ohodnotit

Casanova

Rok:
2005
Délka:
112 minut
Premiéra v ČR:
16.3.2006
„Milostný život nejslavnějšího svůdníka všech dob.“

Komentáře k filmu Casanova

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 15
kali.4
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.4.2007
Trochu rozpačitý a   nenápadný rozjezd a na můj   vkus příliš   zatraktivizovaný závěr.   Jinak střední část je   perfektní a má grády a   dějová linka se všelijak   zaplétá. Co bych vám   vykládal, herci jsou   příjemní a některé   dialogy naprosto originální   – celkově film působí   jako oddychová komedie,   která si na nic víc nehraje.
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.11.2006
příliš jsem od fimu   nečekala a o to více jsem   získala...výborná   podívaná, svižný děj a   poměrně vtipné   dialogy...nic nového, ale   příjemně zpracované.   Navíc - což nebývá   poslední dobou zvykem - se   povedl výběr herců do   hlavních rolí - jsou   přitažliví, umí hrát a   spolu jim to sedí...lehké   romantické komedii musím   říct bravo...
Papaja73
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.8.2008
Film vyprávějící o   nejslavnějším milovníkovi   všech dob.Snímek je   zábavný,ztřeštěný,zasaze   ný do nádherných   Benátek,které představují   důležitou součást   filmu.Díky těmto krásným   scenériím totiž příběh   dostal čarovné kouzlo a   nádech romantiky.Heath Ledger   v hlavní roli dokazuje,že mu   nebylo cizí ani komediální   herectví.Velmi příjemný   film.
Čestmír
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.4.2007
Pokud jsem potřeboval někoho   za poslední rok pobavit   (babičku, mámu, kamarády i   přítelkyni), pustil jsem jim   tenhle film. Je dobré, že   není nijak výrazně pro   jednu věkovou skupinku. (Je   ale dobré věkové skupiny   nemíchat, každá se baví u   jiných scén). Na Hollywood   je to skvělá zábava, která   se v poslední době moc   nevidí. A příjemné   prostředí historických   Benátek všechno jenom   krásně obejme a zacelí,   takže příjemný pocit blaha   a notná dávka smíchu na   sebe při sledování tohoto   filmu dlouho nenechají   čekat. A prosím - nehledejte   tajná poselství, ona tam v   podstatě žádná nejsou a to   málo by se vlezlo na   pětikorunu.
georginaa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.11.2007
Režiséři opravdu nemohli   lépe vybrat Casanovu jaký je   herec Ledger. Potutelný   úsměv co přivádí milenky   k vytržení a očekávání.   Nechybí ani špetka humoru a   takový film je pro klidnou   podívanou ten pravý.
Faye
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.5.2007
Rozpustilý příběh   založený na záměnách   totožností. K tomu   překrásné Benátky, kde i   místní inkvizitoři jsou   bodří chlapíci se smyslem   pro humor. Tak tohle kouzelné   místo Casanova neopustí i   kdyby se měl oženit. „   Budeme se ženit. -   Blahopřeji. A s kým?   -Ještě nevíme.“ Což o   to, sehnat ctnostnou nevěstu   není pro muže s jeho   pověstí žádný problém   (cudnost je dost otrava),   jenže je tady najednou něco   velmi znepokojivého   emancipovaná a prostořeká   Francesca, která odolává   jeho šarmu a přitom tolik   žen po něm touží „ tolik   otevřených oken a tak málo   času.“ A protože v   Benátkách hledá lásku snad   každý nebo alespoň to co si   pod ní představuje, musí se   s touhle zhýralostí už   skoncovat, pryč s tou   všeobecnou prostopášností   a hlavně s tím   cizoložníkem. Tak rozhodl   nejvyšší inkvizitor „My   jsme katolická církev. My   můžeme všechno.“ Zcela   jiný Hallström, plný vtipu,   optimismu a pohody a pokud na   jeho humor přistoupíte   budete se výborně bavit.
aduliatko
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2007
aduliatko
casanova je legendarna   postava. muz, ktory zviedol   stavky zien je predlohou na   mnoho knih a filmov. myslim ze   reziser Lasse Hallström sa s   touto postavou popasoval   celkom slusne. film uputa   dejom, hereckymi vykonmi, ale   aj prostredim natacania.
stacey99
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.3.2008
Príjemný filmík a rola, v   akých to Heathovi sedelo.   Vyzdvihujem však   predovšetkým výkon Olivera   Platta. Bol neodolateľný.
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.12.2009
Casanova trochu jinak-s   větší dávkou humoru.Je to   spíš taková sranda a   Casonova tady má víc   štěstí než rozumu :-)
Film je skvěle herecky   obsazen.
collen
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.9.2017
Trochu bláznivé, ale docela   zábavné provedení   klasického námětu o   proslaveném svůdníkovi a   podle mého názoru se role   Casanovy Heath Ledger ujal   docela dobře.Ovšem, tuhle   komedii osvěžila hlavně   Sienna Miller - byla opravdu   půvabná.
Sanchez
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.12.2006
Zpočátku docela nudné, v   konečném výsledku slušné.   Ale krom dobrých hereckých   výkonu jsem na tomto filmu   nenašel nic extra. Další z   filmových adaptací známého   svůdníka žen.
Rendys
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.10.2007
Tento film je veskrze   příjemná a svěží   záležitost o Casanovy   Prostě celým svým pojetím   je film mírně netradiční a   tím originální. Ale je to   příjemná, neotřelá   podívaná.
power
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.5.2006
cassanova byl muz vsech   kalibru vedel jak na zeny.uzil   si ve svem zivote mnoha zen   ale jenom jedno sklamani
Petík
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.3.2006
Tento film byl pro mne   příjemnou oddychovkou. I   když proti gayům obecně nic   nemám, tak bylo příjemné   vidět Ledgera v obležení   žen. Dokázal ztělesnit   Casanovu podle mých představ   a když se film po chvíli   "rozjel" tak mě   bavil. A i když jsem už na   začátku tušila jak to   skončí líbil se mi až do   závěrečných titulek.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.1.2011
čekala jsem láskou a sexem   nabitý film... ale víc   erotičtější je i Zkrocená   hora, ve které Heath   exceloval... erotičtější   je i Kačer Donald, oproti   tomuhle snímku... pro mne   sakra propadák a velmi   zlehčený film s opětnou   nedomyšleností doplňků k   danému století - na   létající balóny podle mne   v té době nebylo ještě ani   zaděláno... 3* za mého   milovaného Heatha a za   Siennu, kterou jsem poznala   až na konci filmu...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih60997minih60997Sociální síť (2010) 
The Social Network n
minih27782minih27782Erin Brockovich (2000) 
Erin Brockovich n
minih84143minih84143Mortal Instruments: Město z kostí (2013) [2k digital] 
The Mortal Instruments: City of Bones n
minih102318minih102318Láska a citróny (2013) 
Små citroner gula n
minih40002minih40002Skrytá identita (2006) 
The Departed n
minih49085minih49085Milionář z chatrče (2008) 
Slumdog Millionaire n
minih3079minih3079Anglický pacient (1996) 
The English Patient n
minih19435minih19435Spáči (1996) 
Sleepers n
minih28274minih28274Terminátor 3: Vzpoura strojů (2003) 
Terminator 3: Rise of the Machines n
minih36645minih36645Můj život beze mne (2003) 
Mi vida sin mi n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72 % (201)
6   - curil
6   - cicis
8   - jarda53
6   - Erkul
8   - clara.bow
9   - efCZa
8   - Veronika42
7   - pataamat
7   - M.A.G.
7   - Prasoid
6   - Agostino
7   - Lienocka22
8   - georginaa
6   - LenC2
8   - ignac1
3   - Kuvik
7   - Karius
6   - mat.ilda
7   - Lynette
7   - jitush.b

TV Program

ČT1 - Co naše babičky uměly a na co ...

18:00 - 18:25

6 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Afrika

17:50 - 18:45

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Mumie se vrací (2001)

17:10 - 19:30

56 minut již uběhlo
84 minut zbývá do konce

Prima - Kam čert nemůže (1959)

16:55 - 18:55

71 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 163481
Osobností: 658158
Fotografií: 629081
Plakátů: 302414
Obsahů a biografií: 149739

Poslední komentáře

Pan Dupont (1975)

Pan Dupont
Tohle je skutečně moc dobrý   film s hned několika   společenskými přesahy.   Primární je zde problematika   rasismu ale k zamyšlení se   tu více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Smrt v labyrintu (2014)

Smrt v labyrintu
Spise prumer.Ustredni dvojice   hercu ale dobra.Takovy   krimi/thriller,kde nechybi ani   akce ani napeti.Jinak vcelku   dobre.Mozna by to chtelo více >

Autor: 100000052556420 | Hodnocení: 6 / 10

Covington Cross (1992) [TV seriá...

Covington Cross
Povedený historický seriál.   Obrázek života Británie   14.století s dramatickými i   romantickými zápletkami.   Určitě dobrá rodinná   oddechovka.

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Iron Man 2 (2010)

Iron Man 2
Nevím, jak jste (nebo budete)   na tom vy, ale mě Tony ve 3/4   filmu přišel protivnej a   trvalo mi, než jsem mu začal   fandit, ať toho Gagarina   rozmázne.

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Iron Man (2008)

Iron Man
Úvod Avangers ságy a   zrození Iron mana, aneb jak   se z protivního a   narcistického Tonyho stal   superhrdina. Pokud znáte   blockbustery od Marvelu,   nebudete jistě zklamaní. :)

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.076/0.062