ohodnotit

Křeček v noční košili [TV seriál]

Další název:
Škrečok v nočnej košeli (SK)
Žánr:
Rok:
1987
Délka:
44 minut, 6 x 44 min.
„Co zažil Kája v pradědečkově noční košili...“

Komentáře k filmu Křeček v noční košili

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 9
Myshitchka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.10.2005
Včera jsem viděla první   díl a byla sem tááákhle   malinká. Ve svý době sem   ten seriál milovala a včera   jsem zjistila, že má pořád   to kouzlo. Jsem nadšená, že   to znova dáávaj....
payo1555
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.11.2013
Prima seriál. Nejvíce se mi   líbí, jak ti kluci   ovládají pana Křečka. A   nebo ty snové návštěvy u   pradědečka, kdy obrátí   celou školu vzhůru   nohama.Tady musím vzpomenout   na skvělého ředitele školy   pana Kopřivy,ten hraje tyto   postavičky na pokraji   hysterie přímo skvostně.   Křeček se dá vidět a   příjemně se u něho   pobavit.
davidek
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2008
Nádherná pohádka která   hraničí se sci-fi. Škoda,   že to v normálním životě   tak nefunguje. To bychom byli   už daleko . . . . .
rudyzzr
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.1.2010
Opet originalni namet a   zpracovani.Hlasky typu   "pozor na pijavky",   nebo "babicko,kam jste   dala kleste" pri zapasu s   krokodylem proste nemaji   chybu..:)
Petra.Barbie
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.5.2008
Relativně dobrý seriál pro mládež...
...jak už tu bylo řečeno,   je slabší nežli třeba   Arabela, ale koukatelný   stále. I když jsou zde prvky   sci-fi, přesto je jich zde v   úměrné míře a není to   hlavně klasické sci-fi s   ufony a jinými příšerkami   trapného vzeření. Jednou za   čas se prostě dá vidět. A   malý dotaz na návštěvníky   fdb - víte něco o Ondřeji   Regazzovi či Monice   Effenbergerové? Jejich   výkony v rolích Radima a   Alice byly fajn, ale po nich   jako by se slehla zem...
green-tea
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.2.2011
Tenhle seriál jsem viděla   už jako dospělá, a tak jsem   si říkala, že se mi moc   nelíbí možná proto, že   už na něj nedokážu koukat   dětskýma očima... Jenže on   nezaujal ani moje syny, takže   chyba asi bude někde jinde -   stručně řečeno, proti   např. podobně ladědým   "Návštěvníkům"   (Expedice Adam 84) je   "Křeček" prostě   slabota.
MARi0
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.5.2010
Křeček v noční košili
Ne moc extra dobrý seriál.   Nejhorší jsou hlavní   hrdinové, kterým prostě   chybí elán, všechno hned   vzdávají, jsou   pesimističtí a jako děcko   jsem se s nimi nedokázal   ztotožnit. Kdo je ale   výborný je Vladyka jako   Radimův dědeček. Ty snové   scény jsou také to jediné,   co vidím velmi kladně,   protože tyto scénky aspoň   sršeli vtipem. Ze starších   seriálů mnohem více   doporučuji Létajícího   Čestmíra, nebo Arabelu.
Rene1
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 29.2.2008
Fantazie tvůrců je v tomto   seriálu obdivuhodná, je to   však přece jen slabší než   Arabela či jiné Vorlíčkovy   filmy.
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.4.2011
Jako dítě jsem tohle měl   docela rád. Být tak malý   (dodnes jsem moc nenarostl:),   že bych se vešel do něčí   hlavy a mohl ho ovládat...   ale časem jsem bohužel i z   tohohle vyrostl, dnes by mě   pobavil jen L. Kopřiva coby   hysterický ředitel, a to je   málo.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih43072minih43072Koření života (2007) 
No Reservations n
minih27759minih27759Simon Birch (1998) 
Simon Birch n
minih5548minih5548Černý přízrak (1986) 
The Wraith n
minih16612minih16612Poslední skaut (1991) 
The Last Boy Scout n
minih36680minih36680Duše jako kaviár (2003) 
Duše jako kaviár n
minih24571minih24571Sázka na třináctku (1977) 
n
minih21567minih21567U pokladny stál (1939) 
U pokladny stál n
minih15467minih15467Partie krásného dragouna (1970) 
n
minih32946minih32946Vlak dětství a naděje (1985) [TV minisérie] 
Vlak dětství a naděje n
minih29509minih29509Zoolander (2001) 
Zoolander n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.6 % (180)
3   - SvoKar
7   - argenson
8   - curil
7   - jarda53
7   - clara.bow
5   - green-tea
8   - veverka-zr
5   - Angelika28
5   - MARi0
7   - Frolíček
8   - ajaajena
7   - Prasoid
8   - PROCESOR
7   - Petra.Barb
8   - Lienocka22
6   - ignac1
6   - PORTER
7   - Serpentina
8   - miklus
7   - vojtam

TV Program

ČT1 - Sváteční slovo Daniela Rause

05:20 - 05:30

0 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Kvarteto

05:00 - 05:30

20 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - nevysílá se

Prima - nevysílá se

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 162093
Osobností: 655910
Fotografií: 624250
Plakátů: 300033
Obsahů a biografií: 148825

Poslední komentáře

Johnny English (2003)

Johnny English
Komediální talent Rowana   Atkinsona byl plně   prezentován převážně v   televizi, kde je z jeho tvorby   nejznámější především   pan Bean. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Jeruzalém: Brána do pekel (2015)

Jeruzalém: Brána do pekel
Další hororový přírůstek   ve stylu Found Footage a opět   v plné parádě, tentokrát s   překvapením od izraelských   tvůrců. Dějová šablona je více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Volavka 2 (2003)

Volavka 2
Snímek slouží jako prequel,   který byl po úspěchu   předchozího snímku vyroben   dosti rychle. Vlivem toho ve   výsledku postrádá stejně   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Odříznuto (2018)

Odříznuto
Temná a napínavá filmová   adaptace bestselleru z roku   2012 autora Sebastiána   Fitzeka, který napsal   společně s právníkem   Michaelem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

The Circle (2017)

The Circle
Technologie očividně   poslední dobou nezná   hranice, naštěstí se tomu   stále ještě bráním. Nebo   se o to snažím.
Tady je   jasně ukázané, více >

Autor: M.A.G. | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.051/0.038