ohodnotit

Hospoda [TV seriál]

Závěť (1996) - 1. díl

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
26 minut
„Do hospůdky tři schůdky - z hospody tři schody.“

Celkové hodnocení filmu Závěť

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.5% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.4.2014
MARi0
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.10.2013
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.5.2012
Rocky4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2013
kepsar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
10.11.2012
georgejiri
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.2.2017
K.I.T.T
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.2.2013
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.7.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4349minih4349Bludička (1977) 
Bludička n
minih33775minih33775Navštivte Prahu (1983) 
Navštivte Prahu n
minih32577minih32577Nebezpečný kód (2000) 
Takedown n
minih38113minih38113Normální (2003) 
Normal n
minih27188minih27188Vrána 3: Návrat (2000) 
The Crow: Salvation n
minih11543minih11543Lolita (1997) 
Lolita n
minih14673minih14673Obrazy starého sveta (1972) 
n
minih49247minih49247Pouhý sen (2001) 
Just a Dream n
minih31002minih31002Co horšího se může stát? (2001) 
What's Worst That Could Happen? n
minih150133minih150133Běženky a kapři (2016) 
Sharkansas Women's Prison Massacre n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.5 % (8)
8   - curil
2   - MARi0
6   - Jean-Paul
8   - Rocky4
10 - kepsar
10 - georgejiri
10 - K.I.T.T
8   - Pauleto

TV Program

ČT1 - Případy detektivní kanceláře O...

16:25 - 17:25

5 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

ČT2 - Neobyčejná mláďata

16:10 - 16:55

20 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

NOVA - Prázdniny pana Beana (2007)

15:55 - 17:40

35 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce

Prima - Čtyři vraždy stačí, drahoušku!...

14:20 - 16:45

130 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 161859
Osobností: 655599
Fotografií: 623383
Plakátů: 299604
Obsahů a biografií: 148584

Poslední komentáře

O princi, který měl smůlu (1989)...

O princi, který měl smůlu
Je možné, že Gajerová byla   tak krásná? Evidentně   ano!
I další obsazení tady   sedlo dokonale - ňouma   Šťastný, bratři Bruderovi,   více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 6 / 10

Blázni ve vězení (1980)

Blázni ve vězení
Tuhle komedii jsem kdysi   dávno viděl jako teenager v   kině a i po létech kdy jsem   si ji připomenul neztratila   skoro nic ze své   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

The Cottage (2008)

The Cottage
Marně vzpomínám, kdy jsem   se u splatteru naposledy   místy tak řehtal. Nevím.   Nu, zde je trochu vidět   inspirace u pana Jacksona.   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Otčím (2009)

Otčím
Herecké výkony otčíma a   nejstaršího syna naprosto   výborné, ale to je tak   všechno... Ano, bylo to   napínavé, to neříkám. Ale   proč, více >

Autor: Ramilie | Hodnocení: 4 / 10

Tanec s vlky (1990)

Tanec s vlky
Tady se nedá mnoho napsat.   Tohle je v podstatě dokonalý   film jakých není mnoho.   Strhující vyprávění   kterému se nedá vůbec nic   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.161/0.143