ohodnotit

Nevěsta

Rok:
1970
Délka:
92 minut
Premiéra v ČR:
25.9.1970

Celkové hodnocení filmu Nevěsta

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.6% (16 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.4.2010
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.12.2011
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.6.2013
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.8.2009
Misantrop
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
6.2.2016
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2014
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.11.2007
Tonykla
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.10.2012
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.12.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.1.2011
geron
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.12.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.7.2009
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.11.2007
J.Zaborsky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.9.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4408minih4408Bohové se zase zbláznili (1994) 
Heung Gong wun fung kwong n
minih72492minih72492Klidný chaos (2008) 
Caos calmo n
minih44052minih44052Popel (1969) [TV film] 
Popel n
minih48812minih48812Ježčí kůže (1978) [TV inscenace] 
Ježčí kůže n
minih8525minih8525Horké pronásledování (1987) 
Hot Pursuit n
minih41991minih41991Gympl (2007) 
Gympl n
minih78298minih78298Jinak jen smrt (2008) 
On the Other Hand, Death n
minih74698minih74698Banda příšer (1960) 
Die Bande des Schreckens n
minih84991minih84991Can (2011) 
Can n
minih127060minih127060V rytmu bubnů (2014) [TV film] 
Drumline 2: A New Beat n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.6 % (16)
10 - curil
2   - jarda53
6   - Erkul
7   - martin.stu
6   - M.A.G.
4   - Misantrop
7   - melakara
8   - Faye
6   - Tonykla
7   - dandysek
7   - oulisna
6   - rosta12
4   - geron
7   - tvo
8   - karesm
10 - J.Zaborsky

TV Program

ČT1 - Bydlení je hra (2004) [TV cykl...

04:15 - 04:40

23 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - Sen o nejtěžší hoře světa

04:15 - 04:59

23 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Pasáček vepřů (2017) [TV film]

03:45 - 04:45

53 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Vražedné záhady slečny Fishero...

03:55 - 04:59

43 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 161717
Osobností: 655340
Fotografií: 622632
Plakátů: 299193
Obsahů a biografií: 148479

Poslední komentáře

Tina a Vore (2018)

Něco jiného

Tina a Vore
Ano tento film je úplně o   něčem jiném než jsou   normální filmy a to od   akčních po fantasy . Prostě   toto je vymyšlené jinak .   Nemohl více >

Autor: Buckmister | Hodnocení: 9 / 10

Terminátor: Temný osud (2019)

PROCESOR!

Terminátor: Temný osud
Ty efekty jsme už viděli   před dvaceti lety. Ty vtípky   jsme už slyšeli, ta pointa   je jasná, takže co je   novýho? Nic a vo tom to celé   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Gangster Story (1959)

Gangster Story
Banální příběh gangstera,   který má v úmyslu ošulit   banku. To je vše. První a   poslední pokus Waltera   Matthau o režii. Nepovedl se   a více >

Autor: Petrkey

Bitva o Moskvu (2016)

PROCESOR!

Bitva o Moskvu
Snímek zachycuje troufám si   tvrdit celkem realisticky   první dny boje o Moskvu. Kdy   Němci poslali to nejlepší   co měli, pod taktovkou   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 8 / 10

Anděl Páně (2005)

Anděl Páně
Ze záplavy novodobých   pohádek je tato jedna z   nejhezčích. Trojan se na   trochu hříšného anděla   dokonale hodí, plus má i   Dvořák coby více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.325/0.309