ohodnotit

Tři chlapi na cestách

Žánr:
Rok:
1973
Délka:
98 minut
Premiéra v ČR:
1.11.1973
„Ouplavičtí družstevníci po deseti letech, tentokrát na výletě.“

Komentáře k filmu Tři chlapi na cestách

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 6
biokys
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 10.4.2016
Markéta Ekrtová - Válková
U filmu Tři chlapi na   cestách se uvádí, že   hrála mladou recepční. V   té době ještě nebyla na   světě, narozena v létě 73,   premiéra byla v listopadu.
jarda53
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.12.2013
Obyvatelé Ouplavic se   rozhodnou, udělat si výlet   po západních Čechách, s   návštěvou družstev ale i   Plzeňského pivovaru. Ve   filmu máme hazard, kde jde i   o velké peníze, o lásku,   která je poněkud divně   opětovaná, pomluvy,   podezírání,pochvaly, to je   co u nás běží. Lubomír   Lipský je zřejmě vdovec,   umí si se vším poradit a   aby někdo někdy neřekl, že   to není pravda, tak radši   všechno zdokumentuje filmovou   kamerou...
veverka-zrzka
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.9.2009
Výborné herecké obsazení a   herecké výkony. žárlivá   žena a autobus plný (dejme   tomu) důchodců. Parádní   komedie jak má být.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.9.2009
Tak urcite to bylo lepsi nez   ta jednicka,tu jsem radsi ani   nekomentoval.
Lipsky uz   byl trochu starsi,tak jsem mu   toho dedka zacinal i verit.
Asi nejvic se mi libila   scena s hranim tech   karet.......jo a pak pan   Hrzan,hral pilota toho   praskovaciho letounu   "Cmelaka".
LenC2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.9.2009
Další komediální film o   třech chlapech je opět plný   výborných hereckých jmen a   proto je radost na film   koukat. Sice toto je o   cestovaní do státních   podniků i tak se zde najdou   momenty k zasmání a dnes   jsou humorné i ty samotné   návštěvy provozů .
thejduk
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.12.2013
O cestě ouplavických   chalupářů po západních   Čechách od Karlových Varů   přes Tachov, Karlovy Vary a   Plzeň , že tam ně ně   čekají řada dobrodružství   osobních i pracovních,   které jim připraví nejednu   pernou chvilku.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih90000minih90000Kolotoč (1996) [TV pořad] 
Kolotoč n
minih41811minih41811Útěk z vězení (2005) [TV seriál] 
Prison Break n
minih4494minih4494Botostroj (1954) 
n
minih53871minih53871Přešlapy (2009) [TV seriál] 
n
minih14091minih14091Neříkejte mamince, že pečovatelka zemřela (1991) 
Don't Tell Mom the Babysitter's Dead n
minih66293minih66293Cesty domů (2010) [TV seriál] 
Cesty domů n
minih26508minih26508Kontraband (1997) 
Knock Off n
minih24619minih24619Ta chvíle, ten okamžik (1981) 
Ta chvíle, ten okamžik n
minih48723minih48723Nádraží pro dva (1982) 
Вокзал для двоих n
minih26768minih26768Lucerna (1967) [TV inscenace] 
Lucerna n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.8 % (88)
5   - curil
7   - jarda53
6   - green-tea
6   - veverka-zr
6   - Edward52
6   - M.A.G.
6   - LenC2
4   - PORTER
7   - Bara.40
7   - Serpentina
6   - thejduk
4   - Mlapiska
6   - Robinson
6   - payo1555
5   - melakara
8   - satyr
7   - Nasudr
6   - mikee007
4   - Faye
1   - ponorka.ba

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:30 - 18:00

26 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Neobyčejná mláďata

17:30 - 18:15

26 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

31 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:40 - 18:55

16 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 161831
Osobností: 655540
Fotografií: 623209
Plakátů: 299498
Obsahů a biografií: 148559

Poslední komentáře

Tomboy: Příběh pomsty (2016)

Michelle Rodriguez a jej novy bobor...

Tomboy: Příběh pomsty
Skutocny odpad, ktory je   postaveny na sokujucich   zvratoch, ale vo vysledku su   to len zvratky...Nerealny   pseudointelektualny scenar je   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 3 / 10

Koule (1998)

Koule
Barry Levinson je bezesporu   mimořádně schopný   režisér ale nepodařilo se   mu využít potenciál   výborné knižní předlohy   Michaela více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Únos Freddy Heinekena (2015)

Únos Freddy Heinekena
Únos pivního magnáta   Alfreda 'Freddyho' Heinekena v   roce 1983 a největší   výkupné, jaké kdy bylo   zaplaceno. Příběh na   základě skutečné více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Údolí stínů (2002)

Údolí stínů
Strhující válečné drama   zachycující samotný   počátek války ve Vietnamu.   Natočeno docela osobitým   odosobněným téměř   dokumentačním více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Cannibal Ferox 2 (1985)

Cannibal Ferox 2
Příběh značně pokulhává   za svými předchůdci ze   sedmdesátých let   natočených na kanibalské   téma. Např. "Cannibal   Holocaust" nebo více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.065/0.05