ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Shottas - Jamajský gang

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
SvoKar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
14.9.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.9.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.9.2009
reby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.6.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.9.2010
andriy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.10.2008
beretap
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.9.2010
respect
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.3.2019
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
24.1.2009
vvendelinekk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.1.2011
Rasta_man
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.3.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42531minih42531Na lince je vrah (2006) 
When a Stranger Calls n
minih36643minih36643Klokan Jack (2003) 
Kangaroo Jack n
minih8382minih8382Hodíme se k sobě, miláčku...? (1974) 
Hodíme se k sobě, miláčku...? n
minih23001minih23001Vůně cibule (1975) 
Cipolla Colt n
minih25404minih25404Krkonoše (1997) 
n
minih8722minih8722Hrdina jedné noci (1935) 
Hrdina jedné noci n
minih49046minih49046Beethoven v Čechách (1957) [TV inscenace] 
n
minih13403minih13403Na veliké řece (1977) 
Na veliké řece n
minih19590minih19590Star Trek: První kontakt (1996) 
Star Trek: First Contact n
minih62555minih62555(K)Lamač srdcí (2010) 
L'arnacoeur n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 % (11)
3   - SvoKar
6   - satyr
6   - R.RICKIE
7   - reby
6   - rosta12
5   - andriy
6   - beretap
10 - respect
5   - Sheriff.Ja
6   - vvendeline
6   - Rasta_man
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166414
Osobností: 661090
Fotografií: 647419
Plakátů: 311505
Obsahů a biografií: 153140

Poslední komentáře

Poslední bohém (1931)

Poslední bohém
Saša Rašilov byl ideálním   představitelem Jaroslava   Haška. Neznám nikoho   dalšího, kdo by ho ve filmu   zastoupil lépe. Tenhle film   více >

Autor: topipig | Hodnocení: 7 / 10

Pastýřská pohádka (1980) [TV ins...

Pastýřská pohádka
Klasická papundeklová   studiovka z osmdesátek,   která vyniká vtipem a   rozverností. Tyhle pohádky   měly fakt svoje a většinou   solidně více >

Autor: topipig | Hodnocení: 8 / 10

Věčný příběh (1998)

Věčný příběh
Přes osobitě pojatou   strukturu děje, působivou   výpravu i hodně kvalitní   obsazení mne tenhle film   příliš neoslovil. Je v tom   hodně více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Duch doby - Stále kupředu (2011)

Doporučuji nejen pravicovým fanatikům

Duch doby - Stále kupředu
, doporučuji film i   obyčejným lidem, aby   věděli, že je naděje, že   se vše zlepší a lidem se   bude líp žít. Film má   čtyři části, začíná více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 10 / 10

Dveře (1991) [TV epizoda]

Dveře
Vedle imrvére nalité Ivany   Chýlkové ji v herecké   parádě dohání Miloslav   Štibich v roli nemluvného   pana Tichého. Výkony,   kterým se klaním. Mazec   tohle sledovat.

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.202/0.191