ohodnotit

Ľalie poľné

Sl'nko, dážď, l'alie pol'né

Další název:
Wild Lilles
Žánr:
Rok:
1972
Délka:
77 minut
Premiéra v ČR:
2.2.1973
„Drobné příběhy bývalých c.k. bojovníků.“

Celkové hodnocení filmu Ľalie poľné

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.3% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.5.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.2.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
23.10.2015
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.2.2011
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.3.2009
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.11.2007
mirisek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
qweztr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih68570minih68570Dopisy pro Jenny (2007) 
Cartas para Jenny n
minih54369minih54369Kněz Léon Morin (1961) 
Léon Morin, prêtre n
minih43387minih43387Filatelistická historie (1978) [TV inscenace] 
n
minih29788minih29788Život je krásný (1979) 
Žizň prekrasna n
minih152311minih152311Brouček (2017) 
Mon poussin n
minih7939minih7939Goodbye, Emmanuelle (1977) 
Good-bye Emmanuelle n
minih102212minih102212Dobrodružství pana Peabodyho a Shermana (2014) [2k digital] 
Mr. Peabody & Sherman n
minih24495minih24495Žena z vrchov (1955) 
n
minih52362minih52362Klára a František (2007) [TV film] 
Chiara e Francesko n
minih28683minih28683Jurský park 3 (2001) 
Jurassic Park III. n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.3 % (8)
6   - curil
6   - Kuvik
10 - melakara
6   - rosta12
7   - gyzmo
3   - opl
4   - mirisek
7   - qweztr
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 167958
Osobností: 664515
Fotografií: 657905
Plakátů: 316192
Obsahů a biografií: 154752

Poslední komentáře

Národní třída (2019)

Národní třída
Chápu, že se asi najde   nemálo lidí co se u toho   pobaví. Je už prostě   taková doba a fungují   takové trendy. Z mého   pohledu je to ale více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Kto je ďalší? (2018)

Kto je ďalší?
Prvni pribeh nic moc, druhy uz   lepsi a u posledniho pribehu   jsem ani nedutal a nakonec mi   vyrazil dech.

Autor: casesik | Hodnocení: 8 / 10

Tajemství (1993) [TV epizoda]

Tajemství
Z holek jde do tělocvičny   pouze Tereza, stále je   zamilovaná do Kristiána.   Lola pojme podezření, že   mezi Lindou a Kristiánem   něco je, více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

Sladké chvíle (1993) [TV epizoda...

Sladké chvíle
Kristián nahání kluky do   tělocvičny, tam se na něj   vrhnou jeho bývalé milenky.   Zbaví se jich smyšlenou   historkou o bratru - dvojčeti   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Poslední legie (2006)

Poslední legie
Dobrodružný, oddechový film   na sobotní odpoledne (ovšem   sledovaný v neděli -:)).   Podtitul „historický“ je   třeba brát s hodně velkou   více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení