ohodnotit

Tři v tom [TV divadelní představení]

Žánr:
Rok:
1981
Délka:
87 minut
„Komedie na motivy dochovaných libret commedie dell arte“

Celkové hodnocení filmu Tři v tom

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 92.2% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.12.2013
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.3.2015
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.5.2014
biokys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.5.2015
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.11.2010
raca.mr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.1.2013
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.8.2015
Dworkin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.7.2017
Cocacolazero
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.7.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih132470minih132470Partyzán (2015) 
Partisan n
minih24646minih24646Vysoká modrá zeď (1973) 
n
minih45204minih45204USA Versus John Lennon (2006) 
The U.S. vs. John Lennon n
minih55414minih55414O myrtové panně (1992) [TV inscenace] 
O myrtové panně n
minih77367minih77367Kde se cesty kříží (2007) 
Roman de Gare n
minih21725minih21725Ve státním zájmu (1978) 
La raison d'état n
minih32709minih32709Manželka Ronalda Sheldona (2001) [TV inscenace] 
Manželka Ronalda Sheldona n
minih133736minih133736Poslední přežije (2015) 
Survivor n
minih82228minih82228Nestoudník (2003) 
Cheeky n
minih28545minih28545Můj pes Skip (1999) 
My Dog Skip n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

92.2 % (9)
10 - curil
10 - martin.stu
10 - melakara
8   - biokys
10 - sakro
8   - raca.mr
10 - mary.charl
7   - Dworkin
10 - Cocacolaze

TV Program

ČT1 - Otázky Václava Moravce

12:00 - 13:00

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Křesťanský magazín

12:35 - 13:00

7 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Země zítřka (2015) [DCP]

11:25 - 13:50

77 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Prima - Receptář prima nápadů (2001) [...

11:55 - 12:55

47 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 161859
Osobností: 655599
Fotografií: 623383
Plakátů: 299602
Obsahů a biografií: 148584

Poslední komentáře

O Šedivákovi (1995) [TV hra]

O Šedivákovi
Ta hudba či co to bylo mne   stále nutila čumět po   mobilu, protože v něm jsou   podobné zvuky. Jinak mne to   však moc nezaujalo. Ani   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Nurse 3D (2013)

Nurse 3D
Nuda, nuda, šeď, šeď.   Hlavní hrdinka Abbi je   přímo odporná. Zato na   Danni se dívat dá. Ke konci   zajímavé scény v nemocnici,   za které více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Dvojrole (1999)

Dvojrole
Skvělá Tereza Brodská na   popředí trošičku   odfláknutého scénáře, ze   kterého se dalo asi   vyždímat více. Občas   trochu zbytečné debaty, ale   celkově je to slušný   průměr.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 5 / 10

Noční můry z temnot (2019)

Noční můry z temnot
Film byl zajímavej, nestvůry   nijak přehnaný
Myslím že se to táhlo.  
Teenageři hráli   slušně i scény byli   slušný
Prostě kniha   co se sama píše to je málo.

Autor: mates05

Vzteklina (2018) [TV seriál]

Vzteklina
V kontextu naší současné   seriálové tvorby jde o   sympatický a zcela jistě i   nadprůměrný počin. Na   české poměry je to opravdu   dobrý více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.215/0.202