ohodnotit

Kamarádi [TV seriál]

Žánr:
Rok:
1969
Délka:
20 minut, 6 dílů
„Dobrodružství Gábiny, Válečka, Ferdy a Honzy v českém seriálu pro děti“

Komentáře k filmu Kamarádi

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 8
davidek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.12.2007
Myslím, že to běželo vždy   o víkendu a vím, že jsem   se na to vždycky těšil. To   byl aspoň seriál. Ne jako   ordinace nebo místo nahoře a   mohl bych jmenovat hodně   dlouho. Je příliš moc   špatných českých   seriálů. Kvalita podlehla   kvantitě.
Gruberova
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.7.2015
TV seriál Kamarádi z r.1969   i z r.1973 hodnotím jako   jedny z našich skvělých TV   seriálů. Vynikla zde   především postava   Válečka, kterou ztvárnil   herec Marek Eben a Honzy,   zahranou Antonínem   Navrátilem.
green-tea
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.6.2009
"Kolik je vlastně   hodin??? Akorát dost na   pořádnej výprask!"   :-)) Tenhle seriálek se mi   jako holce moc líbil -   zvláště ta první série,   kdy byli všichni ještě   malí. Příjemné skloubení   úsměvných příhod dětské   partičky, nádherných   pohledů na pražské   dominanty i zapadlá zákoutí   malostranských dvorků a   uliček a hezké´ústřední   melodie.
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.9.2012
Krásné dobrodružství skvělé party
Výborný seriál o   obyčejných a přesto   neobyčejných   dobrodružstvích party tří   kluků a jedné holky. To že   je natočený černobíle mu   dodává kouzlo. Hudba k   seriálu je skvělá,   skotačivá, výborně   připomíná pocit dětství,   čas her a malin nezralých.   Mam na seiál hezkou   vzpomínku a sotva se rozezní   seriálová hudební melodie,   zas jsem aspoň na chvilku   klukem, co si rád hraje.I   nyní se rád na seriál   mrknu, když běží v   televizi.

Vřele doporučuji ke   zhlédnutí i dnešním   dětem, uvidí příběhy   party ze Staré Prahy...

Dětství,   dobrodružství, každé je   jiné a přesto podobné -
Jak jsem tehdá chodily na   lusky..., koupali se nahatí v   řece... Jó to byly časy :-)
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.7.2009
Tak tento pěkný český   seriálek se mi,co by klukovi   vždycky líbil.Jen škoda,že   je černobílý a tak si   myslím,že dnešní mládež   už tak nezaujme jako nás.
payo1555
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.9.2013
Na Kamarády , první díly,   vzpomínám rád. Ta parta   kamarádů se prohání po   Praze a objevují pro mě   neznámá místa.A pak   všichni bydlí tak nějak   obyčejně a ve starých   domech,třeba ten mandl a nebo   řeznictví, to je dobovka   !Neleze zapomenout na   Válečka Marka Ebena. Ty   první díly mají své kouzlo   i dnes. Pokračování silně   kulhá.
vendy13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.3.2010
Souhlasím s   ostatními:Seriál je   nádherný,jednoduchý,dětsk?   ?,myslím,že nemám co mu   vyčíst.Někomu tento seriál   připadá jako seriál o   ničem,ale tady jde o   přátelství a líbilo se   mi,že mezi sebe ti 3 kluci   :Váleček,Honza a Ferda   přibrali ještě dívku   Gábinu.
Co se týče   dílů,tak nejvíc se mi   líbil ten poslední,kdy   kamarádi jdou bruslit a   chytí zloděje,který ukradl   peněženku.
Moc hezké   vidět malého Marka   Ebena,nebo Antonína   Navrátila :o) Staré časy se   už nevrátí,ale tento   seriál nám je bude stále   připomínat.
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.3.2011
Být členem takové party by   určitě chtěl každý, v   dětství jsem seriál taky   docela bral, dnes už mi to   nic moc neříká. Možná i   bohužel...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih42031minih42031Kobra 11 (1996) [TV seriál] 
Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei n
minih46242minih46242Spálené vzpomínky (2007) 
Things We Lost in the Fire n
minih9837minih9837Kabinet dr. Caligariho (1920) 
Das Cabinet des Dr. Caligari n
minih23842minih23842Zkouška pilota Pirxe (1978) 
Test pilota Pirxa n
minih20619minih20619Tankový prapor (1991) 
Tankový prapor n
minih44879minih44879Pan Včelka (2007) 
Bee Movie n
minih17724minih17724Rasputin (1996) [TV film] 
Rasputin: Dark Servant of Destiny n
minih18350minih18350S tebou mě baví svět (1983) 
S tebou mě baví svět n
minih46479minih46479Mamzelle Nitouche (1977) [TV inscenace] 
n
minih22838minih22838Vražda v hotelu Excelsior (1971) 
Vražda v hotelu Excelsior n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Kamarádi (1973) [TV seriál]

 Kamarádi (1973) [TV seriál]
Kamarádi n
 
Žánr: dobrodružný / rodinný
Země: Československo
Režie: Vlasta Janečková

(pokračování)

Hodnocení filmu

79.2 % (119)
3   - SvoKar
10 - argenson
8   - curil
7   - jarda53
8   - clara.bow
9   - green-tea
8   - Angelika28
8   - hvezdyn
9   - Frolíček
7   - Hugin
8   - M.A.G.
9   - jmenuji.se
8   - LiborF
8   - ajaajena
7   - PROCESOR
8   - Petra.Barb
6   - LenC2
7   - Bara.40
8   - Serpentina
9   - beneva

TV Program

ČT1 - Gustav Brom Big Band

00:20 - 01:20

38 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Generál Patton

00:55 - 01:40

3 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

NOVA - Vzorec pro vraždu (2002)

23:25 - 01:45

93 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Pobřežní hlídka (2017)

23:30 - 01:55

88 minut již uběhlo
57 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166328
Osobností: 661018
Fotografií: 645980
Plakátů: 310953
Obsahů a biografií: 152983

Poslední komentáře

Dračí princ (2015)

Dračí princ
Pomalu plynoucí fantasy   pohádka se zajímavou   stylizací a slušnými   efekty. Knížecí dcera   hezká, žádné ufňukané   ořezávátko, "drak" mne více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Cats (2019)

Cats
Měla jsem trochu obavu   vrhnout se na Cats, které   jako jeden z mála muzikálů   nemám naposlouchané,   zvláště po tom, co si na   nich smlsl více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

Studená válka (2018)

Studená válka
Moc dobrý a poučný film   oscarového režiséra   Pawlikowskiho. Má to náboj a   přesně nadávkovanou míru   syrovosti ale přece jen se   trochu více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Vražedný tanec (1990)

Vražedný tanec
Umírají tanečníci z   taneční školy, inspektor   hledá důkazy proti Wolfovi,   které k němu vedou, divák   si je jistý, že ten Delon   vraždí více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 4 / 10

23 (2007)

23
Na tomto filmu se v plné   nahotě ukázalo, že   uctívaný Jim Carrey je   mizerný herec. Jeho pokus o   "seriozní" dramatickou roli   je víc než více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.1/0.083