ohodnotit

Decibely lásky

Rok:
2016
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
11.2.2016

Komentáře k filmu Decibely lásky

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 9
New
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.4.2017
nastavovaná kaše
Písničkově je to slušný,   dějově slabší, nedohraný,   málo zvratů. Čekal jsem   alespoň kvalitu   Diskopříběhu, nedočkal se   ...
mikee007
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.6.2018
Dávám deset puntíků
sobě, za to, že jsem to   zvládl dokoukat až do   konce.
Ani nevím, kde   s kritikou začít. Možná u   toho, že se mi hnusí to, že   se tvůrci pokoušeli   tvářit, že točí   pokračování   Discopříběhu.
Jenže   tím si sami podřízli   větev. Diváci očekávají   vyzkoušenou kvalitu a   dostanou... Nekonečný   blábol.
Roztomilý   klouček Rudla Hrušínských   už není roztomilý.   Neustále se leskne a hraje   jako obrně lícního nervu.   Písně Michala Davida, které   jindy roztančí půl národa,   jsou tentokrát vyčichlé a   bez nápadu (pokud nejsou   recyklovány starší kousky).   Do toho nekonečné množství   dialogů, kdy jeden soutěží   s dalším o první místo na   festivalu trapnosti.   Nepřeberné množství   postav, ale ani jedna z nich   není sympatická, nebo   jakkoliv uchopitelná...
Prostě děs.
Musím gratulovat Tereze   Pergnerové, že od této   věci dala ruce pryč,   alespoň částečně tak   umazala dluh, který má k   svému zesnulému otci. Kdyby   se na tomto průseru objevilo   jeho jméno, neotočil by se v   hrobě. To by z něho rovnou   vyběhl a nakopal všechny   tvůrce "Decibelů"   do zadku.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 24.1.2018
Týý vado, dědci s mladýma,   no to je fest. Odpad jaký   svět neviděl. A to úplně   pomíjím dialogy. Písničky   jsou divně osekané, herci to   flinkají, prostě paskvil no.   Nedal bych nic, ale zase   musím snímku přiznat   několik málo hezkých   písniček.
martin.stusak.9
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 21.5.2017
Původně to měl být   ´Discopříběh 3´. Ten po   mnohaletých problémech   nevznikl a tak přišla   náhrada. A zoufalá náhrada.   Avizovalo se, že to bude   opět film s písničkami   Michala Davida. Doba 80. let   je však už spoustu let pryč   a to, že měl Michal David na   svých koncertech narváno a   že muzikál ´Děti ráje´   měl ohromný úspěch ještě   neznamená, že se stejně   povede i filmu. A samozřejmě   nevedlo. Jenom od Michala   Davida tu písničky nejsou.   Český film a opět se tu   několikrát zpívá anglicky.   Od písniček v podstatě jen   úryvky, scénář téměř   bez děje, absolutně bez   humoru a bez logiky. Chybí   tomu živost a patřičný   švih, takže opět český   film, který se táhne.   Příběh o dvou zamilovaných   lidech? Dobrá, ale proč   jejich konečné vzplanutí   připomíná ´Hříšný   tanec´? Pak už to vypadá,   že se to tvůrcům nějak   vymklo kontrole a jakoby   točili úplně jiný film.   Přítomnost Karla Gotta a   jeho duet s Ivou Janžurovou   budiž naprostá zbytečnost.   Co k tomu dodat. Na film sice   přispěl Státní fond pro   podporu a rozvoj české   kinematografie, ale stejně,   jakoby tomu peníze chyběli.   Ještě že nevznikl ten   ´Discopříběh 3´. To by   těm dvěma filmům pověst   jenom pošramotilo.
jardiv
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.3.2020
Duševní zdraví v pohodě
Už jsem si myslel, že vlivem   nastupující senility jsem   tuto romantickou   komedii/muzikál prostě   nepochopil. A tak jsem si   chystal hodnocení kolem 8   hvězdiček, abych tuto svoji   nedostatečnost ukryl před   světem.
Jenže   naštěstí mě napadlo si tu   nejdřív přečíst   komentáře ostatních   uživatelů. To se mi panečku   ulevilo! Přestal jsem   uvažovat o svém duševním   zdraví a můžu tu s klidem   napsat, co se mi vybavilo jako   první při vyjetí   závěrečných titulků:   „Hrůza!“
hvezdyn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.2.2016
Tenhle snímek ocení asi   převážně jen plzeňští   patrioti. Hudební snímek   má jinak všechny známky   špatného filmu. Režisérem   filmu je Miloslav Halík.   Člověk, který nikdy   nerežíroval. Scénáristou   filmu je Miloslav Halík.   Člověk, který nikdy nepsal   scénář. A tak tomu   odpovídají i průběh filmu,   jednotlivé dialogy, střih i   celkový příběh. Je to   spatlaná slátanina z   jednotlivých obrazů, které   dohromady těžko dávají   souvislý děj. Miloslav   Halík je klavírní virtuos a   hudební skladatel a toho by   se měl držet. I když   nedokáži posoudit ani to,   jak je v tom dobrý.
Film se natáčel v Plzni   a odehrává se v Plzni. Do   jedné z vedlejších rolí je   obsazen i fotbalista Pavel   Horváth. Kvůli němu byly   přepisovány i některé   scény filmu. Tento sportovec   je tedy ozdobou tohoto   špatného snímku. A to   prosím nemyslím ironicky. Ve   filmu předvede i taneček.   Jako sportovec musí být   pohybově nadaný a na tom   tanci je to i vidět.
Druhou velkou ozdobou je   Karel Gott, ale ten hraje sám   sebe, takže jen spíše   účinkuje. Ze starší   herecké generace byli do   snímku umluveni Iva   Janžurová a Rudolf   Hrušínský III. Před   kamerou se setkávají dva   Rudolfové Hrušínští. I to   byl možná účel obsazení.   Rudolf Hrušínský IV. O   filmu nehovoří jako o svém   come backu.
Lucie   Vondráčková. Z mého   pohledu je to stále mladá   holka, ale zde už má roli   lékařka a matky dospělé   dcery, zdravotní sestřičky.   Její roli by však mohla   hrát jakákoliv jiná   herečka, takže je jen její   jméno využito jako lákadlo.  
Dále jde vesměs   poměrně o neznámé tváře.  
Žije se i ze slávy   některých hvězd světového   showbyznysu a internetu. Jako   předobraz posloužila   holandská dívenka Amira   Willighagen. Ta se před lety   proslavila zpěvem písně O   Mio Babbino Caro v talentové   soutěži. A hle dívenka   přibližně stejného věku   stejnou píseň zazpívá při   jednom konkursu v tomto filmu.   Dokonce předvádí i stejná   gesta jako Amira. Jen ten   zpěv je mnohem horší. Je to   Charlota Gottová, takže snad   něco bude mít v genech a   zpěv zlepší.
Co   napsat k ději? A byl tu   vůbec nějaký? Asi to bude   milostný příběh o tom, jak   mladý umělec nejen o lásku   dívky stojí, ale také se   snaží dostat do světa   umění. Hraje na různé   hudební nástroje a na   fasády domů věší obří   plakáty s lebkou a   zkříženými končetinami.   Má starší sestru, o kterou   stojí hned několik chlapů.   Film má více postav. On ten   původní námět zase nemusí   být tak špatný, ale   realizace je příšerná.
Ke konci filmu bych čekal   něco jako „vichr z hor“.   To by film trošku   zachránilo. A ono něco   přišlo. Alespoň ve formě   Karla Gotta, který hraje na   kytaru a zpívá. Ale i tak to   kvalitu filmu nijak   nezachránilo.
dreamerCZ
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.6.2018
:(
Přesně takovýto film a jemu   podobný slátaniny o hovně,   s trapným dějem, se špatně   hrajícími herci, neherci a   rádoby herci by měl FDB   přimět, aby nám bylo   umožněno hlasovat do   mínusu. Protože tady i jedna   hvězda je urážka.
A   nejmladší Hrušínskej, já   nevím jestli má ksicht po   obrně nebo co, ale s tím   jeho debilním šklebem už by   se konečně moh přestat   srát před kameru. To že   hrát neumí už prokázal v   Diskopříběhu a neustále   nás o tom přesvědčovat   fakt není nutný. A malá   Gottová? Tak já bych to   rozhodně ani zdaleka neviděl   jako pan režisér. Rozhodně   nic skvělýho to nebylo.
jentak
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.2.2016
Ty jo :)
Skvělé, provedené, Troška   nemá šanci. Šel jsem do   kina s tím, že to až tak   strašné ani být nemůže. A   vida, ono to bylo ještě   horší. To snad ani není   možné:)
pettra
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.4.2017
chudáci herci
Hrát v takovém propadáku to   je snad za trest. Opakovaný   vtip není vtipem. Hrozně   amatérské. Gott a   Janžurová mimo mísu ..

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih24676minih24676Skřivánčí píseň (1933) 
Skřivánčí píseň n
minih69533minih69533Kupon (1965) [TV film] 
Kupon n
minih24957minih24957Zítřek nikdy neumírá (1997) 
Tomorrow Never Dies n
minih157542minih157542Ég man þig (2017) 
Ég man þig n
minih15061minih15061Ortel (1999) [TV inscenace] 
Ortel n
minih21181minih21181Tonoucí se stébla chytá (1967) 
Le petit baigneur n
minih8110minih8110Haškovy povídky ze starého mocnářství (1952) 
n
minih101457minih101457Country Club: První směna (2009) [Video] 
Country Club: První směna n
minih71236minih71236To nám byl čert dlužen (1988) [TV inscenace] 
To nám byl čert dlužen n
minih70336minih70336The Thing From Another World (1951) 
The Thing From Another World n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

33.8 % (88)
1   - curil
2   - Pitryx
1   - hvezdyn
2   - martin.stu
2   - roox
6   - New
3   - Snura
3   - mikee007
3   - MildaX
1   - radegaster
2   - Kycky
2   - jardiv
1   - Ferry76
5   - Scifista
5   - kudrna6
9   - golia
8   - svecpetr
2   - starpep
4   - Radous11
1   - kubik-duli

TV Program

ČT1 - Kde domov můj? (2016) [TV pořa...

18:25 - 18:55

9 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Nejkrásnější...

17:50 - 18:45

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Comeback (2008) [TV seriál]

18:15 - 18:50

19 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:50 - 18:55

44 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166381
Osobností: 661049
Fotografií: 646934
Plakátů: 311314
Obsahů a biografií: 153082

Poslední komentáře

Strašidla a spol. (1993) [TV ser...

Strašidla a spol.
Nemám sice rád úplně   krátké komentáře ale tady   se proti tomu prohřeším.   Tahle nová verze seriálu   "Boříkovy lapálie" prostě   nestojí za více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Mistři českého animovaného filmu...

Mistři českého animovaného filmu
Vynikající a poučný   dokument o filmové oblasti v   níž máme být opravdu nač   hrdí. Člověk si spoustu   věcí připomene a doplní si   i více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 10 / 10

Velká bedna (1965)

Velká bedna
Loupež metra svážející   tržby z jednotlivých stanic.   Že je to nějak povědomé?   No samozřejmě. Každému   filmovému fanouškovi se   okamžitě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Narušitel (2019/1)

Narušitel
║Rozpočet   $8miliónov║Tržby USA   $35,419,122║Tržby   Celosvetovo $36,599,361▐   Tržby za predaj Blu-ray v USA   ║ Tržby za predaj DVD v USA více >

Autor: T2 | Hodnocení: 5 / 10

Hostinec U Koťátek (1971) [TV se...

Hostinec U Koťátek
Zapomenutý seriál ze   začátku sedmdesátek. Ač   jsem odpůrcem   normalizačních seriálů   typu Pláteníka, Hamra,   Zemana, Bavora a dalších, více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.097/0.084