ohodnotit

Poslední aristokratka

Další název:
Posledná aristokratka
Žánr:
Rok:
2019
Délka:
96 minut
Premiéra v ČR:
24.10.2019

Komentáře k filmu Poslední aristokratka

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 6
Endre-silentname
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.11.2019
Rozhodol som sa tento rok dať   ešte jednu šancu   československej   kinematografii. Alebo   presnejšie, s návštevou   kina. Akosi som nemal tohto   roku šťastie na kvalitné   československé snímky, no   veci sa trošku zmenili po   tom, čo som zistil, že film   "Poslední   Aristokratka" napísal a   režíroval Jiří Vejdělek.   Človek, ktorý je zodpovedný   za filmy, ktoré sa mi veľmi   páčili a preto som si   povedal, že tomu dám šancu.   Takže sme s manželkou   kúpili lístky, posadili sa v   kine a odchádzali sme   konečne obaja spokojní.   Tento film ma pobavil. A smial   som sa na ňom skoro po celú   dobu. Príbeh je   jednoduchší, no humor ma   skutočne vie veľmi dobre   pobaviť. Mám rád postavy v   tomto filme, pobavili ma   jednotlivé situácie, no je   pravda, že niektoré fóry   boli tak trošku nasilu. Ako   napríklad stratené plechovky   arašidov. Mal som pocit, že   to do filmu dávať ani nejako   nemuseli. Okrem toho si   myslím, že film sa musí   odohrávať niekedy v období   medzi rokmi 1990 až 2001.   Dôvody sú tie, že jazdia   ešte staré autobusy, auto   nášho právnika a najmä   keď sa pozerá cez okno   lietadla na New York,   dvojičky ešte stoja. Odhadol   som to tak na rok 1995.   Postavy sú podľa mňa   vtipné. Kastelán Josef si   snáď všetky scénky pre   seba uchmatol a rovnako aj   Pavel Liška ako   hypochondrický údržbár.   Ale mám rád aj pani Tichú a   ako si postupne vybuduje   priateľstvo s mladou Máriou.   A ako sa rozhodnú všetci,   že bude najlepšie zámok   zachrániť. Okrem toho   skvelé gagy ako napríklad   nacistický záchod so   špeciálnym splachovadlom. To   je skutočne skvelé. Alebo aj   scénka, kde Anna Polívková   hovorí, že s aristokratmi   nepocestuje lietadlom (dôvod   neprezradím). Pre mňa ide o   jednu z najlepších komédii   tohto roku. Lebo som sa na nej   skutočne najviac od srdca   nasmial. Vejdělkov humor mi   proste sedí. A teším sa, s   čím príde nabudúce.
TomSesi
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.1.2020
Symbolika
Pěkný film, řada symbolů   skrytých ale   detekovatelných, mohu   doporučit, klidně shlédnu   znova.
VlastaP
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2019
Neváhejte a běžte do kina.   Přesně dávkovaný humor,   žádná vykrádačka jiných   filmů. Decentní a laskavé.   Tvůrcům děkuji.
Ostrovan
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.11.2019
Poslední aristokratka mi   přišla jako o trochu   stravitelnější Kameňák.   Některé humorné scénky mi   přišly jen pro účel,   postavy byly jednorozměrové,   scénář ala pohádky..   Očekávání byly větší.
Máša13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.10.2019
Takže
na knížku to samozřejmě   nemá,ale nebyl to zas takový   průšvih,jak jsem se   obával.Spíš mě mrzela   klesající kvalita-začátek   sliboval opravdu vtipnou   komedii,leč bohužel se dle   mého názoru tvůrcům   nepodařilo takto nasazenou   laťku udržet po celou   dobu.Výběr herců mě u   některých rolí trochu   překvapil,ale zase nemůžu   napsat, že by mě někdo   vyloženě zklamal.Škoda pár   nelogičností a   přeslazeného konce.Za mě   celkem povedené dílko,které   ale nějakou velkou díru do   české kinematografie   neudělá...
argenson
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.11.2019
Poslední aristokratka je   určitě jedna z nejlepších   knih, co jsem v životě   četl, a rád se k ní   vracím. Poslední   aristokratka je film, kterej   úplně pohřbil literární   humor a stačí vidět jednou.   Za výraz Poslední   aristokratka lze dosadit slovo   Saturnin, tam to mám úplně   stejně.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih157310minih1573101922 (2017) 
1922 n
minih158349minih158349Geliebte weiße Maus (1964) 
Geliebte weiße Maus n
minih146158minih146158Noční zvířata (2016) 
Nocturnal Animals n
minih163833minih163833Unplanned (2019) 
Unplanned n
minih82143minih82143Slečny v nesnázích (2011) 
Damsels in Distress n
minih154566minih154566Suburbicon: Temné předměstí (2017) 
Suburbicon n
minih45902minih45902Karneval duší (1962) 
Carnival of Souls n
minih29010minih29010Ikarův pád (1977) [TV inscenace] 
Ikarův pád n
minih144811minih144811Bouřlivé léto v Britské Indii (2015) [TV seriál] 
Indian Summers n
minih17592minih17592Pulp Fiction - Historky z podsvětí (1994) 
Pulp Fiction n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.9 % (35)
4   - argenson
8   - VlastaP
10 - georginaa
6   - stanko
7   - Kycky
9   - peprz
7   - Ostrovan
7   - Dulin
7   - Máša13
3   - RwlBem
8   - romanovero
10 - jan
10 - Miggi
9   - Lilisek
7   - Kino.FDb
7   - batanavi
7   - chlupydupy
5   - Dworkin
9   - Paparazzi
8   - Daviiik

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:50

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Život savců

09:00 - 09:50

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:55 - 09:50

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

09:20 - 10:20

14 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 162003
Osobností: 655828
Fotografií: 623993
Plakátů: 299889
Obsahů a biografií: 148735

Poslední komentáře

Beze stopy (2019) [TV epizoda]

Beze stopy
No konečně dobrý díl. Sice   jsem už ve čtvrtině tušil,   že tam nějak tu ženskou   namontují, ale že i s   děckem, to mne překvapilo.   Střed více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Můj bezvadnej život (2019) [TV e...

Můj bezvadnej život
Dodrželo to úroveň   předchozích filmů. Skvělí   herci, ale scénář k   ničemu. Hodnocení je tedy   stejné jako u dvou   předchozích.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Nonstop lahůdky (2019) [TV epizo...

Nonstop lahůdky
Těžko rozhodnout, zda byl   větší blbost ten první   film nebo toto. Asi ten   první. Ale neposunoval jsem a   jednou se dokonce zasmál.   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Až budou krávy lítat (2019) [TV ...

Až budou krávy lítat
Téma nic moc, nebýt toho   přiblblého tancování, šlo   by možná o ucházející   příběh. Takto dostává ode   mne dvacítku jen sympatická   paní učitelka Eva Hacurová.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

G.I. Joe 2: Odveta (2013)

G.I. Joe 2: Odveta
Jen o drobet slabší než   úvodní film. Přesto bylo na   co koukat. Hlavně scény v   horách, to bylo něco pro   mne. Celkově zábavná   věcička plná akce, ale   občas i hluchoty.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.058/0.044