ohodnotit

Postel s nebesy [TV seriál]

Žánr:
Rok:
1980
Délka:
65 minut, 65x 4 díly
„Televizní adaptace stejnojmenného románu Karla Houby, zachycující osudy jednotlivců i společnosti v období od roku 1938 do konce války.“

Celkové hodnocení filmu Postel s nebesy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.3% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.10.2010
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.11.2010
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.6.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.10.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
13.8.2012
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.11.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.10.2010
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42457minih42457A máte nás holky v hrsti (1980) [TV hra] 
A máte nás holky v hrsti n
minih63341minih63341Čtyři chlapci jedné noci (2009) [TV film] 
4 garçons dans la nuit n
minih17813minih17813Revizor (1933) 
Revizor n
minih49914minih49914Slečna Marplová: Není kouře bez ohýnku (2006) [TV film] 
Marple: The Moving Finger n
minih34022minih34022Moje tlustá řecká svatba (2002) 
My Big Fat Greek Wedding n
minih7448minih7448Evžen mezi námi (1981) 
n
minih3240minih3240Armádní dvojčata (1937) 
n
minih18880minih18880Sissi (1955) 
Sissi n
minih4922minih4922Candyman (1992) 
Candyman n
minih24710minih24710Svatej z Krejcárku (1969) 
Svatej z Krejcárku n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.3 % (8)
7   - jarda53
8   - hvezdyn
7   - Serpentina
8   - satyr
5   - nick4
7   - zepo
7   - rosta12
8   - tvo

TV Program

ČT1 - Případy detektiva Murdocha (20...

22:15 - 23:00

17 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Po Hitlerovi

21:55 - 22:45

37 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Smrtonosná zbraň (2016) [TV se...

22:15 - 23:05

17 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

Prima - 7 pádů Honzy Dědka (2012) [TV ...

21:35 - 22:35

57 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165304
Osobností: 660025
Fotografií: 638406
Plakátů: 307485
Obsahů a biografií: 151527

Poslední komentáře

Šumná města (1999) [TV cyklus]

Šumná města
Originálně pojatý cyklus   dokumentů o architektuře,   který se po všech   stránkách povedl. David   Vávra svým zasvěceným a   zároveň i více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Od Dněpru k Odře (2010) [TV film...

Od Dněpru k Odře
Škoda, že se díl seriálu   nevěnuje více situaci při   Varšavském povstání,   které vypuklo 1. srpna 1944.   Sovětská armáda čekala za   řekou, více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Vetřelec 3 (1992)

Vetřelec 3
Poté, co Ripleyová zabije   královnu, je spolu s Newt   vyzvednuta Bishopem a   zachráněna z bortící se   kolonizační stanice na   LV-426, za více >

Autor: charlie1612 | Hodnocení: 8 / 10

Bezstarostná jízda (1969)

Bezstarostná jízda
Road movie obecně nejsou   zrovna moje gusto ale tahle je   určitě nejslavnější a asi   i jedna z nejlepších. Fakt   je, že obsahově dokonale   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Nevesta hôľ (1971)

Nevesta hôľ
Prazvlážtny mix, v ktorom   skoro nič nesedí, ani obraz,   ani hudba, ani príbeh, ani   postavy. Divím sa Pántikovi   i Ťapákovi, že sa na niečo více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.608/0.59