ohodnotit

Sanitka [TV seriál]

Sanitka: Díl druhý (1984) - 2. díl

Žánr:
Rok:
1984
Délka:
60 minut
„První případ doktora Jandery je tragický, ne vždy je totiž možné pomoci. Posádky vozů první pomoci vyjíždějí tam, odkud se ozývá naléhavé volání. Oblíbený seriál z prostředí pražské Záchranné služby.“

Celkové hodnocení filmu Sanitka: Díl druhý

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.8.2017
Angelika2808
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.8.2017
New
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.7.2013
Rocky4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.1.2014
Krupe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.6.2016
zaluzar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.6.2016
Pauleto
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.6.2016
Pupik.62
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.8.2017
palusny25
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.7.2016
TomasS1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.8.2017

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih64256minih64256Rozumné řešení (2009) 
Det enda rationella n
minih35810minih35810Agent z Hong Kongu (2001) 
Dak miu mai shing n
minih19891minih19891Super Mario Bros. (1993) 
Super Mario Bros. n
minih46997minih46997Ostrov pokladů (2007/1) 
L'île au(x) trésor(s) n
minih3979minih3979Bídníci dvacátého století (1995) 
Les Misérables n
minih71421minih71421Catherine (1969) 
Catherine, il suffit d'un aimer n
minih35879minih35879Hřbitov pro cizince (1991) [TV inscenace] 
Hřbitov pro cizince n
minih54605minih54605Bude naše (2007) 
One of Our Own n
minih35918minih35918Obyčejná koňská historie (1990) [TV seriál] 
Obyčejná koňská historie n
minih38866minih38866Přiznání policejního komisaře prokurátorovi republiky (1971) 
Confessione di un commissario di polizia al procuratore della repubblica n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83 % (10)
6   - curil
6   - Angelika28
8   - New
9   - Rocky4
9   - Krupe
8   - zaluzar
8   - Pauleto
9   - Pupik.62
10 - palusny25
10 - TomasS1

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:56

54 minut již uběhlo
2 minut zbývá do konce

ČT2 - --

19:50 - 20:00

4 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

24 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Prima - HLAVNÍ ZPRÁVY

18:55 - 19:55

59 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 165537
Osobností: 660236
Fotografií: 639605
Plakátů: 308186
Obsahů a biografií: 151834

Poslední komentáře

Blízká setkání třetího druhu (19...

Blízká setkání třetího druhu
Právě sleduji tenhle film v   televizi a vzpomínám na   mládí. Byl jsem na něm v   kině a ten 70 zážitek na   mě tehdy opravdu hodnë   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 10 / 10

Brewsterovy milióny (1985)

Brewsterovy milióny
Povedená komedie režiséra   Waltera Hilla. Richard Pryor   je i bez svého parťáka Gene   Wildera výborný a pozadu   nezůstává ani John Candy,   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

O rybáři a rybce (1986) [TV insc...

O rybáři a rybce
Tak na rozdíl od ostatních   se mi to moc nelíbilo.   Zdlouhavé a zprasené   přepracování originálu. Je   jedno zda máme na mysli   Puškina či více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

O princezně, která pořád vařila ...

O princezně, která pořád vařila
Veselá pohádka k nedělnímu   dopoledni pro celou rodinu.   Zvláště děti by mohla   pobavit. Vhodné pro celou   rodinu.  
 

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Neviditelný muž (1933)

Neviditelný muž
Zde je třeba smeknout pře   filmovými triky, a to   hodně hluboko. Ten konec měl   být zpracován lépe. Skoro   celý film je na co koukat.   Děj je svižný a občas je i   trocha legrace.  
 
 

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.279/0.263