ohodnotit

Přes palubu

Overboard

Další název:
Cez palubu (SK)
Rok:
1987
Délka:
112 minut
„Komedie o lásce, penězích a čtyřech nezvladatelných dětech.“

Komentáře k filmu Přes palubu

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 19
giggle
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.5.2013
U tohoto filmu platí přímá   úměra - čím víc ho znám,   tím víc se mi líbí. 30 let   starý film a v pohodě   převálcuje ty novodobé,   rádoby vtipné komedie.   Goldie a Kurt naprosto   úžasní. Patří do TOP 10   mých filmů:-)
Alix
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.12.2019
Příjemná komedie o   nafoukané dámě z lepší   společnosti, která dostane   pořádně za vyučenou a   překvapivě jí to přinese   štěstí. Kurt a Goldie jsou   tady fakt skvělí!
jarda53
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.7.2010
Kurt a Goldie
Já neholduji zvlášť   ztřeštěným americkým   komédiím ale tahle starší   komedie mě již podruhé   pobavila. Kurt a Goldie žijí   spolu a ve filmu z plátna   neslezou a ty gejzíry   smíchu, vtipné situace,   připadal jsem si jako kluk,   když jsme se dívali na   americké grotesky a smíchy   se váleli pod sedačkou,   díky, vtipný smích   léčí...
Pitryx
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.3.2017
Výborná komedie, která   však mohla být o drobítek   kratší. Nebudete se válet   po podlaze smíchy, ale je to   taková příjemná legrácka,   založená na jednom omylu a   záměně. Skvělý   odpočinkový filmík, který   potěší celou rodinu.
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.8.2009
Pekna komedie...ted ji davali   v TV.
Dost drsna   odplata na jednu nafintenou   milionarskou panicku.
261972
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.8.2011
Moc dobře vymyšlený a   natočený film. Režisér se   musel opravdu zapotit,   protože se mu tento film   opravdu povedl. Já se tedy   bavila. Plus ještě herecké   výkony na jedničku
Karius
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.1.2015
Proč ne? Originální   komedie, která během 100   minutové stopáže nejednou   rozesměje. Sledovat Goldie   Hawn v roli nafoukané kravky,   jak se postupem času mění v   normální ženskou, je   prostě zabavný. Spousta   vtipných scének i situací a   Kurt Russell taky výbornej.   Slušná komedie --->80%
sylwikk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.8.2009
Typická romantická komedie   se šťastnym koncem mě   kupodivu příjemně   překvapila. Goldie Hawn   svojí roli zvládla dokonale,   její Joanna je ze začátku   fakt nesnesitelná :) Kurt   Russell se mi taky líbil.   Film o tom, jak se z   příšerně nafoukaný   dámičky, která neni   schopná si skoro nic udělat   sama, stane celkem fajn a   příjemná žena. Pěknej   filmík :)
Erkul
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.4.2011
Goldie ve formě a též i   její manžel Kurt. Oba hrají   v rozhodně v jednu z   nejlepších amerických   komédií. K mému   překvapení jsem i s odstupem   let měl stejné pocity a   postřehy.
Hortensie
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.8.2009
Ve svém žánru jednoduchých   romantických snímků taková   docela příjemná a čestná   výjimka, na kterou se dá   jednou za čas podívat také   opakovaně, která - ač je   poněkud delší - nemá   hluchá a k zívání nutící   místa. Je to takové milé,   vtipné, s docela fajn   humorem. Proti Goldie Hawn nic   nemám, ale zdá se mi, že   její role jsou hodně často   o ničem (Vojín Benjaminová,   Smrt jí sluší), tentokrát   ale je přirozená a   sympatická jak v postavě   rozmazlené paničky Joanny,   tak i jako správná matka   Annie.
Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.3.2019
Postarší komedie, která ale   neztratila nic ze svého   kouzla, které je hlavně o   tom jak k sobě ústřední   dvojice pasuje. Je na nich   vyloženě vidět jak si   natáčení užili, a i když   je příběh jednoduchoučký,   je to svižné a i vtipné.
LenC2
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.8.2009
Hvězdná dvojce Goldie a Kurt   jsou v této romantické   komedii úžasní i po letech   neztrácí tato komedie své   kouzlo a když je to už po   mnohokráté co jsem tuto   pohodovku viděl rád se naní   podívám znova.
payo1555
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.4.2012
Mně se tato televizní   odrhovačka,dávali snad   všechny naše televizní   kanály, docela líbí.   Hlavně mě baví sledovat ten   pár herců Kurta a Goldii.   Příběh je svižný a docela   vtipný, samozřejmě musí   mít happyend.Správní jsou   ti kluci a jak si na Annii   zvykají a mají jí   rádi.Taková rodinná   selanka!
hlavsa5
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.1.2015
Manželé si zahráli partnery   v příjemné oddychové   komedii, u které se dá   sedět a lehce se pobavit.   Člověk se ani nenudí.
lucymat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.6.2010
Docela příjemná komedie,   která neurazí a mnohé   donutí ji zhlédnout   vícekrát. Je tu spousta   "špeků", u nichž   si pěkně pocvičíte   bránici, protože taková   parodie na zazobaný boháče   se jen tak nevidí.
netopir55
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.8.2009
Dobrá romantická komedie od   režisera Gerryho   Marshalla,natáčejíciho   příjemné,někdy i   praštené komedie.Kurt   Russell v zajimavé roli   Deana,který si přivlastní   za manželku Goldie   Hawn,která ani neví kdo je.
richi23
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.8.2009
moc zjímavá a dobrá komedie   s dobrým hereckým   obsazením.
Vždy se   moc zasněju a Goldie Hawn a   Kurt Russell jsou dokonalím   filmovím párem.
SvoKar
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.1.2012
Taková průměrná komedie o   napravené "dámě z   lepší společnosti",   která najde nový smysl   života. Je zde vidět chemie   mezi Goldie a Kurtem, že to   nejsou jen role, ale   skutečnost, a tu   počáteční nevraživost   zahráli pěkně. Přesto film   jako celek není tak skvělý,   abych ho řadil výš...
veverka-zrzka
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.4.2013
Možná teď naštvu spoustu   milovníků tohoto snímku,   ale mě to přišlo dost   nereálné a   "ujeté". Já mám   ráda romantiku, ale všeho s   mírou. Goldie byla dobrá   volba na obsazení hlavní   role. Pominu i několik   dějových chyb. Vyskytnou se   téměř všude. Jsme jen   lidé. Osobně jsem snímek   viděla vloni a myslím, že   víckrát jej vidět nemusím.   Ikdyž zase není úplně   nejhorší.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih37013minih37013Strašáci (1971) 
Straw Dogs n
minih25900minih25900Patriot (1998) 
The Patriot n
minih6026minih6026Den nezávislosti (1996) 
Independence Day n
minih12589minih12589Místo v houfu (1964) 
n
minih66086minih66086Čápi s mákem (2010) [TV pořad] 
Čápi s mákem n
minih7770minih7770Freddyho smrt - poslední noční můra (1991) 
Freddy's Dead: The Final Nightmare n
minih3632minih3632Převozník (1970) 
Barquero n
minih24652minih24652Rusalka (1962) 
n
minih51107minih51107Občanský průkaz (2010) 
Občanský průkaz n
minih40895minih40895Inferno (1999) 
Inferno n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 % (212)
5   - SvoKar
3   - curil
8   - jarda53
7   - Erkul
8   - Pitryx
9   - clara.bow
5   - veverka-zr
7   - Hortensie
9   - Angelika28
8   - Veronika42
7   - Frolíček
8   - M.A.G.
9   - ajaajena
7   - Prasoid
7   - LenC2
8   - 261972
7   - Langley
5   - enejčel
6   - Bara.40
8   - Serpentina

TV Program

ČT1 - Vraždy podle abecedy (1992) [T...

16:10 - 17:55

84 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Kamera na cestách (2005) [TV p...

16:55 - 17:50

39 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Everest (2015)

16:50 - 19:30

44 minut již uběhlo
116 minut zbývá do konce

Prima - Barbora řádí (1935)

17:00 - 18:55

34 minut již uběhlo
81 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 167920
Osobností: 664456
Fotografií: 657617
Plakátů: 316110
Obsahů a biografií: 154732

Poslední komentáře

Dobrá rada pana Bartoše (1965) [...

Dobrá rada pana Bartoše
Taková moralistická komedie   o ničem. Všechno uvozuje   vycpaná sova, která úplně   zbytečně provádí diváka   jednoduchým dějem, který   má více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Kmen Andromeda (2008) [TV minisé...

Kmen Andromeda
Hezký film. Nicméně už je   zde patrná tendence o   genderovou vyváženost,   která dnes nabývá   olbřímích a obludných   rozměrů. V knize více >

Autor: beneva | Hodnocení: 7 / 10

Útok trojhlavého žraloka (2015) ...

Útok trojhlavého žraloka
Tak tenhle "film" je opravdu   hodně špatný vtip. Musel   bych velice dlouho a   intenzivně pátrat v paměti   kdy jsem viděl větší   blbost více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 1 / 10

Psíčci lorda Carltona (1970) [TV...

Psíčci lorda Carltona
Velice roztomilá televizní   komedie se satirickým   nádechem patřící k   vrcholům televizní tvorby   režiséra Jiřího   Krejčíka. Vedle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Druhý tah pěšcem (1985)

Druhý tah pěšcem
Velká hovadina. Pátrání   kontrarozvědky po   špionážní rezidentuře v   normalizačním   Československu je napínavé   asi jako 50 let staré více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení