ohodnotit

Místo zločinu Ostrava [TV seriál]

Rituál (2020) - 7. díl

Žánr:
Rok:
2020
Délka:
62 minut
„Věštění budoucnosti je riziková činnost.“

Celkové hodnocení filmu Rituál

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (7 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.2.2020
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.2.2020
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.2.2020
tomas.sulc.754
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.4.2020
pepatulen
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.2.2020
Kino.FDb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.3.2020
Chroust-Sparta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.2.2020

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih53043minih53043Hraběnka (2009) 
La comtesse n
minih12322minih12322Město mé naděje (1978) 
n
minih92467minih92467Farma (2012) [TV pořad] 
Farma n
minih53824minih53824Starej (1977) [TV seriál] 
Der Alte n
minih38774minih38774Jeho fotr, to je lotr! (2004) 
Meet the Fockers n
minih11691minih11691Bílá mušle (1964) 
Lütt Matten und die weisse Muschel n
minih32597minih32597Showtime (2002) 
Showtime n
minih45451minih45451Hokej je hra (1978) 
Hokej je hra n
minih72175minih72175Toreador (2008) 
Manolete n
minih75881minih75881Laskavý dotek (2010) [TV film] 
The Client List n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 % (7)
4   - curil
6   - FLA
5   - Kycky
8   - tomas.sulc
8   - pepatulen
6   - Kino.FDb
8   - Chroust-Sp

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

4 minut již uběhlo
86 minut zbývá do konce

ČT2 - Na ptačích křídlech kolem svět...

12:00 - 12:50

34 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:35

34 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Prima - Příběhy o lásce: Cesta za štěs...

10:40 - 12:40

114 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165313
Osobností: 660029
Fotografií: 638456
Plakátů: 307508
Obsahů a biografií: 151537

Poslední komentáře

Podivné dědictví (1972)

Podivné dědictví
Popravdě je tenhle   koprodukční film dosti   povedená westernová parodie.   Terence Hill je doslova "k   sežrání" a i ostatní herci   (přiznám více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Psí život (1997) [TV seriál]

Psí život
Francouzská animovaná série   pro děti vytvořená a   režírovaná Pichou, známou   belgickou karikaturistou,   která pro dospělé   připravila více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

Birds of Prey (Podivuhodná promě...

Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn)
Dvacet minut prostoru v rámci   nějakého batman super   hrdinského filmu klidně, ale   na celý film toho je málo,   choreografie akčních scén   po chvíli nudí. Škoda,   čekal jsem víc.

Autor: MildaX | Hodnocení: 5 / 10

Věc: Počátek (2011)

Neurazi ani nenadchne

Věc: Počátek
No, co napsat. efekty jsou   super, ovsem atmosfera k   nicemu, zadny napeti jako v   puvodnim dile, navic dalsi   film, kterej resi emancipaci a více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 7 / 10

Apollo 18 (2011)

Co o tom

Apollo 18
filmu říci?
Oč je úvodní   část zdlouhavější a   těžkopádnější, o to je   zbytek rozklepanější a   nekvalitnější. Také to   všelijaké vrzání, více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.375/0.358