ohodnotit

Ten dvanáctý

Den 12. mann

Další název:
12th Man; Dvanáctý muž; Dvanásty muž (SK)
Žánr:
Země:
Rok:
2017
Délka:
135 minut

Celkové hodnocení filmu Ten dvanáctý

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.5% (20 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.2.2020
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.6.2018
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.5.2020
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.2.2020
Karius
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.2.2020
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.7.2018
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
19.2.2020
Krupe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.2.2020
peter22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.3.2020
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.2.2020
gorous
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.3.2020
pepatulen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.6.2018
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.2.2020
thornhill
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.1.2019
casesik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.2.2020
Jelinek1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.3.2020
cmeliak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.1.2019
Gordonek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.5.2020
S6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.2.2020
Miq73S
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.3.2020

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47515minih47515Bill Cosby Show (1969) [TV seriál] 
The Bill Cosby Show n
minih25221minih25221Muž nie je žiadúci (1983) 
Muž nie je žiadúci n
minih159650minih159650Tiché dítě (2017) 
The Silent Child n
minih44631minih44631Od srdce k srdci (2003) [TV film] 
Straight from the Heart n
minih142494minih142494Týpci a zbraně (2016) 
War Dogs n
minih27944minih27944Beowulf (1999) 
Beowulf n
minih29499minih29499Graceland (1998) 
Finding Graceland n
minih3438minih3438Il segreto del dottore (1931) 
Il segreto del dottore n
minih41053minih41053Statečný Azmun (1986) [TV inscenace] 
Statečný Azmun n
minih42960minih42960Vánoční koleda (1995) [TV film] 
Ebbie n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.5 % (20)
8   - curil
6   - FLA
9   - martin.stu
9   - Edward52
8   - Karius
8   - radegaster
7   - Kycky
8   - Krupe
8   - peter22
8   - dederon
5   - gorous
5   - pepatulen
7   - motelij
7   - thornhill
7   - casesik
7   - Jelinek1
9   - cmeliak
10 - Gordonek
6   - S6
9   - Miq73S
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165350
Osobností: 660074
Fotografií: 638674
Plakátů: 307672
Obsahů a biografií: 151587

Poslední komentáře

Drahý Bedřichu (1985) [TV hra]

Drahý Bedřichu
Životopisná inscenace   specialistky na pohádky   režisérky Věry Jordánové   zachycuje jinošská léta   slavného hudebního   skladatele Bedřicha více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Monty Python a svatý Grál (1974)

Jako

Monty Python a svatý Grál
milovník absurdního (a   ještě lépe suchého   anglického) humoru jsem si   tento snímek užíval. Jejich   pořady jsem moc nesledoval,   ale více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 8 / 10

Sammy & Co (2014) [TV seriál]

Sammy & Co / 2014 - 2018

Sammy & Co
Hlavními postavami seriálu   jsou Sammyho a Rayova   štěňátka Ricky, Malvin a   Ella. Jdou do školy, Lulu je   učí. Série je založena na   více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 8 / 10

Ve spárech ďábla (2018)

Ve spárech ďábla
V hororovém žánru   prostředí pitevny, márnice   a krematoria vždy tvůrce   přitahovalo a přitahuje i   nadále. I v české   kinematografii máme více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Kontakt (1997)

Kontakt
Robert Zemeckis už mnohokrát   dokázal, že svou práci umí   a také tento film je po   technické stránce precizní.   Navíc má i vysoce   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.29/0.277