ohodnotit

Ľalie poľné

Sl'nko, dážď, l'alie pol'né

Další název:
Wild Lilles
Žánr:
Rok:
1972
Délka:
77 minut
Premiéra v ČR:
2.2.1973
„Drobné příběhy bývalých c.k. bojovníků.“

Celkové hodnocení filmu Ľalie poľné

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.3% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.5.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.10.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.2.2011
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.3.2009
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
qweztr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52414minih52414Příliš čistotný nájemník (2007) 
Body/Antibody n
minih113812minih113812Flashback (2011) 
Flashback n
minih49992minih49992Rock ze střední (2009) 
Bandslam n
minih77288minih77288Třídič č. 40 (2009) 
40 n
minih8986minih8986Chléb, láska a... (1955) 
Pane, amore e... n
minih54740minih54740Galimatyáš (2009) 
Micmacs a tire-larigot n
minih111891minih111891Čtyři mušketýři (1974) 
The Four Musketeers n
minih34558minih34558Čas je neúprosný (1978) 
n
minih44253minih44253Poslední tank (1969) 
La Battaglia dell'ultimo panzer n
minih23540minih23540Zákon je zákon (1958) 
La loi est la loi n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.3 % (8)
6   - curil
6   - Kuvik
10 - melakara
6   - rosta12
7   - gyzmo
3   - opl
4   - mirisek
7   - qweztr
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 163175
Osobností: 657398
Fotografií: 628236
Plakátů: 301854
Obsahů a biografií: 149614

Poslední komentáře

„Pane, vy jste vdova!“ (1970)

„Pane, vy jste vdova!“
Tenhle film je opravdu velká   paráda. Bezesporu nejlepší   česká crazy komedie je ne   plná ale přeplněná   skvělými gagy a dialogy a   nabitá více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 10 / 10

Mladý muž a bílá velryba (1978)

Mladý muž a bílá velryba
Tohle se myslím úplně   nepovedlo. Jaromila Jireše si   jinak cením ale tady na mě   jeho práce působí jako   kdyby jí dostal rozkazem. Nic   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Temná tvář Brooklynu (2019)

Temná tvář Brooklynu
Zajímavá retro gangsterka.   Edward Norton si střihl   trojpozici - režie, scénář   a hlavní role a kupodivu se   mu to podařilo. Příběh i   více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 6 / 10

Bitva u Midway (2019)

Bitva u Midway
Bitva u Midway mě nezklamala.   Trošku jsem se po přečtení   hodnocení obával, ale byl   jsem spokojen. Bojové scény   jsou dobře zpracované a film více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 8 / 10

Perinbaba 2 (2020)

PERINBABA 2

Perinbaba 2
Je to smutne... premiera   mela byt v brezen - duben   2020. Kvuli koronaviru se   premiera pohadka presouva az   na rok 2022.

Autor: rimeon | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.259/0.244