NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
Zásady ochrany osobních údajů

1. Registrací na portále poskytují všichni uživatelé společnosti HyperMedia, a.s., se sídlem Doudlebská 1699/5 140 00 Praha 4, IČ: 272 517 48, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 15249 v pozici správce (dále jen „Společnost“ nebo „Správce“) své osobní údaje k jejich zpracování v souladu s Nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 obecným nařízením o ochraně osobních údajů (dále „GDPR“).


2. Uživatelé - fyzické osoby jsou tzv. subjekty údajů (dále jen „uživatelé“ nebo „subjekty údajů“).


3. Zpracováním osobních údajů se rozumí jakákoliv operace nebo soubor operací s osobními údaji nebo soubory osobních údajů, který je prováděn pomocí či bez pomoci automatizovaných postupů, jako je např. shromáždění, zaznamenání, uspořádání, strukturování, uložení, přizpůsobení nebo pozměnění, vyhledání, nahlédnutí, použití, zpřístupnění přenosem, šíření nebo jakékoliv jiné zpřístupnění, seřazení či zkombinování, omezení, výmaz nebo zničení.


4. Společnost zpracovává osobní údaje uživatelů, a to konkrétně jména, příjmení, telefonní čísla, adresy elektronické pošty, IP adresy, facebook ID.


5. Právním titulem zpracování osobních údajů uživatelů je souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. a) GDPR), který je poskytován uživateli při registraci samostatným prohlášením za účelem zasílání marketingových sdělení, newsletterů apod. Tento souhlas uděluje subjekt údajů jako souhlas konkrétní, informovaný a jednoznačný. Souhlas může subjekt údajů kdykoliv odvolat. Osobní údaje zpracovávané na základě souhlasu subjektů údajů jsou zpracovávané po dobu, na který byl souhlas udělen, popř. do dne, než byl souhlas se zpracováním osobních údajů subjektem údajů odvolán. Poté jsou osobní údaje vymazány.


6. Pravidla používání Cookies. Při návštěvě webových stránek Správce jsou jejich uživatelé dostatečně nápadným upozorněním informováni, jak webové stránky cookie používají (prostřednictvím odkazu na webovou stránku s prohlášením o užití cookie souborů).


7. Souhlas s používáním cookies uživatelé webových stránek Správce dávají implicitně přijetím textu „Pokračováním prohlížení těchto webových stránek dáváte souhlas s používáním cookies v souladu s prohlášením o užití cookies“.


8. Správce zpracovává osobní údaje automatizovaně i ručně. Správce vede evidenci veškerých činností, a to jak ručních, tak automatizovaných, při kterých dochází ke zpracování osobních údajů.


9. Každý uživatel má v souladu s GDPR níže uvedená práva:

a. Právo na přístup k osobním údajům. To zahrnuje jednak právo získat od Správce:
• potvrzení, zda zpracovává osobní údaje,
• informace o účelech zpracování, kategoriích dotčených osobních údajů, příjemcích, kterým osobní údaje byly nebo budou zpřístupněny, plánované době zpracování, o existenci práva požadovat od správce opravu nebo výmaz osobních údajů týkajících se subjektu údajů nebo omezení jejich zpracování nebo vznést námitku proti tomuto zpracování, právu podat stížnost u dozorového úřadu, o veškerých dostupných informacích o zdroji osobních údajů, pokud nejsou získány od subjektu údajů, skutečnosti, že dochází k automatizovanému rozhodování, včetně profilování, o vhodných zárukách při předání údajů mimo EU,
• v případě, že nebudou nepříznivě dotčena práva a svobody jiných osob i kopii osobních údajů.
• Shora uvedené informace a sdělení požadovaná uživatelem, poskytne Správce bezplatně. V případě opakované žádosti bude Správce oprávněn za kopii osobních údajů účtovat přiměřený poplatek. Právo na potvrzení o zpracování osobních údajů a na informace je možné uplatnit prostřednictvím e-mailu na elektronickou adresu info@fdb.cz.

b. Právo na opravu nepřesných údajů - uživatel coby subjekt údajů má právo na opravu nepřesných osobních údajů, které o něm bude Společnost zpracovávat.

c. Právo na výmaz - subjekt údajů má právo na výmaz osobních údajů, které se ho týkají, pokud správce neprokáže oprávněné důvody pro zpracování těchto osobních údajů. Právo na výmaz osobních údajů může subjekt údajů uplatnit prostřednictvím e-mailu na elektronickou adresu info@fdb.cz. Případný výmaz provede správce neprodleně, nejpozději však do 14 dní od obdržené žádosti ze strany subjektu údajů.

d. Právo na omezení zpracování - subjekt údajů má do doby vyřešení podnětu právo na omezení zpracování, pokud bude popírat přesnost osobních údajů, důvody jejich zpracování nebo pokud podá námitku proti jejich zpracování, a to prostřednictvím e-mailu na elektronickou adresu správce.

e. Právo na oznámení opravy, výmazu nebo omezení zpracování - subjekt údajů má právo na oznámení ze strany správce v případě opravy, výmazu nebo omezení zpracování osobních údajů.

f. Právo na přenositelnost osobních údajů - subjekt údajů má právo na přenositelnost údajů, které se ho týkají a které poskytl správci, ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu, a právo požádat správce o předání těchto údajů jinému správci. V případě, že by výkonem tohoto práva mohlo dojít k nepříznivému dotčení práv a svobod třetích osob, nelze žádosti subjektů údajů vyhovět.

g. Právo na odvolání souhlasu se zpracováním osobních údajů - souhlas se zpracováním osobních údajů pro marketingové účely je možné kdykoliv odvolat. Odvolání je potřeba provést výslovným, srozumitelným a určitým projevem vůle prostřednictvím emailu na elektronickou adresu info@fdb.cz.

h. Automatizované individuální rozhodování včetně profilování - subjekt údajů má právo nebýt předmětem žádného rozhodnutí založeného výhradně na automatizovaném zpracování, včetně profilování, které by pro něj mělo právní účinky nebo se jej obdobným způsobem významně dotklo. Správce uvádí, že neprovádí automatizované rozhodování bez vlivu lidského posouzení s právními účinky pro subjekty údajů.

i. Právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů - subjekt údajů má právo obrátit se na Úřad pro ochranu osobních údajů (https://www.uoou.cz/).


10. Ochrana osobních údajů.

a) správce shromažďuje a uchovává subjektem údajů zadané osobní údaje prostřednictvím elektronických nosičů informací v zabezpečené databázi. Správce chrání osobní údaje v maximální možné míře pomocí moderních technologií, které odpovídají stupni technického rozvoje. Správce prohlašuje, že podnikl veškerá možná, v současnosti známá opatření, aby tyto údaje zabezpečil před neoprávněnými zásahy třetích osob.
b) v případě zjištění jakéhokoliv závažného porušení zabezpečení osobních údajů je správce povinen nahlásit bez zbytečného odkladu a pokud možno do 72 hodin od okamžiku, kdy se o něm dozvěděl dozorovému úřadu a zajistit přiměřenou nápravu.


11. Další příjemci osobních údajů - zpracovatelé.

a) správce při plnění svých závazků a povinností využívá třetích subjektů a to konkrétně účetní a správce serveru. S těmito společnostmi má uzavřeny zpracovatelské smlouvy.

b) správce může v rámci plnění svých zákonných povinností předávat osobní údaje správním orgánům a úřadům stanoveným platnými právními předpisy. Subjekt údajů bere na vědomí, že správce může být povinen poskytnout osobní údaje na základě zákona nebo ke splnění své zákonné povinnosti (např. v rámci soudních či správních řízení).

c) osobní údaje nejsou předávány do zahraničí.


12. Mlčenlivost - správce i další příjemci osobních údajů, kteří budou zpracovávat osobní údaje subjektů údajů, jsou povinni zachovávat mlčenlivost o osobních údajích a o bezpečnostních opatřeních, jejichž zveřejnění by ohrozilo zabezpečení osobních údajů. Tato mlčenlivost přitom trvá i po skončení závazkových vztahů se subjektem údajů. Bez souhlasu subjektů údajů nebudou osobní údaje vydány žádné jiné třetí straně.


V Praze, dne 25. května 2018

TV Program

ČT1 - Na stopě (2000) [TV pořad]

01:45 - 02:10

7 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Vědci ve službách nacismu

01:30 - 02:20

22 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Odložené případy (2003) [TV se...

01:15 - 02:00

37 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Námořní vyšetřovací služba (20...

01:05 - 02:05

47 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 168677
Osobností: 665572
Fotografií: 662327
Plakátů: 318129
Obsahů a biografií: 155463
foto

Komerční sdělení

Seznam DVD

Potřebujete si udělat pořádek ve filmech? Tak právě pro Vás je tu tento program.

foto

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Šašek a královna (1985) [TV insc...

Šašek a královna
Jak jsem viděl při   hodnocení tohoto folmu jenom   pršely 10 tedy maxima a tak   zas jednou půjdu proti   proudu. Já na filmy tohoto   druhu více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Star Wars: Epizoda II - Klony út...

Star Wars: Epizoda II - Klony útočí
Tak mladý Skywalker se nám   zamiluje a mezi tím přijde o   matku a ruku. Další   vesmírná honička proti   vznikající temnotě s pozice   dobra.

Autor: wena | Hodnocení: 8 / 10

Buldoci a třešně (1981)

Buldoci a třešně
Řada hodnotících se tu o   tomhle filmu vyjadřuje dost   nepříznivě ale mně to tak   špatné nikdy nepřišlo.   Tahle mafiánská parodie sice   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Rapl (2016) [TV seriál]

Rapl
Naprostá tragedie. Jak už   bývá zvykem v dnešní době   je seriál velmi ubohoučký a   hlavně laciný a to po všech   stránkách. Je až k   nevíře, že za něco tak   ubohého někdo dostal   honorář.

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 1 / 10

Preclíková válka (1976) [TV insc...

Preclíková válka
Komedie z období první   republiky, kdy probíhá   zápletka při handrkování   dvou bratrů Dandů o rodinné   dědictví a recepturu na   originální více >

Autor: curil | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení