ohodnotit

Slávnosť v botanickej záhrade

Další název:
Celebration in the Botanical Garden
Žánr:
Rok:
1969
Délka:
83 minut, 2361 metrů
Premiéra v ČR:
17.4.1970
„Barevná féerie o potřebě zázraku v lidském životě.“

Celkové hodnocení filmu Slávnosť v botanickej záhrade

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.5% (12 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
11.1.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
24.3.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.5.2014
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
12.7.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.4.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2009
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.1.2007
JanBlub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
7.11.2017
Tnegad
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.3.2016
troufalka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2015
HiddenHand
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.1.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih115103minih115103Láska na kari (2014) 
The Hundred-Foot Journey n
minih47079minih47079Vole, padni, seš mrtvej (2002) [TV film] 
Bang, Bang, You're Dead n
minih40846minih40846Rocky Balboa (2006) 
Rocky Balboa / Rocky VI n
minih10415minih10415Kolonie Lanfieri (1969) 
Kolonie Lanfieri n
minih38684minih38684Jaro, léto, podzim, zima... a jaro (2003) 
Bom, yeoreum, gaeul, gyeoul...geurigo bom n
minih70321minih70321Jana Eyrová (2011) 
Jane Eyre n
minih24523minih24523Útěk (1967) 
n
minih34839minih34839Cirkus Hurvínek (1955) 
Cirkus Hurvínek n
minih51573minih51573Podivuhodné příběhy (1968) 
Histoires extraordinaires n
minih16338minih16338Poltergeist (1982) 
Poltergeist n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.5 % (12)
5   - Frolíček
1   - mat.ilda
7   - melakara
3   - nick4
6   - rosta12
7   - tvo
4   - Kloby
10 - Angelo.Fer
1   - JanBlub
9   - Tnegad
7   - troufalka
9   - HiddenHand

TV Program

ČT1 - O sirotkovi z Radhoště (1996) ...

10:00 - 11:10

36 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

ČT2 - Národní svatováclavská pouť 20...

10:00 - 11:40

36 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

NOVA - Šmankote, babičko, čaruj! (199...

10:15 - 11:40

21 minut již uběhlo
64 minut zbývá do konce

Prima - Snoopy a Charlie Brown. Peanut...

10:20 - 12:05

16 minut již uběhlo
89 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 168132
Osobností: 664735
Fotografií: 658879
Plakátů: 316584
Obsahů a biografií: 154888

Poslední komentáře

Puberťačka (2008)

Určitě

Puberťačka
nejsem cílová skupina pro   tento druh filmu, ale musím   uznat, že jsem se celkem   bavil. Jen škoda, že   příběh,události a konec   jsou naprosto   předvídatelné...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

Mais ne nous délivrez pas du mal...

Mais ne nous délivrez pas du mal
Na můj vkus až příliš   rozvláčné, s místy   zmateným střihem, nicméně   příběh o dvou náctiletých   kamarádkách, které chodí   do katolické více >

Autor: topipig | Hodnocení: 6 / 10

Tahle země není pro starý (2007)

Tahle země není pro starý
I když se Coenům podařilo   vychytat většinu krp z   předlohy (Fakt netuším   proč je kolem McCarthyho   tolik povyku.) a umenšit   množství i více >

Autor: naineko | Hodnocení: 2 / 10

Snídaně v pánském pyžamu (1980) ...

Snídaně v pánském pyžamu
No to jsou vály. František   Laurin mě zatím   nepřesvědčil, že byl byl   dobrým režisérem. I v tomto   případě je příběh   hrozná blbost a s více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Nebezpečný náklad (2016)

PROCESOR!

Nebezpečný náklad
Ne není to zbytečný film,   ne není to béčkový film.   Je to klasická naháněčka,   kde sice charisma Bruce je   dávkováno po kapkách, ale   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení