ohodnotit

O šesti ošklivých princeznách [TV inscenace]

Žánr:
Rok:
1969
Délka:
34 minut
„Veselá pohádka o královském komořím, který by rád na dovolenou. To mu ale král povolí teprve tehdy, až se provdá všech šest královských dcer...“

Celkové hodnocení filmu O šesti ošklivých princeznách

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.5% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
14.4.2017
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.12.2017
Krikri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.11.2018
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.2.2019
Miggi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.4.2017
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.4.2017
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.2.2019
tomasonulasedm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.12.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih81708minih81708Territories (2010) 
Territories n
minih65513minih65513Řekněte mi, kdo to je (2004) [TV pořad] 
Řekněte mi, kdo to je n
minih120685minih120685Duch bouře (2011) [TV film] 
Ghost Storm n
minih30314minih30314Dumka o Kovpakovi (1973) 
Duma o Kovpake: Nabat n
minih57490minih57490Zmizelý (2008) 
The Disappeared n
minih6395minih6395Dívka z údolí (1983) 
Valley Girl n
minih42366minih42366Oktoberfest (2006) 
Beerfest n
minih25911minih25911Vojákova milenka (1998) 
A Soldier's Sweetheart n
minih11017minih11017Kvočny a Král (1974) 
n
minih107804minih107804Hoppity se vrací (1941) 
Mr. Bug Goes to Town n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.5 % (8)
7   - curil
7   - Pitryx
4   - Krikri
7   - biokys
6   - Miggi
7   - motelij
6   - Pauleto
6   - tomasonula
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 161767
Osobností: 655451
Fotografií: 622762
Plakátů: 299270
Obsahů a biografií: 148509

Poslední komentáře

Králíček Jojo (2019)

Králíček Jojo
Vážných filmů o hrůzách   druhé světové války už se   natočilo nespočet a tak   není marné, zkusit to   natočit jako grotesku, ze   které ovšem více >

Autor: m6k | Hodnocení: 8 / 10

Bolero (2004)

Bolero
Bolero by mohl být o třídu   lepší film, kdyby se Brabec   za kamerou trochu krotil. Jeho   exhibicionismus je natolik   otravný, že se mě z   více >

Autor: topipig | Hodnocení: 5 / 10

Barva z Vesmíru (2019)

Barva z Vesmíru
Jakožto milovník hororových   filmů i knih musím   sebekriticky přiznat, že   Lovecraftovu povídku jsem   ještě nečetl, tudíž   nemohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 7 / 10

Vládci chaosu (2018)

Vládci chaosu
MAYHEM a BURZUM. Dvě   legendární norské kapely.   Euronymous a Varg. Dvě   kontroverzní postavy   norského black metalu.   Ortodoxní blekouši více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Past (2020) [TV film]

Past
Nikdo nebyl potrestán. A i   dnes ukazujeme na jakousi   kolektivní vinu. Na zrůdnost   reřimu v 50.letech a místo,   aby film ukázal na   více >

Autor: Zdenek43 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.164/0.15