ohodnotit

Nevěsta s nejkrásnějšíma očima

Další název:
Godenicata s najkrasivite oči; Годеницата с най-красивите очи; Bride with the Loveliest Eyes
Žánr:
Rok:
1975
Délka:
82 minut
Premiéra v ČR:
1.7.1976
„Pohádka o tom, jak Pišta za štěstím putoval.“

Celkové hodnocení filmu Nevěsta s nejkrásnějšíma očima

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.5% (22 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.8.2010
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2013
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.8.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.5.2009
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.8.2010
Petra.Barbie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.10.2008
thejduk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.10.2013
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.3.2007
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.4.2011
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.4.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.10.2007
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.12.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.12.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.6.2012
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2013
geron
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.12.2009
tomasonulasedm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.1.2018
Bohous.gr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
26.10.2014
Nicol7
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
13.11.2018
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2015
JARIN11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.1.2009
Tnegad
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.1.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39489minih39489A co když je to pravda? (2005) 
Just Like Heaven n
minih28224minih28224Z pekla štěstí 2 (2001) 
Z pekla štěstí 2 n
minih20831minih20831Za řekou je Texas (1966) 
Texas Across the River n
minih39645minih39645Správnej polda (2003) 
Stander n
minih148910minih148910Prázdniny (2016) [TV seriál] 
Prázdniny n
minih17602minih17602Purpurová barva (1985) 
The Color Purple n
minih4265minih4265Bláznivá střela (1988) 
The Naked Gun: From the Files of Police Squad! n
minih5127minih5127Cirkus v cirkuse (1975) 
Ať žije cirkus! n
minih68125minih68125Kohoutoviny (1991) [TV pořad] 
Kohoutoviny n
minih66956minih66956Salut Germain (1970) [TV seriál] 
Salut Germain n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.5 % (22)
5   - jarda53
6   - green-tea
5   - Angelika28
6   - hvezdyn
9   - jmenuji.se
5   - Petra.Barb
6   - thejduk
5   - Snura
8   - rimeon
7   - melakara
6   - Faye
9   - Ondrej_pri
4   - Kycky
9   - dederon
6   - oulisna
4   - geron
8   - tomasonula
9   - Bohous.gr
2   - Nicol7
10 - mary.charl

TV Program

ČT1 - Na stopě (2000) [TV pořad]

14:00 - 14:25

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Velká vlastenecká válka

13:55 - 14:45

13 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

14:05 - 15:00

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

13:30 - 14:30

38 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 162083
Osobností: 655899
Fotografií: 624213
Plakátů: 299992
Obsahů a biografií: 148817

Poslední komentáře

Destination Murder (1950)

Destination Murder
V žádném pořádném noiru   nesmí chybět atraktivní   blondýnka s hlubokým   výstřihem, smyslnými gesty   a občas povytaženou sukní.   I tady je více >

Autor: Petrkey | Hodnocení: 7 / 10

Nikdy nejsme sami (2015)

Nikdy nejsme sami
Film Petra Václava je znovu   silně sociálně   akcentovaným příběhem ze   současnosti, ve kterém je   opět reflektováno romské   etnikum. více >

Autor: m6k | Hodnocení: 7 / 10

Já, Olga Hepnarová (2016)

Me se to libilo...

Já, Olga Hepnarová
Dobra psycharna, me se to   libolo, hlavne diky kamere,   strihu a hercum, tak nejak   vseobecne me polsti herci mile   prekvapuji narozdil od tech více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 10 / 10

Star Wars: Epizoda V - Impérium ...

Star Wars: Epizoda V - Impérium vrací úder
Kdysi dávno se mi film docela   líbil, ale když nad tím tak   člověk dumal...já nejsem   tvůj strýc, jsem tvůj otec!   Já nejsem tvá teta, jsem více >

Autor: Rastaman33 | Hodnocení: 5 / 10

Krok za krokem (1991) [TV seriál...

Krok za krokem
Příjemný oddechový   seriál. Nevyrůstala jsem na   něm, jako dítě mě to   popravdě moc nebavilo,   viděla jsem to až v   dospělém věku a líbilo více >

Autor: Ramilie | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.106/0.088