von Tölz n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.9 % (16)
6   - curil
4   - jarda53
7   - Erkul
4   - Pitryx
7   - clara.bow
7   - Hortensie
4   - Snura
7   - melakara
6   - satyr
7   - Jarda.ftr
10 - dederon
6   - rosta12
6   - ceskytulak
6   - tvo
7   - soukupp
5   - makiki
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 168128
Osobností: 664735
Fotografií: 658835
Plakátů: 316565
Obsahů a biografií: 154884

Poslední komentáře

Tahle země není pro starý (2007)

Tahle země není pro starý
I když se Coenům podařilo   vychytat většinu krp z   předlohy (Fakt netuším   proč je kolem McCarthyho   tolik povyku.) a umenšit   množství i více >

Autor: naineko | Hodnocení: 2 / 10

Snídaně v pánském pyžamu (1980) ...

Snídaně v pánském pyžamu
No to jsou vály. František   Laurin mě zatím   nepřesvědčil, že byl byl   dobrým režisérem. I v tomto   případě je příběh   hrozná blbost a s více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Nebezpečný náklad (2016)

PROCESOR!

Nebezpečný náklad
Ne není to zbytečný film,   ne není to béčkový film.   Je to klasická naháněčka,   kde sice charisma Bruce je   dávkováno po kapkách, ale   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

Kogyaru-gui: Oosaka terekura hen...

Kogyaru-gui: Oosaka terekura hen
Film není určen pro   normálního diváka.   Zobrazení násilí se   spoustou krve a dalších   tělesných tekutin,   explicitní znázornění   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Projekt Power (2020)

Projekt Power
Tak čím víc o tom   přemýšlím tak nejvíc mě   vadilo na tomto filmu   obsazení do role mladé   raperky . Jinak nápad dobrý   ale pojetí a zpracování   prostě pokulhává.

Autor: wena | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení