ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Dlouhá bílá stopa

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 58.9% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.2.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.6.2011
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.9.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.3.2012
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.4.2009
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.6.2015
TerezaPu
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.11.2019
zsuzsanna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.11.2010
ladzis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.12.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih115779minih115779Vlci mezi nimi (1985) 
Les loups entre eux n
minih56806minih56806Román pro muže (2010) 
Román pro muže n
minih39075minih39075Poslední dny Pompejí (2003) [TV film] 
Pompeii: The Last Day n
minih4022minih4022Bílá tvář na Divokém západě (1952) 
n
minih150519minih150519Rozdílné světy (2015) 
Enas Allos Kosmos n
minih41590minih41590Malá ryba (2005) 
Little Fish n
minih155907minih155907Mimozemská invaze (2017) 
The Recall n
minih70181minih70181Já, já, já . . . a ti druzí (1966) 
Io, io, io... e gli altri n
minih145019minih145019Pustina (2016) [TV minisérie] 
Pustina n
minih66701minih66701Jsem číslo čtyři (2011) 
I Am Number Four n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

58.9 % (9)
3   - curil
6   - jarda53
3   - green-tea
10 - dederon
2   - jambroz58
5   - Pauleto
8   - TerezaPu
8   - zsuzsanna
8   - ladzis

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:15 - 04:45

75 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

ČT2 - Folklorní magazín

03:20 - 03:45

10 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:05 - 03:45

25 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

02:55 - 03:55

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 161998
Osobností: 655825
Fotografií: 623993
Plakátů: 299883
Obsahů a biografií: 148725

Poslední komentáře

Přísaha (2001)

Přísaha
Toto barevné zfilmování se   může líbit mládeži a   ještě k tomu s hvězdou   Nicholsonem, já zůstanu   věrný černo-bílému   formátu filmu Stalo více >

Autor: jarda53

Skippy (1967) [TV seriál]

kde najdu seriál Skippy

Skippy
Ahoj, ráda bych vnoučatům   tento seriál přehrála, mám   na něj krásné vzpomínky,   máte tip, kde ho stáhnout,   vidět? Díky! Hanča :)

Autor: hanca53

Tři chlapi a dáma (1989) [TV ins...

Tři chlapi a dáma
Ale jo, proč ne. Naštěstí   to bylo celé krátké, takže   to vlastně ani nestihlo   začít nudit.

20191222

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Past (2020) [TV film]

Zuzana Stivínová

Past
a její herecký výkon opět   zazářil;dá se směle   přirovnat k výkonu seriálu   HBO Pustina.Film je   odvážným počinem pro   režiséra a i pro více >

Autor: Stan.K. | Hodnocení: 10 / 10

Perder es cuestión de método (20...

Perder es cuestión de método
Kolumbijská kinematografie je   u nás vzácná a tak   prostřednictvím režiséra   Cabrery má divák možnost   podívat se na realitu   dnešní více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.361/0.325