ohodnotit

Ovečka Shaun [TV seriál]

Shaun the Sheep

Další název:
Veselá farma; Na Veselej farme
Rok:
2007
Délka:
7 minut, 102 dílů
„Shaun rozhodně nejde se stádem...“

Komentáře k filmu Ovečka Shaun

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 11
PORTER
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.1.2013
Tak na tyto příběhy se   nechá koukat pořád   dokola.Naprosto skvěle   udělané,pokaždé jiný   příběh s novými   nápady.Loutky jsou   jednoduché a přitom   výborně zpracované a když   v nějakém příběhu   přibude nová postava tak je   to jenom k lepšímu.
Omnibus
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.11.2012
Za ty dva roky na mateřské   se mi samozřejmě v hlavě   zabydlela celá školka   postaviček. Od kocoura   Vavřince, přes Tipa a Ťapa   až po Vepříka a Kůzle.   Krtečka netřeba zmiňovat,   toho mají rádi například   až v Japonsku. Ale z DVD na   mě a mrňouska vykoukly i   nové, přespolní   postavičky. A mezi nimi si   vydobyla čestné místo   mazaná ovečka Shaun. Té   zdatně sekundují   „přísný“ ovčácký pes   Bitzer a nešikovný farmář,   který žije single. Ten se   snaží nějak zvládat   farmaření i domácí práce,   což je nadlidský úkol   zejména proto, že mu ho   ovečky v čele se Shaun   neustále úspěšně   nabourávají. Ale nejen ony -   kopýtka k dílu přikládají   i tři zlomyslná   prasátka.Tedy kopýtka -   vlastně paznehty :-)
Ve stádě ovcí nalezneme   i několik výrazných postav,   vyzdvihněme zejména tlustou   Shirley, která jen potvrzuje,   že úsloví „není malých   rolí“ platí i pro ovečky   :-)
Oblíbená scéna   mého syna: pejsek Bitzer   opravuje rádio pod proudem,   dostane pecku a v opravě   pokračuje ve stylu „když   ti něco nejde, použij   větší kladivo!“
Moje oblíbená scéna: na   sousední farmu přijede na   návštěvu fešná fenka a s   Bitzerem se čumáčkují.   Ale jak už to v životě   chodí, fenka odfrčí pryč a   Bitzer zůstane sám.   Naštěstí má aspoň   kamarádku Shaun ;-)
martas_v
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.12.2009
Kvalitní, vtipný kreslený   seriál a (ne)jenom pro děti.   Každá epizoda je vtipná,   pokaždé uvidíte nové   vtipy.
efCZa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.5.2010
Velmi vtipné epizody trošku   zmatené, ale hlavně hodně   velké neplechy - ovečky   Shaun. Kvalitní animace jde v   ruku v ruce s jednoduchým,   ale hodně vtipným,   úsměvným...a ano, také   poučným příběhem.
jmenuji.se.libor
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.12.2013
Nejen čersvé mléko, ale i smích z farmy
U nás doma se vždy   zasmějem, když vidíme, co   zas malá shaun bude   vyvádět, spravovat, dělat,   kutit a jak bude zachraňovat   svého pána před maléry. To   co vyvádí ovečka svému   pánovi a osazenstvu farmy, to   je tak neuvěřitelně pestrý   gejzír nápadů, které   čiší z dílny tvůrců, že   by to nenapadlo ani Barona   Prášila, jaká   dobrodružství Shaun   zažívá. Ale napadá to   tvůrce seriálu a je dobře,   že napadá, neboť   přinášejí smích a radost,   pohodu do domácností celého   světa, a to není zrovna   málo. :-)
Chrustyn
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.7.2009
Geniální zábava pro malé i   velké. Ikdyž je kvalita   dílů stagnující jedná se   o výbornou a nápaditou   zábavu zábavu, u které se   člověk od plic zasměje.   Stupidita ovcí zde byla   vyvedená do extrémně   zábavné míry a jen pouhý   pohled na ně vyvolává salvy   smíchu. Navíc jako obrovské   plus považuji fakt, že se   zde nemluví a vše se   vyjadřuje různými zvuky   (převážně bečením:)).
Henry123
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2009
Tvůrci Wallace & Gromita   se ve volném čase nudili. A   je to dobře, protože právě   nuda je donutila natočit   tento svkělí seriál, ve   kterém účinkuje člověk,   pes s píšťalkou a ovečky,   které jsou všechny krásně   kulaté, kromě Shaun. S   takovými hrdiny se dá   vymyslet spoustu zápletek a   tvůrci je doslova ždímají   až do posledního a celkově   je seriál opravdu zajímavý.   Snažím se jej sledovat   pravidelně, škoda, že to   tak nestíhám...
Hasky
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.6.2010
Tak tenhle seriál je   pecka!!!! se synem na to   koukáme a moc   pěkný,vtipný.Dobrej nápad   jak zabavit děcka
callaghan
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.9.2010
Nic proti pohádkám a už vůbec nic proti večerníčků
Je jasné, že člověk musí   všechno hodnotit s odstupem,   když už je starší, ale   mám pocit, že tohle by mě   nijak nechytlo ani jako   malýho kluka. Jako dospělce   teda rozhodně ne.
261972
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.8.2011
Animace je sice hezká, ale to   je asi vše, co je na tomto   seriálu dobré. Jelikož je   to pro malé děti, nemůžu   tomu dát víc jak jednu   hvězdičku
Krikri
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 17.12.2017
Český národ definitivně   ztratil veškerou soudnost i   kulturní úroveň! Dlouho mi   bylo záhadou, proč tahle   infantilní a ničím   nezajímavá pohádka je u   českých diváků (a to i   dospělých!) tolik   populární, až mi to   konečně docvaklo! Češi   jsou národem poslušných   stádovitých ovcí a s   hlavní postavou této   blbůstky se nejspíš   zosobňují, jinak si to   opravdu nedovedu vysvětlit.   Navíc je fakt, že TV stanice   a vydavatelé DVD zásadně   ušetří, neboť nemusejí   pořizovat dabing. Nicméně,   mě tato komerční němá, v   TV věčně protáčená   imbecilita neoslovila ani v   nejmenším, tudíž opět   půjdu proti davu a hrdě   uděluji nejnižší možné   hodnocení.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih27779minih27779Ospalá díra (1999) 
Sleepy Hollow n
minih14433minih14433Noční můra v Elm Street (1984) 
A Nightmare on Elm Street n
minih38613minih38613Hvězdná pěchota 2 (2004) [TV film] 
Starship Troopers 2: Hero Of The Federation n
minih34746minih34746Zrůda (2003) 
Monster n
minih45456minih45456Zpráva o medvědech (1983) 
Zpráva o medvědech n
minih39455minih39455Auta (2005) 
Cars n
minih66733minih66733Paul (2011) 
Paul n
minih153971minih1539717 životů (2017) 
Seven Sisters n
minih26537minih26537Kult hákového kříže (1998) 
American history X n
minih99944minih99944Zataženo, občas trakaře 2 (2013) 
Cloudy with a Chance of Meatballs 2 n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Kamarád Timmy (2009) [TV seriál]

 Kamarád Timmy (2009) [TV seriál]
Kamarád Timmy n
Timmy time
Žánr: animovaný / rodinný
Země: Velká Británie
Režie: Liz Whitaker, Jackie Cockle

(spin-off)

Hodnocení filmu

81.8 % (104)
10 - curil
7   - veverka-zr
9   - efCZa
9   - jmenuji.se
9   - Prasoid
1   - 261972
9   - Chrustyn
10 - PORTER
5   - Serpentina
1   - Krikri
9   - Robinson
10 - rimeon
9   - jonny.net
10 - collen
10 - Omnibus
10 - Faye
10 - cerfik
5   - Jarda.ftr
6   - fred.appl
9   - orlro
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 167929
Osobností: 664480
Fotografií: 657701
Plakátů: 316130
Obsahů a biografií: 154733

Poslední komentáře

Taxi 121 (2016)

ztráta času

Taxi 121
Tak tohle je naprostá   katastrofa, se skutečností   to nemá nic společného.   Hlavní hrdina měl několik   příležitostí se vraha   zbavit ale více >

Autor: MichalR | Hodnocení: 2 / 10

U mě dobrý (2008)

U mě dobrý
Možná bych dal o hvězdu   víc nebýt tenhle film   označený jako komedie. Na   druhou stranu to ale mohlo   dopadnout i podstatně hůř.   Tenhle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Lída Baarová (2016)

Lída Baarová
Pokusím se zapomenout na   svůj velmi vyhraněný   osobní názor na hlavní   postavu a vyjádřit pouze   dojem z filmu jako takového i   když to více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Lon McQ (1974)

Lon McQ
Poněkud slabší thriller z   počátku 70. let se   stárnoucí hvězdou   westernových snímků Johnem   Waynem v hlavní roli   inteligentního více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Greyhound: Bitva o Atlantik (202...

Greyhound: Bitva o Atlantik
Slušný válečný film   inspirovaný skutečnými   událostmi. Nevím jak to je   přesné, ale film myslím   nelže v tom, že to musela   být mela. více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení