ohodnotit

Moderní Popelka

A Cinderella Story

Další název:
Moderná Popoluška (SK)
Rok:
2004
Délka:
92 minut
Premiéra v ČR:
14.10.2004
„Sam má macechu a nevlastní sestry, míří na velký bál a také tam něco ztratí.“

Komentáře k filmu Moderní Popelka

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 36
veverka-zrzka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.3.2008
FAJN PODÍVANÁ!!!!!
Opravdu velmi povedená   předělávka hrané Popelky.   Vše zainteresované do   dnešní moderní doby. Jen ta   macecha a ty její dvě   šeredný dcerunky byly   opravdu fakt DIVNÝ!!!!
tomka2000
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.3.2010
Krásná popelka v podání   Hilary Duff. Taková romantika   mě vždycky dostane. Ztráta   Popelčina mobilu namísto   střevíce, opalování   macechy v solárku,....   všechno toto a mnoho další   z moderního světa   komediálně vložené do   děje.
stepankas
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.12.2007
Skvělé obsazení, ikdyž Hil   jinde zase tak nemusím, tady   opravdu vynikla, navíc   každá holka dá hlas i   kvůli Austinovi, ikdyž se   jako herec jinde zase tak moc   nejeví, tady se mu to opravdu   povedlo.
kadodinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.3.2009
Tento film se mi moc   líbil....Je skvěle   romantický a má dobrý   děj...hercké výkony jsou   dobré...Nejvíc se mi ale   líbil koneeeec!:-)
MiRuSeE
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.1.2011
Nádherná romantika :-o)   můžu se na to koukat pořád   dokola a vůbec mě to   neomrzí, i když už to znám   na zpaměť ... A Hilary Duff   a Chad Michael Murray, mají   můj obdiv, záhrali to fakt   skvěle..
Reunka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.6.2008
Tento film je velice   povedený, po jeho shlédnutí   se mi vždy zvedne nálada a   mohu věřit, že i v   dnešním světě se dá žít   život a hlavně, že to má   smysl. Moderní popelka je,   dle mého názoru, film pro   krušné chvíle, neboť   člověk má poté chuť znovu   žít.
Georgie2
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.1.2011
Nevím jak vy, ale já je   můžu...Hilary v roli holky   se spíš klukovskou   osobností je sympatická a   Moderní popelka patří mezi   komediemi pro patnáctky k   tomu lepšímu. Jako návod,   jak přes internet najít   svého prince/-znu, bych to   ale radši nepoužila.
Lucka-V.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.7.2009
Krásný zábavný film, ale s   příběhem a dějem již   tisíckrát omívaným. Proto   každý již do předu musel   vědět jak to skončí a   také to tak dopadlo, bez   žádného překvapení.
petulla
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.5.2007
Překrásný romantický film   v hlavní roli s Hilary Duff,   která tady úplně zářila.   Nádherná hudba a   překrásné motivy z pohádky   Popelka... Tento film musí   znát každý, kdo je   zastáncem romantických,   nenáročných filmů... film   obohatili o vtipné scény a   převedení do moderního   podání filmu bylo skutečně   skvělé.
Kitties
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.5.2007
pohádka
Musím říct, že mě tento   film docela zaujal. Je pravda,   že některé pasáže jsou   dost přehnané (třeba ta v   myčce aut), ale naopak jsou   zde části, které nemají   chybu, např. když se Sam   ukáže na plese nahoře na   schodech a k tomu hraje   krásná a výstižná   písnička. Je to film, při   kterém se odreagujete a   pobavíte. Ale nějaké   hluboké myšlenky od něj   nečekejte..
efCZa
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.10.2005
moderni variace na popelku   funguje překvapive dobre, je   natocena moderne, presto   zachovava klasicky pribeh.   herci v hlavnich rolich jsou   primerene uverietelni a hudba   podporuje moderni   romanci....OK
killy
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.1.2008
Tak tento film se s českou   popelkou vůbec nedá srovnat.   Příběh skoro stejný až na   pár moderních detailů.   Prostě ta moderna se k tomuto   filmu nehodí.
prima.niki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.3.2010
Ano, jde o naivní a až   příliš idylický příběh,   ale copak se to dá pohádce   vyčítat? Všechny končí   dobře, takže je   pochopitelné, že ani tento   film není výjimkou. Na jednu   stranu v době, kdy všichni   hodnotí pouze filmy plné   zvratů a nečekaných   závěrů, příliš   nezapadá, ale kapku romantiky   a do očí bijící naivity,   kdy princ najde svoji popelku   a žijí spolu šťastně   až… no minimálně až do   teď – v dnešní době   něco podobného potřebuje   snad každý, nebo ne?
ane15
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.4.2008
je to docela fajn komedie,   přenesení popelky do   současnosti se povedlo, je to   teda sladký až na půdu, ale   vtipné situace to   vyrovnávají, takže nakonec   je to dobrá podívaná na   večer.
Katullinka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.4.2007
Tento fiml příjemně   překvapil. Moderní variace   notoricky známé pohádky.   kdo je romanticky zaměřen,   směle do toho.
romando
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.1.2008
Pre milovníkov romantiky je   toto určite to pravé. Je to   ako názov hovorí taká   moderná prerábka popolušky,   nájde sa aj nejaký ten   humor. Príjemné pozeranie   napr.večer s priateľkou.
pavca35
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.5.2007
I když nejsem -náctiletá,   tak se mi tato romantická   komedie velice líbila.   Nepostrádá vtip, má   sympatické herecké obsazení   a nádhernou hudbu. Vůbec mi   nevadila sentimentalita, ta   přece k romantickým filmům   patří, a skoukla jsem ho   ještě jednou. Co je   špatného na tom, když na   chvíli zapomenete na běžné   starosti a na chvíli se   zasníte. Vůbec nic.
kuckas
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 9.4.2006
Když mi moje sestra oznámila   jestli se s ní budu koukat na   tento film, řekl jsem si že   to bude zase jeden z   Amerických romantických   slátanin. Ale sám jsem byl   překvapen že tento film je   jiný než ostatní. Skvěle   kopíruje originální popelku   ale v jiné podobě a stejně   lákavé.
Obsazení   tohoto filmu dodává jen na   kvalitě. Oba hlavní   hrdinové jsou skvělý. A   tento film můžu plně   doporučit. A na první dojem   u filmu nikdy nedávejte!!!
Hortensie
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 28.7.2009
Není to žádný velký   zázrak, ale také to není   nijak špatné. Jednoduchý   popelkovský příběh   převedený do současné doby   se docela povedl. Film je   určen zejména teenagerovské   generaci, ale svou   nenáročností a   oddychovostí může pobavit i   starší ročníky. Film na   mě působil příjemně   zejména svou vizuelní   stránkou - zřejmě v tom   hrály roli kostýmy - vše   bylo takové pestré a   veselé. Když nic jiného,   může navodit dobrou   náladu:-)
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.4.2010
A Cinderella Story
Ve svém pubertálním období   jsem viděla tuto romantiku   mnohokrát, kolikrát přesně   to říct nemohu, protože to   nejde ani vyčíslit. Dnes o   něco náročnější divák   samozřejmě zařadím   Moderní Popelku mezi   průměrný, možná snad   podprůměrné filmy, které   jsou spíše pro mladší   generace. S klasickou Popelkou   to má něco málo společné,   ale opravdu málo, i když se   to dalo čekat.
Jennifer Coolidge známá   především jako Stiflerova   matka, vybočila z role a   musím říct, že se mi tady   líbila, tahle role jí sedla.   Hilary Duff patřila k mým   oblíbeným dětským   hvězdám no a co se týče   Chada Michaela Murraye,   neznám nikoho kdo by ho   nemiloval!
261972
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.8.2011
Krásný a zdařilý snímek o   moderní Popelce. Hillary Duff   to opravdu uměla zahrát a   ten příběh je opravdu   kouzelný
Serpentina
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.4.2007
Pohodová, romantická komedie   s nadějnými mladými herci,   u které každý ví a tuší,   jak to dopadne, ale stojí za   shlédnutí, pokud se   potřebujete odreagovat a   zasnít. Byla jsem mile   překvapena zpracováním a   ztvárněním staré dobré   klasiky mezi pohádkami.
Mlapiska
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 30.6.2007
Čekala jsem další nablblou   teenagerovskou romantickou   komedii. Možná proto mě   však výsledek celkem   překvapil. Je to docela milý   a hezký. Jsou prostě někdy   chvíle, kdy se člověk   potřebuje jenom tak zasnít a   hlavně moc nepřemýšlet. K   těmto chvílím je Moderní   popelka přímo jako   stvořená.
Izzy8635
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.5.2018
Přesně takový film, jaký   byste pod názvem hledali.   Jednoduše klasická pohádka   převedená do současnosti v   inteligentní formě. No, sice   se občas snažili být   vtipní, až byly nakonec   směšní v horším slova   smyslu. Jinak Hillary Duff se   na roli skvěle hodí, ale   princ za nic nestojí stejně   jako jeho herecký výkon.   Ničím neurazí, možná i   nadchne.
zeliezko
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.2.2005
Pred pozretim tohot filmu som   si najprv myslel ze to bude   dasli z tych typickych   americkych komedii. Ale   prijemne ma pekvapil svojim   prevedenim. Ide vlastne o   popolusku v dneskej dobe a   myslim ze sa bue lubit kazdej   slepici
Manuela
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.3.2009
No je fakt že jsem čekala od   Moderní Popelky asi krapítek   víc, takovou možná větší   šlehu, ale jinak se mi to   docela líbilo. Začátek byl   dost nudnej, taky ta její   moderní macecha mi přišla   dost uměla. Možná by to   mohlo být kratší. Pak se to   celkem vybralo a závěr byl   fajn.
jamie007
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.3.2011
Podle mně velice zábavná   romantická komedie u které   se hlavně zasmnějete na   druhou stranu ten příběch   se my zdá ve všech   takovýchto filmech stejný   láska jsou spolu chvylku   potom strašná hádka rozchod   potom usmíření a jsou spolu   šťastně až ..... NE já   čekám až filmaři řeknou   že by to chtělo romantickou   komedii s jiným story ale   moderní popelka je celkem   dobrej film takže dávám   7/10
SvoKar
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.8.2010
Z pomyslné trojice   "romantického   mládí" - A. Bynes, M.   Moore a H. Duff - mi je Hilary   nejsympatičtější a podle   mě nejhezčí. Možná i   proto, jak romantické komedie   nemusím, tak tohle ještě   celkem můžu. Jen kdyby ty   její dvě sestry nebyly až   tak uječený. Ten její   kamarád, co stále ještě   hledá sám sebe a vlastní   image, mi trošičku   připomíná mě samotného.
termit2007
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.1.2009
no tenhle film jsem nemel ani   moc zajem komentovat, ale po   precteni jinych komentaru mi   nedalo. Lidi tady nejde o   pribeh popelky, to je proste   film pro nactilete americany   kteri chteji do kina na tu   svoj staaar. Je to jen   remeslne kvalitna zpracovany   milostny pribe se standardnim   americkym happyendem. Nic vic   nic min.
mischel251
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.3.2009
Typická teenagerska   romanticka komedia dej je sice   trocha nudný, ale da sa to   celkom. Jej macocha a tie   sestry to je fakt des a   hrôza, ale o to krajšie sa   to skončí.
Naomi21
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 30.4.2008
Filmaři mají pořád   nutkavý pocit točit remaky   jiných remaků a   předělávky na téma:   Přeneseme to do současnosti.   Neříkám, že všechny tyhle   pokusy jsou hrozné, mnohé z   nich jsou velmi dobré, jsou   lehkým větříkem, který   oživí originál - za   všechny jmenuji třeba Velmi   nebezpečné známosti nebo   Deset důvodů proč tě   nenávidím. Dílko Moderní   Popelka k nim ale nepatří.   Příběh má hodně   jednoduchou zápletku, kterou   bych mu sice odpustila, ale   že nemá nápad, to bohužel   jen tak neodpustím.   Škraboška, pod kterou pozná   hlavní hrdinku i   krátkozraký stoletý   stařeček a hlavní hrdina   tápe následující   nekonečné minuty, to bylo   hodně velké sousto. Jsou   mladí američané skutečně   tak slepí a nepoznají, co   mají před nosem? Macecha a   dvě povedené sestřičky   nepobaví ani nenaserou, jen   jsou takové šablonovité,   říkají věty ze scénáře   a přitom je úplně jedno, o   čem to mluví. Vlastně   všechny postavy se po   plátně pohybují jakoby   nahodile. Přijdou, utrousí   poznámku, o které si   scénarista myslel, že je   nesmírně vtipná, a odejdou.   Nebudu předstírat, že jsem   tenhle film viděla až do   konce. Možná mi dokonce   unikla ta hlavní myšlenka   filmu, která byla ukryta až   v jeho závěru. Moje   představa o skutečném filmu   však nevydržela až do   závěrečných titulek,   hmátla po ovladači a celé   tohle představeníčko, za   které by se styděli i   členové ochotnického   kroužku, utnula.
jaromir.sasinka
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.11.2007
Tak tohle se vubec   nepovedlo,original je o tridu   lepsi. Cekal jsem mnohem   vice,protoze pohadky miluji.
rankinfitch
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 13.3.2010
Romantická   "komedie", kterou od   úplného odpadu zachránilo   těch pár hodně slabých   chvilek, kdy to bylo alespoň   líznutý humorem. Nabo aspoň   pokusem o něj. Jinak to bylo   dementní až na půdu.   Aktuální hodnocení 73%   nechápu ani náhodou...
Ivett
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.11.2007
Vydržela jsem se koukat asi   půl hodiny. Hilary Duff   možná není nijak   příšerná. Na roli moderní   popelky se celkem i hodí. Ale   celý ten nápad, natočit   Popelku jako romanci z   americké střední pro   čtrnáctileté princezničky   mi příjde trapný. Je   zbytečné se na to dívat.   Když se podíváte na   kteroukoli Popelku - pravou   pohádku, budete se bavit   mnohem víc, než u téhle   uhozené frašky.
AcidBurn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.11.2007
Ztráta času
tahle teenagerovská komedie   stojí za kulový - pitomá   zápletka, ubohé herecké   výkony (amatér dokáže   zahrát líp), logika ve filmu   zmizela kamsi do Faerielandu,   vtipné scény, kterým se   zasmějete jen po 4-hodinové   chlastačce...opravdu, tento   brak je urážkou příběhu o   Popelce - Tři Oříšky jsou   ve všech směrech brutálně   lepší (9/10) a tohoto   amerického trpaslíka drtí   svými jehlovými podpatky.
mocca
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 13.3.2010
Zábava...
Všichni předemnou tady   psaly, že Moderní popelka je   zábavný film... A měli   pravdu. Je to taková   stupidita, že sem se místy   musela smát tomu, jak to   mohli vůbec natočit.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih71973minih71973Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 
The Hobbit: The Desolation of Smaug n
minih6420minih6420Divoká řeka (1994) 
The River Wild n
minih87428minih87428Ničivé tornádo (2002) [TV film] 
Tornado Warning n
minih56851minih56851Nový život (2007) 
Den nya människan n
minih43100minih43100Poslední plavky (2007) 
Poslední plavky n
minih23528minih23528Zakázané ovoce (1998) 
Out of Sight n
minih40442minih40442Panic je nanic (2005) 
Panic je nanic n
minih19744minih19744Strakonický dudák (1955) 
n
minih41961minih41961Mravenčí polepšovna (2006) 
The Ant Bully n
minih7103minih7103Dva v tom (1995) 
Nine Months n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.6 % (383)
6   - SvoKar
2   - curil
8   - clara.bow
10 - veverka-zr
8   - efCZa
7   - Hortensie
7   - hledasenik
5   - Frolíček
8   - ajaajena
6   - Agostino
7   - Lienocka22
5   - salte
10 - georginaa
6   - LenC2
7   - 261972
5   - ignac1
2   - Chrustyn
7   - Serpentina
4   - mat.ilda
7   - RM
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166946
Osobností: 662258
Fotografií: 652484
Plakátů: 313796
Obsahů a biografií: 153913

Poslední komentáře

10 položek a méně (2006)

PROCESOR!

10 položek a méně
Hollywoodská hvězda dává   rady o tom, jak žít,   obyčejný pokladní v   supermarketu? Vážně?   Někdo, kdo sám přes 30. let   nenakupoval, to má více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 2 / 10

Artemis Fowl (2020)

Promrhaný potenciál!!

Artemis Fowl
Takže takhle promrhat   potenciál je obdivuhodné.   Scénář stojí za houby,   Branagh taky moc nezapracoval   a casting je tragédie. Na   druhou více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 4 / 10

Hezká holka to má těžké (1975) [...

Hezká holka to má těžké
KOTNÍK
Jedna z těch   povedenějších   bakalářských povídek   vypráví o nenapravitelném   svůdníkovi v podání   Miloše Kopeckého. Ty jeho   laky jsou excelentní!! :D

Autor: topipig

Adapt or Die (2020) [TV epizoda]

Adapt or Die
Dost drsná scéna s   likvidací Mackových   "rodičů", alespoň, že to   trochu vyrovnala linie Sousy s   Daisy.

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

Já, Tonya (2017)

Já, Tonya
Dost jsem nepobrala dvě věci   - že někdo, kdo skočí   trojitého axela jako první   žena v historii nemá   minimální zázemí od   nějaké více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.095/0.081