ohodnotit

Megapiraňa [TV film]

Mega Piranha

Rok:
2010
Délka:
89 minut
„Největší piraně v dějinách filmu útočí!“

Komentáře k filmu Megapiraňa

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 11
marci22
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.10.2010
Na začátku filmu jsi jdou   dva lidi zaplavat-klasicky   holka a kluk-oba jsou   sežráni.Potom po řece pluje   nějaká lodˇ a v ní tři   chlapy,tři černošky a jedna   ženská.Taky jsou všichni   zabiti.Tento rozjezd byl z   celého filmu asi   nejlepší.Jinak   počítačové efekty byly   nicotné.Mě například   potěšily i piraně   skákající z vody,které   vždycky někoho   zchlamstly.Musím říci,že   zase až tak špatné to   nebylo.Mám to shlédnuté 5x.
jardiv
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.4.2011
Jde se na ryby
Ach, přiznávám, že na film   jsem se podíval jen díky   nepříznivým komentářům   na této stránce. Jo, prostě   se mi nechtělo věřit, že   jde o takovou perlu.
A   přátelé komentátoři,   opravdu není co bych k vašim   postřehům dodal. Snad jen   to, že zatímco v jiných   filmech se můžeme bavit   hledáním nelogičností,   tady zajásáme, jestliže se   nám podaří objevit něco,   co by logiku mělo. Asi   nejvíc jsem se nasmál   (kromě pokusů hlavního   hrdiny o hláškování a dech   beroucích triků) tomu, když   se piranhy „rozhodly“   udělat si výlet na Floridu,   ačkoliv měly pro své   řádění k dispozici celé   pobřeží Jižní Ameriky.
Vzhledem k naprosté   absenci erotiky i krvavé   „řezničiny“ (což je u   filmu tohoto žánru   překvapením), bych film   doporučil pouze žákům   základních škol tak asi od   12ti do 14ti let.
Robinson
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.10.2010
Společnost Asylum je   skutečně mistr svého oboru.   Vlastně jejich oboru -   natáčení těch   nejhorších, nejblbějších   a nejotřesnějších filmů   všech dob. Jakmile se do kin   hrne nějaký trhák, oni si   natočí vlastní ultralevnou   verzi, aby se pak na ni mohli   trochu přiživit. Ani Piraňa   3D jim neutekla.
Megapiranha je naprosto   otřesný film. O nějakých   efektech škoda mluvit, pár   scén možná pobaví tím,   jak jsou blbé, ale vcelku je   to ohromný trapas. Akční   scény vypadají tak, že   natočili 2-3 záběry a ty se   pak opakují stále dokola za   sebou, minimálně   dvacetkrát. No ale za těch   pár skutečně úsměvných   scén si u mě aspoň těch   15% zaslouží.
Rozhodně nedoporučuju,   film je strašná břečka,   ale kdyby měl tak 5 minut,   mohla to být dokonalá   parodie.
Alix
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.6.2012
Rybičky
Viděla jsem to teprve včera   a nevěřícně jsem zírala,   co se to tam děje. Pak jsem   se fakt začala bavit a   nelogicky vydržela až do   půl dvanácté, kdy ta hrůza   skončila. Dvě hvězdičky   dávám za odvahu tohleto   pustit do televize a za odvahu   herců v takové kravině   hrát.
SvoKar
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.5.2013
Natáčet takovéto filmy by   mělo být trestné, coby   snaha nakazit duševní   poruchou tvůrců i diváky.   Zápletka dementní, triky   ještě horší.
curil
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.10.2011
Zústal jsem v úžasu   zkoprnělý, když jsem   viděl, jakou hovadinu lze   natočit. Ale i vysílat v TV.   Snad nejhorší film z   letošního roku. Chápu, že   jde o televizní produkci, ale   triky ve filmu jsou naprosto   ubohé. Co do obsahu ještě   větší blbost. Pirani   skáčí nad hladinou jako   delfíni, později jejich   velikost roste geometrickou   řadou. Vrcholem je, když si   ryba doskočí desítky   metrů nad hladinu a chňapne   helikopteru. Pod vodou s ní v   tlamě vypadá jako sumec s   vážkou v tlamě. To už   musí být velká jako   fotbalové hřiště.   Totální úlet! Do konce jsem   se díval jen kvůli tomu,   abych si uvědomil, že   kolikrát nadávám na filmy   stejného žánru, ale při   tom jsou to přímo skvosty!
Agostino
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.10.2010
JEDEN Z NAJHORŠÍCH HOROROV ZA POSLEDNÝCH 20 ROKOV
Na môj vkus je to jedna z   najväčších blbosti, čo   som kedy videl. Námet k   tomuto filmu je hrozný...
A navyše tu nechýba ani   politické pozadie, ako to   chodí vo väčšine   amerických filmoch.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.2.2014
puerto ajakučo
THE ASYLUM present,   začínajú hrdo titulky a   treba povedať, že sú to   fakt majstri v oboru. Po tomto   filme som už na 99,99 %   presvedčený, že si robia   prču zo všetkého a je to   všetko vlastne recesia. Čo   však treba povedať, že toto   je ich slabší kúsok, na   takého Megasharka to   jednoducho nemá. Budem hodne   prezrádzať, ale pri tomto   filme je to totálne jedno.   Jednoducho chcú americkí   vedci nakŕmiť Venezuelu a   tak geneticky upravujú   zvieratá, ale prečo si   vybrali pirane, tak to   nechápe asi nik. Potom   nejakým spôsobom sa dostanú   do džungle a mutujú, čo 6   hodín sú dospelé, sú to   hermafroditi a rastú   geometrickým spôsobom,   čiže za pár hodín sú ako   veľryby. Potom skáču z   rieky a žerú domy,   mrakodrapy a podobne. A idú   na Floridu. Obsadenie klasika,   macho, vedci, minister obrany   a zlá venezuelská vojenská   chunta. Ten macho nemal chybu,   tie jeho ksichty keď riadil   vrtuľník alebo slinil   baterku. Inak táto   záležitosť sa odlišovala   od iných, že aj napriek   tomu, že ten macho povedal   vedkyňy, že ona jediná   spasí svet, tak sa čuduj   svete, tentoraz mal nápad on.   Si zoberte, jadrový výbuch s   nimi nič nespravil, ale   stačilo jednu rybu podrezať   a ostatné sa požrali   navzájom a máme tu   šťastný koniec. Čo sa   stalo s poslednou, ktorá   ostala, nevieme. Inak bolo tu   zopár famóznych scén ako   macho, keď dával na chrbte   kopačky jednej rybe za druhej   ako nič. Ozbrojení vojaci   nemali šancu pred rybami, ale   on tie ryby zneškodňoval   nožom. Ryba vyskočí a   napichne sa na maják, či   čo. Ďalej nemalo chybu, ryby   žerú celú Venezuelu, ale   vládu zaujíma iba ten macho,   o ktorom tvrdia, že je zo   CIA. Ďalej sa mi páčili tie   vedecké objavy, o ktorých   som vôbec netušil - keď si   dáte na nejaký čas baterku   do úst, z vašich slín sa   zvýši kapacita na 10%, keď   vám dojde palivo vo   vrtuľníku, vedeli ste, že   za pomocou kyslíkovej bomby   doletíte raz toľkou   rýchlosťou ďalej?, viete,   že pod vodou sa dá   kyslíkovou bombou nielen   dýchať, ale komunikovať cez   vysielačku (tým náhubkom   :-)))? Inak obsadenie jadrovej   ponorky, presne ako v   Megasharku, no mne sa zdať,   že to je identické, čiže   vykradnuté, avšak potešila   moja Asylum favoritka   poručík Julia. Čo dodať?   Štúdio si zasa vystrelilo a   fandov braku potešilo.   Netreba to brať vážne, ale   oproti Megashark je to   slabota, i keď zopár   hlášiek stálo za to. Jedno   viem však isto, The Asylum   píše dejiny filmu
superfilmar
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 29.3.2012
I nejhorší filmy jsou skvosty oproti Megapiraně
Bože, to byla taková   strašná hovadina! Já jen   nestačím zírat, že tyhle   filmy ještě chlápky z   Asylumu baví točit. Je sice   pravda, že jsem chvíli   uvažoval, že dám jednu   hvězdu, protože pár scén z   první poloviny filmu bylo   docela povedených, ale přece   jen to je stoprocentní koš.   Lítající piraně velký   jako autobus, která klidně   spolknou panelák, to je   jasnej mega(s)hit. A jestli to   dělaj kvůli trikům, který   opravdu nejsou dobrý, tak   nechápu proč ztrácej čas a   zatěžujou nás takovejma   kravinama. Takže celkově 10%   a rozhodně nedoporučuju.
konai
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 6.12.2010
WTF? Tohle je opravdu z roku   2010? Já bych to typoval tak   na rok 1970 :D Hrozný obraz i   efekty a ten děj... Bez   komentáře. Obsazení (jak   už to u TV filmů bývá) je   otřesné a to platí i o   nesympatických postavách. Ve   filmu není skoro žádná   akce (až na tu poslední,   která je   "obrovská"), ale   zato si divák užije nudné   kecání a nezajímavé alias   trapné zvraty. Řitka Video   se pokusilo nejspíše tomuto   filmu udělat dobré jméno   (nebo si prostě chtěli   vydělat jako vždycky), ale   ještě víc ho zveřejnili a   odsoudili k zapomenutí.   Začínám tušit, že   vydávají jen samé sračky   (po Hangáru 17 - no WOW).   Jestli toužíte zažít   nehoráznou nudu a pocítit   nutkání rozflákat nějaký   film o beton DOPORUČUJI!
MSK666
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.5.2013
LOL
haha fakt se bavim ! Po   skvelych filmech jako   Megalodon vs Crocosaurus,   Megacokoli vs megacokoli2   prichazi uzasny film   Megapirana, ktery je doslova   prospikovan uzasnymi triky,   vytvorenymi zrejme nejakou   aplikaci ve smartphonu. Za me   10%, min tu totiz neni...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih14433minih14433Noční můra v Elm Street (1984) 
A Nightmare on Elm Street n
minih27779minih27779Ospalá díra (1999) 
Sleepy Hollow n
minih46292minih46292Six Figures Getting Sick (1966) 
Six Figures Getting Sick n
minih59046minih59046Všechno nejlepší k mým narozeninám (1981) 
Happy Birthday to Me n
minih68626minih68626Rare Exports (2010) 
Rare Exports n
minih13567minih13567Narušitel (1989) 
Intruder n
minih49222minih49222Komici (2009) 
Funny People n
minih39992minih39992Poslední střetnutí (1981) 
Omen III: The Final Conflict n
minih66935minih66935Underworld: Probuzení (2012) 
Underworld: Awakening n
minih98752minih98752Rituals (1977) 
Rituals n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

26.6 % (38)
1   - SvoKar
1   - curil
1   - Agostino
1   - volam.sa.p
1   - superfilma
2   - Robinson
7   - AGAMEMNON
2   - satyr
1   - radegaster
4   - Kycky
1   - Jarda.ftr
3   - decepticon
5   - marci22
3   - jardiv
2   - jajsemprav
8   - oulisna
1   - miroslav22
2   - mrakoslap
9   - zazrakpave
7   - MILAN19611

TV Program

ČT1 - Branky, body, vteřiny (1956) [...

19:52 - 20:10

4 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - --

19:50 - 20:00

6 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

26 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - SHOWTIME

19:55 - 20:05

1 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166392
Osobností: 661068
Fotografií: 647169
Plakátů: 311422
Obsahů a biografií: 153106

Poslední komentáře

Mokřina (2014)

Mokřina
Slušný krimi / thriller,   který mohl být ještě   vymakanější nebýt trochu   useknutého konce a   nevyjasněností kolem motivů   vraha. Malé více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Pozdní láska (1962) [TV inscenac...

Pozdní láska
Inscenace, která bude mít   brzy 60let, nás po mnoha   letech uvede mezi smolaře a   chamtivé pracháče ruské   společnosti, podle ruského   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt z vesmíru (1999) [...

Big Ben: Smrt z vesmíru
Tak trochu psychotropní díl   - syn sedláka se s mladou   novinářkou ožerou a   zfetují na keltské hradbě,   on se ráno vzbudí vedle   mrtvé více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Berlínský vzduch (2003)...

Big Ben: Berlínský vzduch
V tomto dílu Ben a Sabrina   vyšetřují mimo svůj   rajón. Tölz vymění za   Berlín, kde musí z lochu   dostat kolegu Pfeiffera   obžalovaného z více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Knoflíkáři (1997)

Knoflíkáři
Problém tohoto filmu je v   tom, že je příliš   nekonzistentní a   nevyvážený. Jednotlivé   příběhy maji tak velmi   rozdílnou kvalitu až to více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.121/0.107