ohodnotit

Ledová smrt

Fritt vilt

Další název:
Mrazivá kořist; Cold Prey; Ľadová smrť
Žánr:
Země:
Rok:
2006
Délka:
93 minut
„Touha po snowboardovém dobrodružství se mění v peklo v populárním norském hororu.“

Komentáře k filmu Ledová smrt

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 8
Faustka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.6.2010
Norové s drtivou důrazností   zaůtočili na vjemy, které   jsou každému z nás   vlastní, proto zažijete,   třeskutě-zimniční   atmosféru, řezavé zvuky,   které se zatínají bez   ustání do hlavy s   nelítostnou přesností,   mučivě-sílící hudbu.   Krvavá brutalita, spíš jen   dokresluje zakořeněnou   zlovůli, tohoto místa, kde   si dávno zavátá křivda   vybírá svou daň.
vojtam
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.6.2012
Mrazivá hrůza z Norska
Další výborné doporučení   od uživtelky Mlapiska.Teda   takovej výbornej horor a já   o něm neměl tucha.   Atmosféra pěkně graduje,   mrazivé napětí v zádech,   to je přesně to, podle čeho   poznám, že se hezky   bojím....Film mě zaujal od   začátku až do konce,   napětí roste, krev cáká,   vraždy jsou gut, mrtvých   přibývá... vše dává   smysl a člověk se nemusí   dopátrávat, proč a   jak?...Už se těším na 2.   Dávám 8:)
P.S.Na   nočních se hezky kouká na   horory, když je člověk sám   na poloprázdném hotelu...:)
Mlapiska
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.2.2012
V rámci pokleslého   subžánru teen slasher horor   jde o vysoký nadprůměr.   Děj je sice zcela okoukaný a   drží se standardního   schématu (prázdný dům na   samotě, banda mladých lidí,   tajemný vrah, postupná   likvidace), ale celkem to má   hlavu a patu. Napětí   zručně vygradované a i   silikonové 'tupky' tentokrát   zůstaly doma. Těm, kteří   mají tento druh hororu rádi   určitě doporučuju.
261972
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.10.2018
Norská chuťovka režiséra   Roara Uthauga byla velice   stresující a napínavá.   Nelítostný obr v ledové   peřině toužící po lidské   krvi byl fascinující a   děsivý. Partička mladých   lidí, co má takovou smůlu a   "ubytuje" se zrovna   v chatě ledového obra. Jaká   smůla! Ovšem to, co   následuje při pobytu stojí   za to. Nekonečná muka a boj   o holý život a nejen to.   Krev stékajíci po ostře   mačetě, když jej obr   vytahuje z ledové kořisti.   Jak sladké a smutné   zároveň! Chata se zalévá   krvi a plní mrtvolami. Horror   na odlehčení a zároveň na   trochu toho napětí, to byl   skvělý nápad. Norská   specialita plněná hnilobou,   zaschlou krví a mrtvolami to   je skvělá chuťovka!
R.RICKIE
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 8.9.2009
Čerstvý vítr z Norska !   Dobrý nápad, kamera, akce.   Někdo by mohl říci, další   vyvraždění obyvatel, ale to   je ve válečném filmu taky.   Zdravím!
T2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.7.2018
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby   Celosvetovo $3,724,383║   severania fakt vedia predať   aj obohranú platňu, mládež   podaná v znesiteľných   medziach, balast na hrane ale   dobre, atmosféra dostavená,   hudba a lá Psycho   prepáčená /60%/
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.3.2018
Pro mně tuctová a občas   nezáživná vyvražďovačka,   která ale sbírá body za   prostředí, občasnou temnou   atmoškou a ucházejícím   gore efektům. Uvidím co   výhledově další díly,   zatím tento 50%. Myslím, že   se dalo vytěžit více, ten   opuštěný hotel v horách   vybízel k větší dávce   temna a napětí.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 24.2.2014
Kruci to je kecání a   kecání kolem hlavní osy   příběhu. Zase se řeší   vztahy a další kojotiny a   než se něco začne mlít,   chrníte jako dudci.   Závěrečná Rambovačka mne   spíše rozesmála. Takže   ocenit se zde dá jen hudba,   ta je vynikající, ovšem to   je taky všechno. To ostatní   je zapadáno sněhem jako   větší část filmu.   Ukecávám se na jednu   hvězdu. 201304078916/9326

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih63646minih63646Pod jednou střechou (2010) 
Life as We Know It n
minih38978minih38978Visitors - Strach na palubě (2003) 
Visitors n
minih64565minih64565Jezero Mungo (2008) 
Lake Mungo n
minih56251minih56251Pták s křišťálovým peřím (1970) 
L'uccello dalle piume di cristallo n
minih43727minih43727Jednotka příliš rychlého nasazení (2007) 
Hot Fuzz n
minih40759minih40759Volver (2005) 
Volver n
minih25094minih25094Pravda zabíjí (1999) 
True Crime n
minih104053minih104053Hannibal (2013) [TV seriál] 
Hannibal n
minih41277minih41277Král temné síly (2003) 
King of the Ants n
minih31776minih31776Ahoj, Terezko (2001) 
Cześć Tereska n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Ledová smrt III. (2010)

 Ledová smrt III. (2010)
Ledová smrt III. n
Fritt vilt III
Žánr: horor
Země: Norsko
Režie: Mikkel Brænne Sandemose

(pokračování)

Ledová smrt II (2008)

 Ledová smrt II (2008)
Ledová smrt II n
Fritt vilt II
Žánr: horor / thriller
Země: Norsko
Režie: Mats Stenberg

(pokračování)

Hodnocení filmu

74.3 % (42)
7   - curil
2   - Pitryx
9   - hledasenik
5   - FLA
7   - 261972
6   - T2
8   - vojtam
8   - Mlapiska
8   - Robinson
7   - R.RICKIE
7   - Kycky
7   - Krupe
7   - legenda
5   - marci22
10 - Yahis
9   - Faustka
6   - blackjack3
7   - ASPHALT
9   - oulisna
1   - miroslav22

TV Program

ČT1 - Banánové rybičky (1999) [TV po...

01:50 - 02:15

12 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Po Hitlerovi

01:55 - 02:40

7 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

NOVA - Krok za krokem (1991) [TV seri...

01:55 - 02:20

7 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Walker, Texas Ranger (1993) [T...

01:20 - 02:10

42 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165366
Osobností: 660093
Fotografií: 638784
Plakátů: 307700
Obsahů a biografií: 151605

Poslední komentáře

Temné patro (2008)

Lidský

Temné patro
mozek je příšerná věc a   nikdy si nemůžeme být   jisti, zda všemožné věci,   existující v hlavách   "nemocných" nejsou vlastně   skutečnost, více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 7 / 10

Napříč Paříží (1956)

Napříč Paříží
Padesátá léta minulého   století se překlenula do   své druhé poloviny a do kin   vtrhl válečný komediální   snímek s dnes již   legendární více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Hooper (1978)

Hooper
Tuhle akční komedii z   atraktivního prostředí   filmových kaskád a   kaskadérů jsem viděl   ještě hodně zamlada v   kině. Už tenkrát mi to více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Mr. Bean: Největší filmová katas...

Mr. Bean: Největší filmová katastrofa
Nejsem zrovna příznivec   tohoto absurdního humoru ale   musím se přiznat, že   párkrát jsem se opravdu od   srdce zasmál. Film má to   správné více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Lucerna (1967) [TV inscenace]

Lucerna
Archivní inscenace klasiky   Aloise Jiráska v mistrovském   podání režiséra Františka   Filipa. Skutečný koncert   celé plejády našich   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.102/0.089