ohodnotit

Úhoři mají nabito

Další název:
Eel Squad
Rok:
2018
Délka:
101 minut
Premiéra v ČR:
21.2.2019

Komentáře k filmu Úhoři mají nabito

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 10
MildaX
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 2.7.2019
Mám z toho smíšené pocity.   Námět zajímavý, alen   provedeni se mi zdálo   nějaké nedotažené, z   počátku jsem se chvílemi   nudil u nadbytečných scén a   naopak mi jiné   "přibližovací"   scény které by lépe   vyjasnili motivace a povahu   některých postav spíše   zase chyběly. Takový   Trainspotting a Twin Town po   Česku. Herci fajn a Komárn   obzvlášť. Takže celkem   spíše spokojenost.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.4.2020
Je dobré, že pan Michálek a   spol. chtěli zkusit něco   jiného, na tom našem malém   filmovém plácku, ale moc to   nevyšlo. Není to ani akční   ani moc komedie, ani úplně   drama, spíš takhle buď to   měla být drsná   černohumorná jízda alá   Quentin Tarantino třeba i po   našem, nebo regulérní drama   o partě chlapíků co si   hraje na spešl jednotku URNA   a ukázat nějaké ty skupiny,   co zde podle BIS mají vznikat   atd. Není to ale ani jedno,   skáče se tam a zpět, řada   věcí není moc vysvětlena,   střih je při akci   nepřehledný a konec   vyznívá všelijak. Hezké   lokace a zajímaví herci   bohužel nezachránili ten   zbytek - 40%.
petrusmev
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 20.4.2020
Dva body za ukázku magorů,   jeden bod za Benešovy perly a   jeden bod za zastřelení   hajzla policií. Jinak na   komedii hodně velká nuda a   na výpověď hodně velká   blbina.
red.mann
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.7.2019
Plejáda výborných herců,   zkušený režisér a vzešel   z toho film na který se   snadno zapomene. Škoda,   potenciál to asi mělo, ale   není to ani vtipná komedie   ani napínavá kriminálka ani   dech beroucí drama.
Frolíček
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.4.2020
Velký špatný...
Občas se mi prostě stane,   že žehlím a jen na jediném   programu je něco, co jsem   neviděla. Občas se zadaří,   občas je to o výdrži,   někdy o přežití. Úhoře   jsem přežila.
Nechápu účel tohoto   díla, komedie to není, to   bych se alespoň zasmála,   tady si partička lůzrů   hraje na vojáčky a je to   jediná náplň jejich   smutných životů. A ten   nejpitomější všechno   vykecá a nejreálněji pak   funguje chlápek s ustřelenou   hlavou. Za něj desítka,   zbytek za jakés také s   herectví, i když rozumět co   herci mumlají byl také   výkon. Můj.
klasifikátor
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.4.2020
I mistr tesař se utne
Vladimír Michálek je   bezesporu schopný režisér   což dokazuje už víc než   čtvrtstoletí. Tentokrát se   mu to ale fatálně vymklo z   ruky a stvořil něco co si   ani netroufám pojmenovat.   Komentovat raději nebudu.   Druhá hvězda je za pár   náznaků dobrého herectví   ta třetí je nadbytečná   snad je za dosavadní   Michálkovu práci.
Fiktik
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 22.2.2019
Film mě svým protáhlým   dějem moc nezaujal. V kině   nás bylo osm, dva diváci   odešli v průběhu. Čekal   jsem víc.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 4.9.2019
Už jsem tedy zkousal   všechno, i ten hnus, když   jsou mladé holky potetované,   ale to v tomto filmu s tou   černou rtěnkou, to bylo   opravdu na blitíčko. To, že   film nemá souvislý děj   nevadí, ale některé úseky   se prostě nepovedly. A   některé pobavily. Nějak   zhruba po polovině se to   zvrtne úplně, když se ta   užvaněná kráva začne   stýkat s tím v nemocnici. Od   té doby to už jde jen s   kopce dolů. Kaisera nemusím,   ale tady to snad tahal jen on.   Za to má dvacku.
Máša13
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.1.2020
Tak
po dlouhé době film, který   jsem nedokázal dokoukat:-( K   šílenému námětu,   scénáři a prapodivnému   natočení se tentokrát   přidala i neschopnost hercům   vůbec rozumět a tak jsem to   po cca. 20 minutách vzdal...
m6k
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.1.2020
:-(
Tak pravda, četl jsem o tomto   filmu kritickou zmínku, ve   které recenzent tvrdil, že   se k filmu ani nemá smysl   vyjadřovat. Ovšem přeci jen   ho natočil Vladimír   Michálek, režisér tak   dobrých filmů, jako Amerika,   Dobré světlo, Je třeba   zabít sekala, (pravda je to   již dávno v minulém   století, v letech1994-98).   Ovšem ještě v roce 2008   režíroval film O rodičích   a dětech, který se mi hodně   líbil. Chtěl jsem tedy   "zkontrolovat‟ zdali to   není jen nějaká   recenzentova averze. Není.   Tentokrát mě ta touha   "mapovat‟ české filmy   dost bolela. Film je naprostý   blábol…, neuvěřitelně   blbej film, s totálně   pitomým scénářem, (jeho   autorem je sám režisér   společně s Petrem Pýchou).O   zastydlé partičce   jednodušších chlápků,   kteří si hrají na URNU,   (tedy Útvar Rychlého   Nasazení), a připletou se k   opravdovému přepadení   benzinové pumpy. Což je   nápad, ze kterého by se   možná dalo něco   zajímavého vytěžit,   rozhodně to ale není   případ tohoto filmu.   Nezachrání to ani slušné   herecké obsazení: Oldřich   Kaiser, oba Malý hadi   /Kryštof i Matěj/, Matěj   Ruppert, Jiří Lábus, mezi   ženskými rolemi zaujme   výrazná Anna Kameníková,   (v postavě   hipstersko-punk-gotické   magorky), což je mimochodem   dcera Jitky Asterové. Ovšem   film jako takový... kde nic   není, tam holt nic není…   :-(

.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih66741minih66741Pařba v Bangkoku (2011) 
The Hangover Part II n
minih26267minih26267Švejk v civilu (1927) 
Švejk v civilu n
minih156352minih156352Beyond Skyline (2017) 
Beyond Skyline n
minih111175minih11117596 hodin: Zúčtování (2015) 
Taken 3 n
minih60851minih60851Závrať (2009) 
Vertige n
minih56853minih56853O království z nudlí a štěstí bez konce (2009) [TV film] 
O království z nudlí a štěstí bez konce n
minih136335minih136335Čarodějnice (2015) 
The Witch n
minih48040minih48040Baader Meinhof Komplex (2008) 
Der Baader Meinhof Komplex n
minih169662minih169662Dva papežové (2019) 
The Two Popes n
minih63130minih63130Transformers 3 (2011) 
Transformers: Dark of the Moon n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

35.8 % (60)
6   - curil
2   - Pitryx
3   - Frolíček
3   - klasifikát
4   - FLA
1   - jmenuji.se
4   - petrusmev
4   - red.mann
6   - MildaX
4   - Zimmy871
4   - Kycky
1   - Jarda.ftr
2   - Máša13
7   - Scifista
1   - dederon
5   - m.king
6   - Radous11
1   - thefj
7   - Milicent
3   - pepatulen

TV Program

ČT1 - Vyprávěj (2009) [TV seriál]

10:35 - 11:30

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Rozluštěné tajemství Chufuovy ...

10:45 - 11:40

23 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

11:00 - 11:45

8 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Pobřeží snů (2001) [TV film]

10:20 - 12:25

48 minut již uběhlo
77 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 167993
Osobností: 664537
Fotografií: 658091
Plakátů: 316255
Obsahů a biografií: 154781

Poslední komentáře

Johnny English se vrací (2011)

Keď nepoznáš svojho premiéra

Johnny English se vrací
Lepšie ako jednotka. Dobré   bolo ten východný výcvik a   hlavne topka bola tá   naháňačka, ako ten   východný bojovník skákal   po lešeniach a více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 7 / 10

100 sladkých holek (2000)

Kaltečo

100 sladkých holek
Možno nápad bol dobrý, ale   prevedenie dosť desivé. V   podstate vďaka tým rádoby   filozofickým kecom typu muži   a ženy, by som to skôr z   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 2 / 10

Revue za šest korun (1985) [TV f...

Revue za šest korun
Hudební televizní film,   který má být asi komedií.   Paní Jitku Němcovou mám   rád jako člověka i jako   filmařského profesionála   ale tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Život Leonarda da Vinci (1971) [...

Život Leonarda da Vinci
Hodně povedená koprodukční   životopisná minisérie.   Velmi početný   italsko-španělský tým   tvůrců ve svém výpravném   eposu zachytil nejen více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Framom främsta linjen (2004)

Framom främsta linjen
Drsná realita války   tentokrát z Finska a to o   konfliktu, na který z oblasti   válečných filmů nejsme   zrovna zvyklí. Finsko je   napadeno více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení