ohodnotit

Kde je Albert?

Fun Size

Další název:
Bláznivý Halloween (SK); Fun Size - Sü.es oder Saures
Rok:
2012
Délka:
83 minut
„Pubertální dívka hledá během halloweenu svého ztraceného mladšího bratra.“

Celkové hodnocení filmu Kde je Albert?

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 54.4% (16 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.12.2013
hledaseniki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.2.2013
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.4.2015
dobes.pavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.7.2016
stanko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.6.2014
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.10.2016
starpep
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.11.2013
Izeze
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.4.2013
monita333
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
15.11.2013
Skaly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.7.2016
Nikotyna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
1.12.2013
Dejw86
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.4.2015
mancika.n
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.7.2014
Bohous.gr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2014
DJRoccoiNc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.11.2014
Tom69ass
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.12.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41860minih41860V zajetí teroru (2006) 
Five Fingers n
minih48748minih48748Zvonilka (2008) 
Tinker Bell n
minih60535minih60535Jménem zákona (1949) 
In nome della legge n
minih5220minih5220Bláznivá cesta (1980) 
Coast to Coast n
minih47912minih47912Oko dravce (2008) 
Eagle Eye n
minih152990minih152990Láska na první štěknutí (2017) [TV film] 
Love at First Bark n
minih153957minih153957Moos (2016) [TV film] 
Moos n
minih46091minih46091Kocour v botách (1969) 
Nagagutsu o haita neko n
minih10024minih10024Katakomby (1940) 
Katakomby n
minih159118minih159118Podnik na Pigalle (2018) 
L'amour est une fête n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

54.4 % (16)
4   - curil
3   - hledasenik
2   - PORTER
6   - dobes.pave
4   - stanko
5   - MysteryIll
9   - starpep
6   - Izeze
10 - monita333
5   - Skaly
1   - Nikotyna
7   - Dejw86
5   - mancika.n
5   - Bohous.gr
8   - DJRoccoiNc
7   - Tom69ass

TV Program

ČT1 - Duhová panna (2000) [TV film]

11:10 - 12:25

72 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

ČT2 - Boleslav První

12:20 - 13:15

2 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

NOVA - Škola základ života (1938)

11:40 - 13:40

42 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

Prima - Návštěvníci 3: Revoluce (2016)

12:05 - 14:25

17 minut již uběhlo
123 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 168136
Osobností: 664735
Fotografií: 658916
Plakátů: 316595
Obsahů a biografií: 154890

Poslední komentáře

Puberťačka (2008)

Určitě

Puberťačka
nejsem cílová skupina pro   tento druh filmu, ale musím   uznat, že jsem se celkem   bavil. Jen škoda, že   příběh,události a konec   jsou naprosto   předvídatelné...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

Mais ne nous délivrez pas du mal...

Mais ne nous délivrez pas du mal
Na můj vkus až příliš   rozvláčné, s místy   zmateným střihem, nicméně   příběh o dvou náctiletých   kamarádkách, které chodí   do katolické více >

Autor: topipig | Hodnocení: 6 / 10

Tahle země není pro starý (2007)

Tahle země není pro starý
I když se Coenům podařilo   vychytat většinu krp z   předlohy (Fakt netuším   proč je kolem McCarthyho   tolik povyku.) a umenšit   množství i více >

Autor: naineko | Hodnocení: 2 / 10

Snídaně v pánském pyžamu (1980) ...

Snídaně v pánském pyžamu
No to jsou vály. František   Laurin mě zatím   nepřesvědčil, že byl byl   dobrým režisérem. I v tomto   případě je příběh   hrozná blbost a s více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Nebezpečný náklad (2016)

PROCESOR!

Nebezpečný náklad
Ne není to zbytečný film,   ne není to béčkový film.   Je to klasická naháněčka,   kde sice charisma Bruce je   dávkováno po kapkách, ale   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení