ohodnotit

Modrá planeta

Žánr:
Rok:
1979
Délka:
86 minut
Premiéra v ČR:
1.1.1980
„Úsměvný příběh o velkých snech.“

Celkové hodnocení filmu Modrá planeta

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.8% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.4.2013
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.3.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.4.2010
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.9.2014
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.2.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.7.2009
jaja77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
20.11.2007
Xell
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.5.2014
Petr.c17
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.10.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih19635minih19635Statek (1961) 
La viaccia n
minih154132minih154132Krutost (2016) 
Grimmd n
minih32647minih32647Waterloo po česku (2002) 
n
minih91831minih91831Hon (2012) [DCP] 
Jagten n
minih40548minih40548Kachní sezóna (2004) 
Temporada de patos n
minih37171minih37171Moje divoká italská svatba (2003) 
Mambo Italiano n
minih47300minih47300Mamma Mia! (2008) 
Mamma Mia! n
minih39681minih39681Nevěsta pro Zandyho (1974) 
Zandy's Bride n
minih165508minih165508Pokoj k pronájmu (2017) 
Room for Rent n
minih9598minih9598Jeremy (1973) 
Jeremy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.8 % (9)
6   - curil
2   - jarda53
4   - hvezdyn
6   - martin.stu
9   - rosta12
6   - tvo
10 - jaja77
3   - Xell
6   - Petr.c17

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

11:05 - 12:00

53 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Mongolsko - země modrého nebe

11:40 - 12:10

18 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

NOVA - Volejte Novu (2003) [TV pořad]

11:50 - 12:25

8 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Brokenwoodu (2014) [T...

11:55 - 13:55

3 minut již uběhlo
117 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 168086
Osobností: 664699
Fotografií: 658580
Plakátů: 316455
Obsahů a biografií: 154852

Poslední komentáře

Šibalství Scapinova (1961) [TV i...

Šibalství Scapinova
Výtečné obsazení, je   radost sledovat herecké   umění "staré" gardy   Národního divadla -   Jaroslava Marvana, Josepha   Pehra, Františka více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Deset století architektury (1997...

Deset století architektury
Překvapivě rozsáhlý ale   každopádně velice   zajímavý a poučný   dokumentární cyklus. Jeho   předností je přístupnost a   především více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Šťastný Luke (1991)

Šťastný Luke
Zdařilá westernová komedie   z níž nakonec vznikl i   osmidílný TV seriál.   Možná je sedm hvězd   příliš ale Terence Hill je   opravdu více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Synové a dcery Jakuba Skláře (19...

Synové a dcery Jakuba Skláře
Jeden syn nemehlo,šplhající   po žebříčku stranických   funkcí,jedna dcera ženou   funkcionáře NSDAP,žijící   v NSR,další syn   více >

Autor: lazenska.veverka

Zombi 3 (1988)

Zombi 3
Zombíky já rád. Zombíky   já tuze rád. Brakovej trash   mám taky rád, někdy ho   však neskousnu. V tomhle   případě jsem si zombíky   užil. více >

Autor: topipig | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení