ohodnotit

Okna vesmíru dokořán [TV seriál]

Okná vesmíru dokorán

Rok:
1981
Délka:
900 minut, (32 částí) 20 - 35 min
„Legendární cyklus astronoma Jiřího Grygara.“

Celkové hodnocení filmu Okna vesmíru dokořán

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 91.5% (13 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.8.2010
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.8.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.4.2019
Jarda.ftr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.8.2010
ras84
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.10.2016
Manučao
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.4.2018
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.5.2011
wrangler
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.12.2017
flogger
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.1.2015
louie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.6.2014
vesmirny
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.9.2018
poks
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.9.2018
roburr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.1.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih140984minih140984Desierto (2015) 
Desierto n
minih96611minih96611Pan účetní se nevzdává (1990) 
Fantozzi alla riscossa n
minih75518minih75518Shattered Mind (1996) [TV film] 
Shattered Mind n
minih127360minih127360Po krk v odpadcích (2012) [TV pořad] 
Britain's Biggest Hoarders n
minih49355minih49355Lokomotiva Tomáš (1984) [TV seriál] 
Thomas the Tank Engine & Friends n
minih151189minih151189Holky na tahu (2017) 
Rough Night n
minih50269minih50269Dvojčata (2008) 
Reflections n
minih28190minih28190Bomba kšeft (2002) 
Welcome to Collinwood n
minih143154minih143154Mstitel bezpráví 3 (2015) 
Bad Ass 3 n
minih92267minih92267Maniak (2012) [2k digital] 
Maniac n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

91.5 % (13)
8   - green-tea
9   - jmenuji.se
9   - Kycky
9   - Jarda.ftr
10 - ras84
9   - Manučao
9   - miroslav22
9   - wrangler
9   - flogger
10 - louie
10 - vesmirny
8   - poks
10 - roburr
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165317
Osobností: 660035
Fotografií: 638487
Plakátů: 307527
Obsahů a biografií: 151543

Poslední komentáře

Strojvůdce (2008)

Strojvůdce
Vlak na uzavřené koleji a   nikým neovládaný je další   "Runaway Train", když si   vypůjčíme klasiku od   Andreje Končalovského   (1985). více >

Autor: curil | Hodnocení: 3 / 10

Mechanický muž (1921)

Mechanický muž
Dobré i jako sci-fi i jako   komedie. Je těžké pochopit   z fragmentů děj, ale zase   tak složité to není. Robot   měl asi vyvolat hrůzu. No, v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Luč smerti (1925)

Luč  smerti
On se v tom filmu děj nějak   rozpadl na více částí,   takže jsem v tom byl dost   zamotaný. Navíc mne   přestalo bavit luštit ty   klikyháky více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Podivné dědictví (1972)

Podivné dědictví
Popravdě je tenhle   koprodukční film dosti   povedená westernová parodie.   Terence Hill je doslova "k   sežrání" a i ostatní herci   (přiznám více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Psí život (1997) [TV seriál]

Psí život
Francouzská animovaná série   pro děti vytvořená a   režírovaná Pichou, známou   belgickou karikaturistou,   která pro dospělé   připravila více >

Autor: rimeon | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.218/0.203