ohodnotit

Soudce Dredd

Judge Dredd

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
18.1.1996
„Nekompromisní ruka zákona New Yorku budoucnosti“

Komentáře k filmu Soudce Dredd

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 15
Faustka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.7.2014
Film typu "vypni a   neřeš". Mluvka Rob mě   doslova uválcuje a model   Stallone… vychytanou pózu   svalnatého gladiátora v   přiléhavém oblečku si   náramně užívám. Slavná   jména jako Max von Sydow a   Jürgen Prochnow ještě   schopného režiséra   nezaručí, ale když   neočekávám nic   převratného... "Věděl   jsem, že to řekneš."
M.A.G.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.8.2009
Pro mně dost zajímavé sci -   fi. Zajímavá doba a   řešení kriminality.
Ovšem přiznám se, že   bych nikdy neřekl, že zrovna   Armand Assante bude dvojče   S.Stalloneho.
Pro mně   něco neuvěřitelného.   Ovšem, když to pak vidíš -   šlo to.
aegis
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.9.2006
Pro někoho zoufalost, pro   někoho (mně) dobrá   oddechovka. Dobře zpracované   nepříliš originální   téma, Stallone odvedl   klasickou práci a nezklamal.
dave86
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.8.2007
Mě tento film v žádném   případě nezklamal. Na nic   si nehraje, pouze baví   diváky. Má hodně odpůrců   nejspíš proto, že od něj   každý čeká něco co tenhle   film ani mít nemůže.
Thomax
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.9.2008
Zase tak špatný to nebylo.   Prostě film u kterého se   nemusí moc přemýšlet a   stačí se jen dívat. Do   síně slávy sci-fi filmů se   to sic nezapíše, ale bylo   natočeno mnohem více   horších kousků než je   tento. Jeden bod přidávám   za pěkné ztvárnění města   budoucnosti.
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.12.2011
Dlouho mě tento film unikal a   vidím,že jsem zas o tolik   nepřišel.Akce tam   je,odsejpá to,ale zápletka a   celkový dojem,jen průměr.
LenC2
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.2.2009
Stallone byl jediný důvod   proč jsem chtěl film vidět   sice je to už dávno co jsem   měl VHS ve své sbírce a   nebylo to tak špatné .   Škoda, že do dnes nevyšel   na DVD s českou podporou.
martas_v
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 8.11.2009
Tohle ne, to nemohli myslet   vážně. Tolik hvězd a   takový výplod choré mysli   scénaristy. Vyhodit mozek,   zkouknout a zapomenout. Herci   si mysleli, že jsou na   dovolené, podle toho taky tak   hráli, kameraman měl občas   záchvat a režiséra museli   před chvíli pustit z   blázince.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.3.2015
Hodně nepodařený béčko ze   kterého čiší amatérizmus   na sto honů a nad vodou ho   drží snad jen Sylvester   Stallone. Na druhou stranu má   film svou osobitou atmosféru   a jste-li příznivci   takových těch až nechtěně   komických béček, můžete   si v tom najít to svoje.
Sygi5
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.7.2008
Mě tato komedie moc   nepřekvapila,ale podobá se   to těm starým komiksům o   Greedovi.Že by to bylo něco   extra se říct nedá.
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.2.2013
Tak tohle se nepovedlo.   Neznám předlohu, ale když   porovnám třeba s Demolition   Man, ten má aspoň něco do   sebe. Tohle si hraje na   tvrďárnu s pár prvky   mystična, ale moc mu to   nevychází.
Schneider   tradičně hraje potrouba   okolo, co je spíš na   obtíž, ale když jde do   tuhého, dokáže i pomoct.   Podobných lehce potrhlých   rolí "sidekicků"   ztvárnil víc, takže nic   nového pod sluncem. Ale   aspoň není tak trapnej jako   v Machrech se Sandlerem.
martin.stusak.9
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.2.2019
V dystopické budoucnosti je   nekompromisní ruka zákona a   nejslavnější soudce Joseph   Dredd (policejní důstojník   s okamžitým soudním   rozhodnutím) obviněn z   vraždy. Ocitne se tak ve   věznici mezi těmi, které   sám zatkl a odsoudil. Na   vlastní pěst se následně   pustí do očištění svého   jména. Tak tohle je ve   zkratce dějství snímku   natočeného podle   světoznámého komiksu,   který vychází i v Česku.   Takovýto námět podle   komiksu? To jako vážně?   Kolikrát to tu už na různé   způsoby bylo? Co takhle   třeba Tango a Cash, kde si   Sylvester Stallone zahrál   také? Mimochodem, charaktery   postav Roba Schneidera a Kurta   Russela jsou si taktéž   velice podobné, byť jsou   každý jiné profese. Ne,   ´Soudce Dredd´ je jen   další obyčejný   devadesátkový béčkový   akční snímek, tentokrát z   oblasti sci-fi, neustále   námětově omílající jedno   a to samé. Z daným komiksem   tohle nemá absolutně nic   společného. Tvůrci si jen   převzali jméno hlavní   postavy a dobu, kde se to   odehrává, a to je vše.   Nehledě na fakt, že soudce   Dredd v komiksech nikdy   přilbu nesundal. Jenomže   Sylvestrova hvězdná   namyšlenost tento fakt   nehodlala přijmout. Diváci   přeci jdou do kina, aby ho   viděli, když už v tom   hraje, tak jakápak   schovávačka. Coby komiksový   film je tento počin   absolutně nepřijatelný.   Vizuální efekty taktéž   neoslní. Devadesátá léta?   Tohle vypadá, jakoby se   točilo v letech   osmdesátých. Takže co má   tady vlastně diváka   uchvátit. V podstatě vůbec   nic. Jen jedno se musí uznat.   Věrnost uniformy.
Mgb
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.8.2007
Zklamání na celé čáře.   Příšerná hudba, která z   každé scény chtěla udělat   zásadní věc celého filmu.   Zbytečná postava Roba   Schneidera. Kdyby se škrtla,   tak se filmu vůbec nic   nestane. Otřesný triky. Ta   honička na těch   vznášedlech byla až   komická. To i komedie z   třicátých let měli lépe   udělané automobilové   honičky. Ke konci už mi i   přišlo, že si i Stallone   tak trochu z toho dělal   srandu. Ale nejspíš ne :-)   Celkově špatnej film.
Pardal
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.7.2006
Hollywoodska akcni science   fiction z 90. let jde ve   stopach sve doby, kdy se   takovychto filmu, kdy jeden   stoprocentni hrdina porazi   vsechny vcetne trimetrove   masiny na zabijeni a zachrani   tak cely svet, vyrojilo   spousta.... Me uz to pripada   jako tezkej stereotyp, a na tu   hrudku bez mozku se uz proste   neda divat.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.2.2018
Mno, tak to je fakt hodně   podřadný béčko, kterýmu   nedodal lesk ani Sly. V   porovnání s Demolition   manem, který měl myšlenku a   vtip je Dredd odpad.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih40599minih40599Hooligans (2005) 
Green Street Hooligans n
minih75550minih75550Rychle a zběsile 6 (2013) [2k digital] 
Fast & Furious 6 n
minih49203minih49203Koralína a svět za tajnými dveřmi (2009) 
Coraline n
minih56707minih56707Percy Jackson: Zloděj blesku (2010) 
Percy Jackson & the Olympians: The Lightning Thief n
minih19053minih19053Sliz (1988) 
The Blob n
minih61057minih61057Jako malé děti (1974) [TV inscenace] 
Jako malé děti n
minih18401minih18401Sám doma 2: Ztracen v New Yorku (1992) 
Home Alone 2: Lost in New York n
minih51731minih51731Poslední templář (2009) [TV film] 
The Last Templar n
minih2544minih2544Addamsova rodina 2 (1993) 
Addams Family Values n
minih36086minih36086Petr Pan (2003) 
Peter Pan n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Dredd (2012)

 Dredd (2012)
Dredd n
 
Žánr: akční / sci-fi / krimi
Země: Velká Británie / Spojené státy americké / Indie
Režie: Pete Travis

(remake)

Hodnocení filmu

60 % (266)
3   - SvoKar
5   - curil
6   - clara.bow
1   - hvezdyn
6   - Frolíček
5   - FLA
3   - martin.stu
7   - M.A.G.
6   - Prasoid
2   - Agostino
5   - LenC2
7   - ignac1
7   - Langley
8   - PORTER
4   - Bara.40
4   - Karius
6   - Pecik
6   - RM
5   - roox
6   - vojtam

TV Program

ČT1 - Putování po Blažených ostrovec...

14:15 - 15:30

45 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Na cestě po severní Patagonii

14:55 - 15:20

5 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

14:05 - 15:25

55 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Brokenwoodu (2014) [T...

13:00 - 15:10

120 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165376
Osobností: 660109
Fotografií: 638811
Plakátů: 307745
Obsahů a biografií: 151612

Poslední komentáře

Kung-fu: nebezpečná mise (1979)

Kung-fu: nebezpečná mise
Další z řady   podprůměrných filmů s   bojovým uměním ve stylu   kung-fu. Nejvíce mě   "nadzvedla" ukradená melodie   z "Mackennova zlata" více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Smrtihlav (2017)

Smrtihlav
To už je opravdu provokace.   Máme tady spoustu odborníků   na Heydrichiádu, které by   nikdo nemusel dlouho   přemlouvat ke spolupráci,   ale více >

Autor: Ondrus21 | Hodnocení: 1 / 10

Panství (1998)

Tento snímek jsem neviděl

Panství
Bohužel,pan Dejdar naletěl   jak malý kluk!!Vložil do   tohoto díla spoustu peněz a   když bylo dílo hotovo tak   kamarádi s jistou americkou   více >

Autor: Vlastislav022

Zelňačka (1981)

SMUTEK

Zelňačka
Jsem velký fanoušek Louise   de Funese a tak na mě tenhle   jeho předposlední film   působí skoro depresivně   ačkoli je to dobrá komedie.   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

sKORO NA mizině (2020) [TV seriá...

Celkem

sKORO NA mizině
vtipný počin divadla, které   zbrzdila nouzová opatření o   divadle, které zbrzdila   nouzová opatření:-) Jen   možná zbytečně příliš   vulgárních slov, ale jinak v   pohodě

Autor: Máša13 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.147/0.132